hah! a marton féle tuningban nálam is kimerült a téli fejlesztés.
zscs, lehet tolni is, tudod, ss-en az is egy fokozatnak számít.
Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !
Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet!
Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál!
@Kánya: köszi! Még nekem is szokni kell a fotózott formáját, szerencsére élőben egész harmonikus képet ad. Versenyzést nem tudom, sőt, az egész idei évemet nem tudom még, hogyan lesz, edzek-e rendesen, indulok-e egyáltalán versenyeken vagy csak túrázgatok.
Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban.
Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.
Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !
Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban.
Ütős lett nagyon a vas, azaz karbon bár az alsó cső kialakítása kicsit fura nekem de nem mondanám csúnyának, csak szokni kell a szemnek. Ezzel nyomod idén a maratonokat?
Hátul még ok,de a villánál
A papucs környékén van anyag rendesen, nem "kolbászol". Egy átütős Niner RDO villa jobb lett volna, csak 400 USD alatt használtan sem láttam. Nettó. (+ÁFA +vám...)
zscs módosította - 2014. január 27. - 23:33
Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.
Hátul még ok,de a villánál
ok, de menni milyen vele?
Aszfalton próbáltam és pár métert. Talán majd egyik fagyos napon felruccanok vele rendes terepre. Vagy majd tavasszal.
Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?
Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.
ok, de menni milyen vele?
Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.
csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.
Köszi, a képek Canon EOS 7D 18-135 IS illetve EOS-M 18-55-el készültek, RAW-ban fotózok, lightroom-on mennek keresztül a képek.
2013 Giant Trance X2 egy kicsit "felturbózva":
- XT hajtókar/fékek/tárcsák/i-spec váltókarok
- Rock Shock Reverb 125 üléscső
- Fox 32 Talas 120-150 RLC FIT teló
- Hope Pro2 Evo / NoTubes ZTR Arch EX kerékszett
- 2x10-re alakítva (24x38) BBG bashguard a nagy lánctáyér helyén
- házi készítésü "Marshguard"
csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.
Sly78 módosította - 2014. január 21. - 08:21
Huu remélem sárban is fogsz vele játszani, ez is nagyon tetszetős (kérünk majd saras képeket is)! Fantasztikus érzés egy CX bringával az erdőben mtb utakon járkálni. Felfelé imádtam, nagyon-nagyon hiányzik az érzés (Nálam is az 1 bringa a nyerő, mert többet nem tudok megülni egyszerre. MTB-t cseréltem CX-re, majd most visszaváltottam egy 29-es MTB-re).
Persze , lesz sarazás is , nem dísznek építettem Van mellette egy Canyon Nerve XC-m is , így leginkább a mindenes bringa szerepét tölti be , de a nagyobb élményfaktor a fullys túrákhoz jár.
A morcos.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
2013 Giant Trance X2 egy kicsit "felturbózva":
- XT hajtókar/fékek/tárcsák/i-spec váltókarok
- Rock Shock Reverb 125 üléscső
- Fox 32 Talas 120-150 RLC FIT teló
- Hope Pro2 Evo / NoTubes ZTR Arch EX kerékszett
- 2x10-re alakítva (24x38) BBG bashguard a nagy lánctáyér helyén
- házi készítésü "Marshguard"
Egy bringa nem elég. A 26os XC carbon fully mellé került egy sorával szerelt CX is, ugyanúgy szeretem.
Szeretnék még egy 140 mm körüli játszos fullyt is .
zscs unszolására hogy töltsem fel ide
, az új gépsárkányom:
Nagyon rendben van, dögös az 1x11-el! Viszont nem értem azt a ronda gyorszárat a nyeregcsőnél (ez minden Canyon-ra igaz), én gyorsan cseréltem.
Üdv újra! Miután eladtam a shimano600as Razesa országútim elkezdtem valami mást építgetni. Most már csak a finomítgatások vannak hátra (pl a kormánycsapágy hiába új Token , nem jó , meg hiányzik még a hátsó sor és ezért a képeken egy egész más példány szerepel más lánccal)
A bringa egy Batavus vázra épült Cinelli Zydeco dizájnnal , 6600as fékváltókarokkal és hátsó váltóval.
Nagyon szerettem országútizni , de hiába az elvileg kényelmes acél váz , a kormány kialakítása és a 600as fékváltókar nem igazán tette lehetővé a kényelmes csuklótartást. Imádtam , tényleg , és nagyon de nagyon sajnálom , hogy meg kellet tőle válnom , de egyszerűen nem tudok több bringát tartani itthon... Az eladás után elég hamar elkezdtem az alkatrészeket beszerezni , építgetni amit lehetett. Volt mindig is egy nagy álmom , ami nem más mint egy tárcsafékes cyclocross , most ennek kívántam eleget tenni. Lehet fikázni a tárcsafék miatt , de az 'akarom' faktort semmilyen észérv nem tudja felülmúlni.
Huu remélem sárban is fogsz vele játszani, ez is nagyon tetszetős (kérünk majd saras képeket is)! Fantasztikus érzés egy CX bringával az erdőben mtb utakon járkálni. Felfelé imádtam, nagyon-nagyon hiányzik az érzés (Nálam is az 1 bringa a nyerő, mert többet nem tudok megülni egyszerre. MTB-t cseréltem CX-re, majd most visszaváltottam egy 29-es MTB-re).
karakoram módosította - 2014. január 10. - 20:36