Sajna az átlépési magasság túl magas volt a méretemhez képest, kisebb vázat meg nem tudtam szerezni.
Viszont a hossza tökéletes, pont fél centivel rövidebb mint az epic (L).
Sajna az átlépési magasság túl magas volt a méretemhez képest, kisebb vázat meg nem tudtam szerezni.
Viszont a hossza tökéletes, pont fél centivel rövidebb mint az epic (L).
megtudhatom milyen elonyokkel jar a felsocso lejebb heggesztese?
egyebkent nem izlestelen ez a gep csak egyeseknek nem tetszik.
mindenkinek a sajat gyereke a legszebb
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Elkészült!!
Specialized Stumpjumper '98 (Tange Prestige)
Egy kicsit alakítgatva, (v-fékszem le, tárcsa fel, felsőcső ejtve, fékkábel rejtve).
Állat a vas!Nagyon tetszik!
mof
Városi szaladgálásra, patkázáshoz, lépcsőzéshez, száraz túrákhoz terepen, belső nélkül, alacsony nyomáson, pont megfelelő
Igen, igen a piros csak a válasz kiemelés miatt lett piros, sry.
Rabbit
Sajna ilyen tapasztalatom nekem is volt, gyári acél Specialized vázban ment el a hátsó kerék, pedig az nem is volt megmókolova.
Ez a váz egyenlőre pár 100km után nem mutat semmi negatívat.
A német srác meg durva, nem ez az első próbálkozása.
FRIZ 22 módosította - 2013. november 25. - 16:00
engem sokkal inkább zavar az a valószínűtlen külső
szerintem nem volt alpári a stílus, gondolom így könnyebb volt egyértelműen megválaszolni a kérdéseket. amúgy az én szemem is elviselne egy merevítő átkötést, ettől és a gumitól eltekintve teCCik.
Te tudod, ezek szerint.
Annyit hozzátennék -mint saját tapasztalat-, a kettővel lejjebb linkelt karakoram párja, mely ugyancsak hasonló kaliber ehhez a piszkált vázhoz, az enyém volt anno:
1,5 éves korában kettétört a papucsa váltóoldalon, ahogy az sokan másoknak is. Garanciában javította a forgalmazó (ilyen is volt annak idején!), összeraktam, használtam volna tovább V fékkel, ahogy előtte.
De: folyamatosan elmászott a hátsó kerék a vázzal együtt/ a vázban!, eltapostam azt a 72 kilómmal hajtás közben... "Kipuhult" az anyag a javítástól.
Görbített, kilfúrt felsőcső, vékonyka tárcsafékrögzítés utólag. Kisherceg nem volt arrogáns veled, hogy ilyen pirosított stílusban válaszolj neki (Lehet, hogy ez csak nekem szúrt ez szemet.)
Tényleg kíváncsi leszek a használhatóságára a próbálkozásodnak, mely esztétikus látvány, valóban. Amit linkeltél a németektől, az még inkább.
nahát... a felsőcső meg lett hajlítva a fejcső mögött, jól látom? merész. Igen, így csak egyszer kellett vágni.
a rejtett fékvezeték helyett inkább raktatok volna felfogató szemeket, kevesebb vacakolással járna egy légtelenítés. a vezeték nem zörög a vázban? Nem zörög.
a lánc- és támvilla miért nem lett összekötve a tárcsafék felfogatásánál? Az öttlet innen jött: http://www.mtb-news....&postcount=4106 ha nála jó, akkor nálam is
a felső tárcsafékszem felett mitől látszik "behorpadtnak" a támvilla? Optikai csalódás
jópofa a láncvillavédő, de esőben nem lehet túl praktikus.
Köszi, tépőzáras, könnyen mosható.
nahát... a felsőcső meg lett hajlítva a fejcső mögött, jól látom? merész.
a rejtett fékvezeték helyett inkább raktatok volna felfogató szemeket, kevesebb vacakolással járna egy légtelenítés. a vezeték nem zörög a vázban?
a lánc- és támvilla miért nem lett összekötve a tárcsafék felfogatásánál?
a felső tárcsafékszem felett mitől látszik "behorpadtnak" a támvilla?
jópofa a láncvillavédő, de esőben nem lehet túl praktikus.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Elkészült!!
Specialized Stumpjumper '98 (Tange Prestige)
Egy kicsit alakítgatva, (v-fékszem le, tárcsa fel, felsőcső ejtve, fékkábel rejtve).
RC, Spider, Karakoram.
Baromi nosztalgikus nekem, ekkor kezdtem montizni.
Remek gép!
A nővérem most ezzel nyomul:
A mai trendnek megfelelő pilótafülkét és a külsőket leszámítva eredeti állapot.
https://plus.google....082586173166977
Rabbit módosította - 2013. november 11. - 23:46
Nekem is MarshGuard van, sőt az addon is megvan hozzá és annyira tetszik, hogy az új bringára is raktam. Sőt azt bánom, hogy egy métert is kimentem a Reba-val enélkül és rögtön az első úton kavicsot kapott a becsúszó... Száraz időben is jó, portól is védve vannak a becsúszók. Egyébként eléggé felveszi a villa formáját, nem gondolom, hogy emiatt ne férne el a sár. Hacsak nem szeret valaki úgy dagonyázni, hogy a villákba és teleszkóp becsúszókba gyúrni lehet a sarat.
ebbe a kanyonba van saját ötlet vagy így jön le a szalagról?
Nem pont így jön le, de a képekről nem látod igazán a különbséget. Itt van egy rövid leírás a változtatásokról, nem akartam itt offolni:
http://forum.bikemag...nyon/?p=1189246
A pálcás sárvédő mellett lesz elég hely a sárnak ?
Ez http://www.rei.com/p...seatpost-fender jobb ilyen szempontból.
Biztosan nem lesz hely, kis lakatolás kellene majd.
Neked is egy ilyesmi van, mint amit linkeltél, ugye?
A pálcás sárvédő mellett lesz elég hely a sárnak ?
Ez http://www.rei.com/p...seatpost-fender jobb ilyen szempontból.
Tegnapi fotó:
A MarshGuardot ajándékba kaptam, jól működik, becsúszókat is egészen hatékonyan védi, ebből a szempontból biztosan jobb, mint a korábban használt RRP MudGuard.
Egy hátsó pálcás MTB sárhányón és egy alsócsőre szerelhető sárvédőn túl az utolsó upgrade is megtörténik hamarosan: a jó öreg és nálam eddig szuper megbízhatóan működő, de már lassan 6 éves Magura Louise BAT-ok helyett kapott új fékeket, egyik este felszerelem.
Szép bringa. Mekkora váz ez? Olyan kicsinek tűnik.
29-es bringa, M-es váz a 178-179 cm-es magasságomhoz.
tetszetős ez a canyon, szépek a részletek is. kivéve a topicjában bemutatót első váltó bovdenezést. a direct mount rögzítés még oké, de a belül vezetett bovden és a váltó girbegurba bekötése, megfejelve a bovdenház végének rögzítésére egyébként kialakított kis lyukkal (ebben van benne a bovden túllógó vége, jól látom, ugye?) nekem nagyon idegen.
Igen jól látod, engem eddig nem zavart. Sőt legalább szépen el van vezetve a bovden vége, a váltó meg alul/felül húzós (ha jól tudom nincsen mást direct mount-ból) tehát a boveden útjára nincsen más választás. Pontos, az a fontos.
A Unit nagyon szép!