sztem most nem fogom érezni, hogy mennyire rugalmas, mert van egy nagy tojás a hátsókerékben...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
majd terepen fogod érezni hogy fele annyira se rázza szét a segged..../enyém 18-as amúgy...azért könnyebb :)/aham. tegnap este elmentem vele sörözni (is). semmi különbséget nem érzek a Cinder Cone-hoz képest, csak hogy fél kilóbal könnyebb...
majd holnap meg megyünk terepre.
lányoknak is tetszik. igaz õk csak annyit mondanak, hogy azért tetszik, mert olyan szép sárga
/Tigrincsen és rajtam kívül kinek van még ilyen váza? elvileg a 19"esbõl van 4 db. egy még van a pápai Marton Attilának meg egy középkorú ridernek, akit a dynamo maratonon is láttam/
kipróbáltad már ?köszönöm az elismerõ szavakat!
majd holnap kimegy a természetbe és csinálok rendes képet róla, mert a cserépkályha nem túl látványos
nokon németbõl jött. occsóbb sokkal, mint itthon
RAUH-Welt
B E G R I F F
szép lett.kép
galeri
és igen, MEREV és ipari csapágyakon gördülnek a CNC-zett alkatrészek!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Igen ezt már megkaptam:D.De most kimerült a kassza,talán következõ szülinapomra vagy a husvéti nyuszitól lesz,addig marad a deore.jójaza fék is...
inkább egy komolyabb hajtómû férne rá.