Ha teszel rá egy rendes nyerget és markolatot akkor nagyjából kész is van. Ez a felni van szürke színben is, az sokkal jobb lett volna.
http://potkerek.extr...ck_Military.jpg
A nyereg egy osoreg zseles Velo nyereg...egy 91-es BCA Lotus bringarol(mrol, kenyelmes, cirka egy evtizedig szolgallt rendesen, es most se panaszkodom ra..van olyan jo mint a masik bajkomon a WTB nyereg). Markolat jah az egy 400 pezetas ocsohus muanyagcsoves szivacsos markolat! Nekem bejott tavaly osszel vettem ra, egesz telen toltam vele (kesztyuben - 661 Storm Watch 06) es bevallt! Nem ette szet a kesztyu...ugy mint a masikon a WTB "ragados" Original markolatot. Most tervezek ujat venni ra mert ez a szivacs mar elhasznalodott. De ujra szivacsosat tervezek.....bar ha tudtok jobbat mondani ami olcso is es nem zabalja szet a kesztyu(szeretek kesztyuben bringazni) akkor azt termeszetsen szivesen veszem!

Felni: Eredetileg Rigida Dick Bull-t akartam de nem kaptam, (azaz 1db volt..de nekem ertelem szeruen ketto kelett) igy ez lett belole. Nekem egyebkent ez a "woodland" terep jobban bejon mint az "urban".