zscs unszolására hogy töltsem fel ide
, az új gépsárkányom:
Nagyon rendben van, dögös az 1x11-el! Viszont nem értem azt a ronda gyorszárat a nyeregcsőnél (ez minden Canyon-ra igaz), én gyorsan cseréltem.
Üdv újra! Miután eladtam a shimano600as Razesa országútim elkezdtem valami mást építgetni. Most már csak a finomítgatások vannak hátra (pl a kormánycsapágy hiába új Token , nem jó , meg hiányzik még a hátsó sor és ezért a képeken egy egész más példány szerepel más lánccal)
A bringa egy Batavus vázra épült Cinelli Zydeco dizájnnal , 6600as fékváltókarokkal és hátsó váltóval.
Nagyon szerettem országútizni , de hiába az elvileg kényelmes acél váz , a kormány kialakítása és a 600as fékváltókar nem igazán tette lehetővé a kényelmes csuklótartást. Imádtam , tényleg , és nagyon de nagyon sajnálom , hogy meg kellet tőle válnom , de egyszerűen nem tudok több bringát tartani itthon... Az eladás után elég hamar elkezdtem az alkatrészeket beszerezni , építgetni amit lehetett. Volt mindig is egy nagy álmom , ami nem más mint egy tárcsafékes cyclocross , most ennek kívántam eleget tenni. Lehet fikázni a tárcsafék miatt , de az 'akarom' faktort semmilyen észérv nem tudja felülmúlni.
Huu remélem sárban is fogsz vele játszani, ez is nagyon tetszetős (kérünk majd saras képeket is)! Fantasztikus érzés egy CX bringával az erdőben mtb utakon járkálni. Felfelé imádtam, nagyon-nagyon hiányzik az érzés (Nálam is az 1 bringa a nyerő, mert többet nem tudok megülni egyszerre. MTB-t cseréltem CX-re, majd most visszaváltottam egy 29-es MTB-re).
Edited by karakoram, 2014. January 10. - 20:36.