De, pont az. Benéztem ? Nagyon gagyi ?
Miket mondanak róla ? Mesélj már !
De, pont az. Benéztem ? Nagyon gagyi ?
Miket mondanak róla ? Mesélj már !
Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet!
Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál!
Teszt még várhat ! Még én sem láttam az új bringákat csak telefonon, neten dumáltunk róla. Ilyen jószágokat vettek: http://www.bike-disc...e-650b-8-0.html Valami napi akcióban volt, 1200 pénz alatt megkapták őket. Most inkább a Laciékkal tekerünk, persze várunk oda is !
Én tuningom kimerült 2 Conti gumi vételében, az egyik BlackChili-s. Dante egyből mondta, hogy olyan sz@r gumival még nem ment, 2 nap után levette. Jól elszomorított de nem gond, bármivel lemászok bárkit, bármivel is jön. :-)))))))))
Az áttétel nem kifogás ! Nyertek már maratont ss géppel is. :-))
marton módosította - 2014. január 28. - 22:57
Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !
Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet!
Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál!
@Kánya: köszi! Még nekem is szokni kell a fotózott formáját, szerencsére élőben egész harmonikus képet ad. Versenyzést nem tudom, sőt, az egész idei évemet nem tudom még, hogyan lesz, edzek-e rendesen, indulok-e egyáltalán versenyeken vagy csak túrázgatok.
Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.
Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !
Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.
Ütős lett nagyon a vas, azaz karbon bár az alsó cső kialakítása kicsit fura nekem de nem mondanám csúnyának, csak szokni kell a szemnek. Ezzel nyomod idén a maratonokat?
Hátul még ok,de a villánál
A papucs környékén van anyag rendesen, nem "kolbászol". Egy átütős Niner RDO villa jobb lett volna, csak 400 USD alatt használtan sem láttam. Nettó. (+ÁFA +vám...)
zscs módosította - 2014. január 27. - 23:33
Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.
Hátul még ok,de a villánál
ok, de menni milyen vele?
Aszfalton próbáltam és pár métert. Talán majd egyik fagyos napon felruccanok vele rendes terepre. Vagy majd tavasszal.
Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?
Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.
ok, de menni milyen vele?
csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.
Köszi, a képek Canon EOS 7D 18-135 IS illetve EOS-M 18-55-el készültek, RAW-ban fotózok, lightroom-on mennek keresztül a képek.
2013 Giant Trance X2 egy kicsit "felturbózva":
- XT hajtókar/fékek/tárcsák/i-spec váltókarok
- Rock Shock Reverb 125 üléscső
- Fox 32 Talas 120-150 RLC FIT teló
- Hope Pro2 Evo / NoTubes ZTR Arch EX kerékszett
- 2x10-re alakítva (24x38) BBG bashguard a nagy lánctáyér helyén
- házi készítésü "Marshguard"
csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.
Sly78 módosította - 2014. január 21. - 08:21
Huu remélem sárban is fogsz vele játszani, ez is nagyon tetszetős (kérünk majd saras képeket is)! Fantasztikus érzés egy CX bringával az erdőben mtb utakon járkálni. Felfelé imádtam, nagyon-nagyon hiányzik az érzés (Nálam is az 1 bringa a nyerő, mert többet nem tudok megülni egyszerre. MTB-t cseréltem CX-re, majd most visszaváltottam egy 29-es MTB-re).
Persze , lesz sarazás is , nem dísznek építettem Van mellette egy Canyon Nerve XC-m is , így leginkább a mindenes bringa szerepét tölti be , de a nagyobb élményfaktor a fullys túrákhoz jár.
A morcos.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"