még rá kell erősödjek
még rá kell erősödjek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Én meg szereztem a télre egy ilyet
Hu!Bazzz!Ki vagy combosodva!:-D Az a nagytanyer!
Vaoo
ahead adapterrel van megoldva v menettelen a villanyak?
Adapteres megoldás, menetes a nyak.
Én meg szereztem a télre egy ilyet
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Puch Mistral EL- 1984
Vaoo ahead adapterrel van megoldva v menettelen a villanyak?
max ha a cross sokkal gagyibb, akkor városinak, vagy görgőzni
a 29 is profi,de a cross meg eletronyos ktm.városban nem bringázom
arpi07 módosította - 2013. október 28. - 15:41
Van értelme párhuzamosan tartani egy crosstrekkinget meg egy merev 29-et?Szerintem nincs,de hátha valaki más véleményen van
max ha a cross sokkal gagyibb, akkor városinak, vagy görgőzni
Van értelme párhuzamosan tartani egy crosstrekkinget meg egy merev 29-et?Szerintem nincs,de hátha valaki más véleményen van
Köszönöm! Menni is jó vele, meglepően 26-osos. És persze kösz a tippet a kerékre, telóra*!
Igen, hongfu váz, de senkinek nem javaslom őket, halálosan k.cs.g társaság. Hazudoztak egy hónapig (kb. nem tudjuk küldeni, mert a csomagolóember szabadságon van) úgy, hogy csak akkor fizettem, mikor azt mondták, hogy van készen ilyen vázuk. Nem kaptam meg mindent amit kértem, utólag letagadták, hogy mit ajánlottak korábban. A végén még ők voltak megsértődve. Mindegy, el vannak felejtve.
---
Matt finissel kértem, bár gondolkodtam festésben, nem azzal akartam kezdeni. De olyan minősíthetetlen volt a váz színe, hogy nem volt más választásom, kerestem itthon egy fényezőt. Sokat vaciláltam, matt legyen vagy fényes, mert a matt az gyönyörű, de szerencsére meggyőztek a hozzáértők, hogy felejtsem el, kell a fényes lakk. Azóta írta a srác az mtbr-en (akitől a matt sárga ötlet jött), hogy már ő is bánja a válsztását, még kész sincs a bringája, de már látszik, mennyire nem praktikus.
---
A váz 1330g volt, a teló nem könnyű ~1.8kg, a kerekek meg különösen nem pihék. De konkrétan lesz.r.m, a 90 kilómmal olyan vidáman mentem át a köves részeken, hogy csak na!
---
* érdekes ez a slide. Elsőre, mikor csak az uccában próbáltam nem igazán tetszett, nem olyan vajpuha, mint a fox. Leengedtem csutkára, felfújtam megint, igaz a saját súlyomnál kisebbhez ajánlott nyomásra, és semmi gond nem volt vele. Jó lesz ez, nincs cserebere!
Fotó alapján elég jó lett, sokezer problémamentes km-t vele! :-) Színezés már saját, vagy így jött? Ez HongFu váz, ugye? Mérted a váz tömegét?
mgy módosította - 2013. október 23. - 18:40
Fotó alapján elég jó lett, sokezer problémamentes km-t vele! :-) Színezés már saját, vagy így jött? Ez HongFu váz, ugye? Mérted a váz tömegét?
Elkészült végre, ma megvolt az első rendesebb menés is vele, nagyon bejövős.
Karbon váz, inkább erős, mint könnyű alkatrészek.
Nagyon TRENDI a bicód,arn..
pedig keves dolog all tavolabb tolem, mint a bringaval valo hipszterkedes szimplan ez volt a legolcsobb alternativa. bar a fekete bringak a gyengeim.
Canyon Grand Canyon AL SLX 29 9.9 (M)
Full Shimano XT
DT Swiss Spline M1700
Fox Float32 Factory Racing Tarralogic
karakoram módosította - 2013. október 20. - 17:47