De mindig az a kérdés: Mihez képest ? ...kanyarodik jól ? .. mihez képest gördül jól ?
Ez is lehet személyes, súlytól, bringától, tereptől, stílustól függően, de pl. a német Bike magazin is (legalábbis 26"-ben) a legjobbnak tesztelte. Biztos nem olyan jól gurul de nem nagyon érzem terepen a Rocket Ron (Evo)-hoz képest, de jelentősen jobban fogja a kanyart terepen/lefelé ami nekem nagyon sokat ér
Smart Sam (Performance)-hoz képest pl. életmentő, azzal voltam már kórházban ahol a NN megfogta volna a kanyart. Gurulás szempontjából a Smart Sam persze aszfalton jóval és itt ott terepen is jobb, a Perf. kevésbé kopik, ezért van a másik montimon. Kipróbáltam valamelyik Maxxis-t is, az se nem fogott olyan jól, se nem gurult olyan jól, és aszfalton egyszerűen idegbajt kaptam a hangjától. Nem tartok igényt a teljességre, de azt tudom hogy nagyon jó a Nobby Nic (meg a többi modelljükből ítélve a Schwalbe), másokhoz is képest, legalábbis számomra eddig a legjobb. Nem zárom ki hogy ez változhat, még a NN maga is, akár.

Sign In
Create Account

Back to top