Sziasztok!
Sok vakarózás után tekerésre alkalmas, de még nincsen kész.
Előtte volt ezer éve egy Magellan Serpens, utána egy VSF T50 trekking. A trekkingnél sportosabb, a serpensnél mindennapokra alkalmasabb gépet szerettem volna. A Deepspce pedig becsipődött ahogy megjelent (Direct PM, acél, "magyar", stb.). Próbáltam nem túl drágán megúszni, nagyjából sikerült is.
Vázszett: Csepel Deepspace 50cm
Első agy: Shutter Precision PD-7 32lyuk, fekete, 6 csavaros
Hátsó agy: Novatec D792sb 142*12, 32lyuk, 6 csavaros
Felnik: WTB ST i23
Külsők: CST Detour 622*38c, drótperem, olcsó könnyú, és nagyon nehezen ment fel a felnire
Küllők: Sapim Leader 2,0
Féktárcsák: Sram Centerline 160mm
Fékek: Shimano MT 200, (még nem sikerült bekoptatni sem, de nagy fékerő javulást nem várok cserébe igazán olcsó volt, egyszer majd lesz helyette SLX)
Váltó+kar: Shimano Deore 10s
Sor: Valami kínai 11-42, alubakos (vázszetthez adta a srác akitől vettem, amennyit tekerek kielégítő +volt hozzá egy ugyancsak kínai lánc is)
Hajtókar: Prowhell DMA 172,5mm, Sram direct mount 36t ugyancsak kínai NW lánckerékkel (ez is volt a vázhoz, jelenleg kicsit keveslem a 36t, úton van egy 38t hozzá)
Középcsapágy: Shimano Dura Ace (vázhoz volt ez is)
Pedál: olcsó gagyi taposó
Nyereg: WTB Rocket Steel Medium
Nyeregcső: Pro LT 27,2 25mm hátrahajlás
Nyeregcső bilincs: Gyári Csepel
Kormány: Ritchey Trail 2x, 9° hátrahajlás, 740 mm (ezt cserélem valami keskenyebb és jobban hátrahajlóra, kényelmetlen nekem)
Kormányszár: noname kína (jött a vázzal), Bontrager Comp 90mm, 7° várja hogy felszereljem
Markolat: MWave szilikon/szivacs (Esi koppintásnak tűnik, meglepően jó ilyen olcsón)
Első lámpa: BM Lumotec IQ XS T
Hátsó Lámpa: BM Toplight Line Small
Sárvédő: SKS Blade AL 46mm
Csomagtartó: XLC
Így ahogy a képen van kerek 13kg lett, keveset lehetne még rajta letornázni de nem érzem szükségét.
Villanyak jó hosszú, azt ha kialakul a kormány setup még rendbe fogom rakni.
Bármilyen észrevételt szívesen fogadok.
Kép beillesztés ha nem sikerült volna: https://kesz-my.shar...abWjAQ?e=31csxJ