Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2006. október 31. - 22:39

Írta 2006. október 31. - 19:36

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 31. - 17:40

Írta 2006. október 31. - 16:38

Én lehet nem tenném bele Flow-t bár franc tudja összenyomva jó lehet.
Írta 2006. október 31. - 15:55

Írta 2006. október 31. - 15:46

Írta 2006. október 31. - 15:40

Shimano Saint fék,160-as XT Tárcsával!

Truvativ IsoFlow hajtómû!

Írta 2006. október 31. - 15:37

Lehet a héten még belekerül egy Stance Flow teló is!

Váz: Kona Scrap 05'
Telo: Manitou Six Sport
Elso Felni: Single Track 26" 36L
Elso Agy: XCM Gyorszáras
Elso küllök: Sapim 2mm
Elso Belso: Continental AV40
Elso Külso: Maxxis High Roller 2.5
Hátso Felni: Double Track 36L
Hátso Agy: Bike+ Country Disc
Hátso Küllök: Sapim 2mm
Hátso Belso: Continental AV40
Hátso Külso: Duro WildLife Leopard 2.6
Fogaskoszorú: NoName 8-as
Hajtomu: Truvativ Isoflow Single DH ISIS
Monoblokk: Truvativ ISIS Drive PowerSpline Cartidge
Lánc: Sram
Láncvezeto: -
Hátso Válto: Sram 4.0
Váltokar: Shimano
Elso Fék: Tektro 160mm
Hátso Fék: Shimano Saint Hydraulics 160mm
Kormánycsapágy: WTB Race A'Head
Stucni: DaBomb Minime
Kormány: Zoom DH
Nyeregcso: Altrix
Ülés: Bike+ Dirt
Markolat: BBB
Pedál: Bike+ Norma Jump
Írta 2006. október 31. - 10:13

OFF... de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?
![]()
...
A lényeg hogy kézzel, ameddig tudod. Könnyen eltörheted a csavart ha pl imbuszkulccsal próbálozol (park tools szerszámmal)
ON
Írta 2006. október 30. - 11:53

Írta 2006. október 30. - 11:39

kösz a választ. ez az a másik mûanyag?
amúgy amikor megjött az lx, csak úgy kíváncsiságból betekertem tövig kézzel. (mondjuk utána elég nehéz volt kitekerni, elég rendesen megszorult)...igaz, nincs túl nagy kezem. de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?![]()
Aske: köszi a választ neked is.
Igaz!

Írta 2006. október 30. - 11:25

Elvileg -ha ugyanaz mint az Xt, márpedig emlékeim szerint igen- szóval az a mûanyag az, ami feltolja a kart a helyére... Ahhoz a mûanyaghoz viszont kell egy másik mûanyag, amivel az elõzõ mûanyagot tekered!
kösz a választ. ez az a másik mûanyag?

amúgy amikor megjött az lx, csak úgy kíváncsiságból betekertem tövig kézzel. (mondjuk utána elég nehéz volt kitekerni, elég rendesen megszorult)...igaz, nincs túl nagy kezem. de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?

Aske: köszi a választ neked is.
Írta 2006. október 30. - 11:19

Lx integrált 175ös 22-32-44-el. Imádom. Baromi merev és nagyszerûen mászkál rajta a lánc.
A gépet mindne elképzelhetõ dologra használom. Városban kényelmesen ezzel közlekedek. Ezzel mászok fel a hegyre és ezzel is gurulok le rajta.
A három tányér egyértelmû. Ha mindig középtányéron kellene pörgetnem, ha mondjuk va egy ki hátszél városban, meghalnék.
Egyébként egy jól beállított elsõváltó felér egy láncterelõvel.

Sárvédõhöz. Nem zavar, meg nem is mindig van fenn. Az nem érdekel a bicó koszos lesz-e, de az én képem ne legyen az.
Ja a piros váltógörgõ. Amíg Avid fék volt hátul, harmonizált a piros tekerentyûvel. Most már csak a védõvel harmonizál.
Dave
Az a fekete bizbasz a "csavar" ami tegelyirányban összehúzza a cuccot. Kulcsot nem adtak hozzá, de volt a szervizben.
Köszönöm a véleményeket!
Írta 2006. október 30. - 11:04

Írta 2006. október 30. - 08:32

nem er bele a labad, nem tud. vagy ha igen, akkor azert, mert 3mal kisebb vazat vettel, mint kellett volna. bar akkor is inkabb a kerek erne hozzad.
es egy ilyen sarvedo pont megved attol, hogy az elso kerek az arcodba vagja az osszes cumot.
másféle sárvédõm van, de hajlamos beleérni a lábam, és nem a kerékbe!

(valóban nem nagy, a váz.) majd vágok kicsit a végébõl.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 30. - 02:07

képhez képest hátul saint fék van
bocs,de telefonnal készült képek,sõt még az árnyékom is benne van..
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 30. - 01:26

off: a 2es képen látom, hogy az lx bal karjánál van valami kis fekete izé a tengelyben? az valami külön alkatrész, vagy csak simán az a fekete kis sz*r mûanyag, amivel fel kell húzni a bal hajtókart, mielõtt megszorítod? csak azért kérdezem, mert nekem most jöt meg az lxem, és nem kaptam, csak azt a mûanyagot hozzá.
Elvileg -ha ugyanaz mint az Xt, márpedig emlékeim szerint igen- szóval az a mûanyag az, ami feltolja a kart a helyére... Ahhoz a mûanyaghoz viszont kell egy másik mûanyag, amivel az elõzõ mûanyagot tekered!
Írta 2006. október 30. - 00:27

Beadok akkor én is pár képet. Új fék und hajtómû. (a hátsófék madzagja a héten lesz méretre vágva) Elnézést a sáros gépért.
....
szép gép, bár az a piros váltógörgõ tényleg nem passzol a képbe. de grat, használd egészséggel.
off: a 2es képen látom, hogy az lx bal karjánál van valami kis fekete izé a tengelyben? az valami külön alkatrész, vagy csak simán az a fekete kis sz*r mûanyag, amivel fel kell húzni a bal hajtókart, mielõtt megszorítod? csak azért kérdezem, mert nekem most jöt meg az lxem, és nem kaptam, csak azt a mûanyagot hozzá.
Írta 2006. október 30. - 00:04

csak egy kérdés, mire használod a gépet? mért kell 1 ilyen fr gépbe 3 tányér, meg elsõ átdobó?
nekem a sárvédõ se jön be, vagy ez pl lejtõzéskor nem zavaró, h a lábadhoz ér? meg sokat úgyse számít, a bicó is meg te is koszos leszel ha sárban vagy mindegy h van sárvédõ vagy nincs
akkor meg már mindegy h 10 kiló v 50 kiló sár van rajtad:) szerintem...
3tanyer atdobo az nem olyan rossz dolog. nem full dh ez, hogy ne lehessen sehova menni vele, csak lefele.
a sarvedorol meg eleg furcsa gondolataid vannak... nem er bele a labad, nem tud. vagy ha igen, akkor azert, mert 3mal kisebb vazat vettel, mint kellett volna. bar akkor is inkabb a kerek erne hozzad.
es egy ilyen sarvedo pont megved attol, hogy az elso kerek az arcodba vagja az osszes cumot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 29. - 23:19

-mert szar amikor az aszfaltos úton folyó vegyszeres habos szart az arcodra csapja a kerék
egyébként jó kis gép, csak az a váltó:-) ronda a piros váltógörgõ

másba nem tudok belekötni, grat;)