Ehh
http://www.flickr.co...s/97878439@N06/
a történet kezdete, hogy megláttam január elején, hogy néz ki a vázam. Összevetettem a tavaly januárban készült képekkel, és azt láttam, hogy sikerült szépen összeszednem mindenféle csúnyaságot (villavállról lecsiszolt fényezés a bowdenházaknak hála, rengeteg kavicsfelverődésből származó festéklepattogzás, hólyagosodó festésű felsőcső, felváló matricák, sőt, még némi lakatolásból meg szállításból származó sérülés is bejátszott.)
Mivel ebayen fillérekért hullott az ölembe kék bowdenszett, kék patentzár és kék bandázs, így kész volt a koncepció!
Varrjunk gombhoz kabátot. Legyen a váz olyan színű, ami illik a kékhez. A külső gumi mondjuk maradt piroska, mert szép állapotú.
Így kék-fehér-piros, aquafresh beütésű masina lesz, nemsokára..
A szín elvileg "traffic white", gyakorlatilag sajnos nem tudom, mert telefonon néztem a RAL skálát, mikor választottam. A fényezést profi módon a kismacsi Omega Colour végezte, sehol egy megfolyás, sehol púp, a papucsban a basso felirat látszik, a fékhídon a B-betűk élesen látszanak, a menetek gyönyörűen ki lettek maszkolva, a festés egyenletesen vékony és zománcosan csillogó. Váz-villa homokszórás-festés-lakkozás 6k HUF, minden keletinek szeretettel ajánlom.
A matricaszettről Bringadekorék gondoskodtak, nagyon minőségi, vékony matricákat gyártanak, extra védőfóliával, ami felragasztás után lefejthető.
Ezzel biztosítva vagyon a váz kívülről való védelme, s én sem fogom már hekkelős-vágóhídi bicajnak használni, plusz klasszikusan egyszerű és szép színt kapott (magyarul dögunalmas és ronda, de eufemisztikusan akár letisztultan elegánsnak is mondhatjuk).
A kész bicajról képek nemsoká'. : )
Köszönet mindenkinek, aki fölösleges cuccaimból vásárolt, s köszönet számos ebayes eladónak, aki lehetővé tette a diszkontturkáló árnívójú bevásárlásokat.