Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

RMX bicójáról:
most ezt RMX persze cáfolni fogja, de az Avid fék irgalmatlanul adagolhatatlan...

...ja a bicó hiába 17.3 kg, sokkal többnek érzõdik... kb annyinek mint az enyém ami olyan 20 körül van... bunnyzásnál is a hátulját felhúzni egy szenvedés....valamiért rendkívül farnehéz..

mind a 2 kritikába van valami.. de

a féket majd meglátjuk hogy milyen a jánoshegyen. (én már megszoktam és úgyérzem tudom adagolni)
szerintem nem nehéz. baninál nekem nem tûnt fel, szvsz azért tûnik nehéznek mert pogózik és nagyon nehéz vele a-ból a b-be jutni.

de 100 szónak is 1 a vége; kompromisszum :uklon:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

ismerõs a teló:D olaj a telóban stimmel? nem volt naon híg vagy kevés? enyémbe kellett olajcsere is ahoz h jó legyen
bár most az enyém is jó lett így beállítva

egyébként mindegyik szép gép különösen a bighit
asszem ideje lenne már nekem is egy rendes vázra váltani

nem kell.Sztem a tiedbe se kellet volna csak nem volt elég bevétel:D.Én fogtam azt az imbuszt amit mindegyik belülrõl állithatós marzohoz adnak,de a a boltosok lenyujják, és egyszerüen beállitottam, de egy kis visszaütés van mert ha ugy állitom be hogy ne üssön vissza akkor csak letöréseket mozog, dh-semmit, szal egy kis kiütés belefér.A COLT 40cm-es~15.7coll

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hamár babakék:

Feltöltött kép

de ez asszonypajtié...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
RMX bicójáról:
mivel nekem van már tapasztalatom rendes DHgéppel ezért tudok viszonyítani. a váz elképesztõen jó, érzékeny, meg minden. a teló gyönyörûen mozog kívülrõl nézve, belülrõl meg semmit nem érzel az útból (ez nem teccik annyira, de mindenesetre halál kényelmes). a többi alkatrész közül a féket emelném ki...
most ezt RMX persze cáfolni fogja, de az Avid fék irgalmatlanul adagolhatatlan... egész egyszerûen vagy fog, vagy nem. ha fog, akkor azonnal fejreállsz. betonon gurulgatva, nyugisan persze óvatos húzással lehet használni, de DH közben amikor tépsz lefele, és egy kanyar elõtt akarnál egy nagyobbat fékezni akkor nem tudsz fél milimétereket húzni a karon, hanem egyszerûen meghúzod... na akkor állsz fejre mint a huzat... a speeden garantált halál... én mentem vele gyorsan az erdõben, egy ujjal picit rápöccintettem, erre azonnal blokkolt az elsõ kerék... remélem egy pofa csere segít rajta, mert én nem fogom látogani a Jánosban az öcsit...
ja a bicó hiába 17.3 kg, sokkal többnek érzõdik... kb annyinek mint az enyém ami olyan 20 körül van... bunnyzásnál is a hátulját felhúzni egy szenvedés... valamiért rendkívül farnehéz.. valszeg a belenemillõ teló miatt...
összességében egy fantasztikus gép, pár apró hibával. bárkinek szívesen ájanlanám... a legjobb benne az az érzés, hogy nem egy tecsó bike-t fejlesztgetsz 5 éven keresztül amíg DH gép lesz belõle(az összes cucc cseréje után) hanem bemész a boltba, fizetsz, és elhozol egy olyan gépet amin minden mûködik, és semmit nem kell lecserélni... ez pótolhatatlan... bár így kevésbé személyes a bicó, de elõbb-utóbb úgyis az emberheznõ...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
gyári

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
grat rmx, tetszetõs lett a bighit! kicsit kaotikus nekem ez a színvilág, de mindenképpen figyelemfelkeltõ. és az jó
amúgy ez gyárilag így néz ki?
a nyereget elfogadnám..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
meg lettem nyugodva, nem csak én vagyok ferdehajlamú :D:D:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Feltöltött kép

babakék :D

:cool2:

jam hogy ONabb legyen; ez mostan egy Mányitú Marssal fut, meg még pár helyen kicsit módosult

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
babakék for ever! :D
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

ha azt mondom hogy babakék (mint valami fütyinek az sxtrail) vagy neonzöld/rózsaszín kombó akkor megvernétek :)
egy halványrózsaszínnel nem lenne rossz amúgy, vagy égkékkel

imádtam az agangem ;)

Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ha azt mondom hogy babakék (mint valami fütyinek az sxtrail) vagy neonzöld/rózsaszín kombó akkor megvernétek :)
egy halványrózsaszínnel nem lenne rossz amúgy, vagy égkékkel

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
megértelek magellánboy! külömbözõ ember külömbözõ ízlés.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az imént még élénk buzis szinekrõl beszéltél, most meg szürke meg fehér...
az élénk barna sem jön be.

he? :wtf:

kezdem nem érteni.

RMX: újra: külöNbözõ

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ne érts félre RMX....szép csak mondjuk egy világos színnel, fehér/szürke, jobban bejönne....meg a kaksibarna nyereg meg markolat sem az álmom éppen, viszont egy retro bicón tetszene

viszont a villa álomszép, meg az agyak is
....asszem ilyen kerékpárt láttam a probike-ban is, pár színt leszámítva szívesen látnám a sufniba :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nem baj srácok, senki se lehet tökéletes ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

én sem szeretem a matt-sötét színeket
de ez az ép perverzióm hogy szeretem az élénk/buzis színeket, hát hiába, mindenki nem lehet úgye éppelméjû.....

elöbb utóbb mindenki kinövi....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

de ez az ép perverzióm hogy szeretem az élénk/buzis színeket, hát hiába, mindenki nem lehet úgye éppelméjû.....

na már itt is kezdõdik A TÉMA :D

szép bicók amugy, grat!

balint, a colt 15"-os?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én sem szeretem a matt-sötét színeket

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Hát nem is tudom, ugy látszik csak nekem nem tetszik ez a izé mocsár zöld szin, szerintem valami bortány...a BigHit 3nak viszont nagyon szép a festése az a barna nagyon ott van.
Ez a zöld picit tul egyhangu, olyan semmilyen...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja trigger az sh!t. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"