Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

De, pont az. Benéztem ? Nagyon gagyi ? :(

Miket mondanak róla ? Mesélj már !

Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

őőő, ugye nem a conti x-king racesport (bikecomponents-en akciós) az a nagyonsz@r black chilis gumi? ugye? ugye...? :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet! :)

Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál! :D

Teszt még várhat ! Még én sem láttam az új bringákat csak telefonon, neten dumáltunk róla. Ilyen jószágokat vettek: http://www.bike-disc...e-650b-8-0.html Valami napi akcióban volt, 1200 pénz alatt megkapták őket. Most inkább a Laciékkal tekerünk, persze várunk oda is !

Én tuningom kimerült 2 Conti gumi vételében, az egyik BlackChili-s. Dante egyből mondta, hogy olyan sz@r gumival még nem ment, 2 nap után levette. Jól elszomorított de nem gond, bármivel lemászok bárkit, bármivel is jön. :-)))))))))

Az áttétel nem kifogás ! Nyertek már maratont ss géppel is. :-))

marton módosította - 2014. január 28. - 22:57

Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

hah! a marton féle tuningban nálam is kimerült a téli fejlesztés. :)

zscs, lehet tolni is, tudod, ss-en az is egy fokozatnak számít. :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !

Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet! :)

Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál! :D

@Kánya: köszi! :) Még nekem is szokni kell a fotózott formáját, szerencsére élőben egész harmonikus képet ad. Versenyzést nem tudom, sőt, az egész idei évemet nem tudom még, hogyan lesz, edzek-e rendesen, indulok-e egyáltalán versenyeken vagy csak túrázgatok.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. :) Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.

Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !

• zeezoltano kedveli ezt
Marci

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. :) Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.

Lurcher_MG_9442_2048x.jpg

Ütős lett nagyon a vas, azaz karbon :) bár az alsó cső kialakítása kicsit fura nekem de nem mondanám csúnyának, csak szokni kell a szemnek. Ezzel nyomod idén a maratonokat?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Hátul még ok,de a villánál

A papucs környékén van anyag rendesen, nem "kolbászol". Egy átütős Niner RDO villa jobb lett volna, csak 400 USD alatt használtan sem láttam. Nettó. :) (+ÁFA +vám...)

zscs módosította - 2014. január 27. - 23:33

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.

Hátul még ok,de a villánál

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

ok, de menni milyen vele? :D

Aszfalton próbáltam és pár métert. Talán majd egyik fagyos napon felruccanok vele rendes terepre. Vagy majd tavasszal. :)

Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?

Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

ok, de menni milyen vele? :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Lurcher_MG_9442_2048x.jpg

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.

Köszi, a képek Canon EOS 7D 18-135 IS illetve EOS-M 18-55-el készültek, RAW-ban fotózok, lightroom-on mennek keresztül a képek.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

2013 Giant Trance X2 egy kicsit "felturbózva":

- XT hajtókar/fékek/tárcsák/i-spec váltókarok

- Rock Shock Reverb 125 üléscső

- Fox 32 Talas 120-150 RLC FIT teló

- Hope Pro2 Evo / NoTubes ZTR Arch EX kerékszett

- 2x10-re alakítva (24x38) BBG bashguard a nagy lánctáyér helyén

- házi készítésü "Marshguard"

11876423806_e963e1376d_o.jpg

csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.

Sly78 módosította - 2014. január 21. - 08:21

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Huu remélem sárban is fogsz vele játszani, ez is nagyon tetszetős (kérünk majd saras képeket is)! Fantasztikus érzés egy CX bringával az erdőben mtb utakon járkálni. Felfelé imádtam, nagyon-nagyon hiányzik az érzés (Nálam is az 1 bringa a nyerő, mert többet nem tudok megülni egyszerre. MTB-t cseréltem CX-re, majd most visszaváltottam egy 29-es MTB-re).  

Persze , lesz sarazás is , nem dísznek építettem :) Van mellette egy Canyon Nerve XC-m is , így leginkább a mindenes bringa szerepét tölti be , de a nagyobb élményfaktor a fullys túrákhoz jár.

A morcos.

RelakS

RelakS

vendég

• fórumtag
  • 533 hozzászólás

Kb így :)

Ez még istenes :) Ezért is akarok sárvédőt kentácsolni az enyémre :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Ez nem olyan vészesen saras. Saras, persze, de nem az a hígan folyós fajta, amitől a rider is úgy néz ki, mintha összecsinálta volna magát, aztán meg is hempergett benne.

Klassz bringák egyébként. :)

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

Akkor most egy képet arról is, hogy egy ilyen sarazás után TE hogy nézel ki :D

Kb így :)

11876681204_857f1afd21_o.jpg

RelakS