Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nice, grat!

De hátra 7"-os tárcsa... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Bálint: ronda:D
Emlegettünk... :) Nem hiszik el, hogy komolyan lecseréled... na majd meglepõdnek, ha meglátják :)

Bukót meg hordjad, ne a fán tárold... :P

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
kurvaszép lett, grat!
vmi jobb tag és jobb kerekek és kész álombico...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Köszi köszi:D Még hallani is fura h bigiht és az az enyéém:D.
És ami még luxus a gari:D ezt már ki is cserélik ha baja lenne (ami nem valószinû)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
faszanyos a bighit :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
naggyon joo a bighit!
grat hozzá!

nemsokára nekem is megjön néhány cuccom,és akkor tolom be az NS-t is meg a Bergamontot!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na végre eljött az ideje hogy villoghassak, már az új vázzal.
Amik változtak: Bighit 1 (S) váz és 71es holzfeller kormány.
C
uccok:
- Specialized '08 Bighit 1 s-es váz, Fox vailla R tag (következõnek ez lesz cserélve DHX 4.0) ~19 cm út
- Marzocchi 66 Rc2 ETA villa 180as
- Avid Juicy 5 fékek (203/203)
- Hussefelt stucni Holzfeller (35mm) kormány.
- Speci nyeregcsõ velo üléssel.
- Bike+ defense hátsó novatech elsõ agy
- Lx integrált hajtás
- Double track(majd csere könnyebre)/ single track felnik.
- Alivio váltás(csere majd sramra)

nagyából ennyi.
Ha mindent letok cserélni akkor elvileg kész. De igyis pöpecül mûködik és az álmom is teljesült. Fr/Dh ra épitettem.

KÉPEK:
http://img3.tar.hu/b.../34932112.jpg#3
http://img3.tar.hu/b.../34932113.jpg#3
http://img3.tar.hu/b.../34932115.jpg#3
http://img3.tar.hu/b.../34932116.jpg#3

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Hogy mit fog vele csinálni azt én nem tudhatom. Tervezi, hogy a dirt-öt majd próbálgatja,de szerintem addig amíg ez a villa van benne nem fogja. Szerintem addig manuálozni meg bunnyzni tanulgat majd.
Amúgy jó magam is 60 km-re lakok a legközelebbi hegytõl, de csak vettem egy fullyt,mert ez volt az álomgépem. :D Persze amikor csak tehetem hegyre megyek. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

mert elég szûkös volt az anyagi keret és a hone agyak tûntek a legjobb ár/érték arányúaknak még az adapterekkel együtt is!
Elsõ:Novatech: 8720, Hone 4980 + adapter 2700
Hátsó:Novatech 15000, Hone 7540 + adapter 2700
Elõre épp belefért volna, de egyformát szeretett volna.

De amúgy tévedsz,mert nem városi villogós bicó! :P A villa mint mondtam,csak ideiglenes!!!! Mert ez járt a vázhoz!
Hálistennek alföldön lakik unokaöcsém, úgyhogy egy darabig jó lesz neki ez a villa, de amint lesz pénze lecseréli egy marzo dirt 3-asra!

Ööö, oké; de ha alföldi ezzel dhzni fog ott? Vagy dirtpályán használja? (ami általában villogós gép arrafele; ahogy sok alföldi városban el nem tudom képzelni hogy a több mint fél millás fully dh gépekkel mi a rákot csinálnak a tizen4-5-6 éves srácok azon kívûl hogy suli után ezen feszítenek a tereken...)
De ha ideiglenes akkor ok, annyit cak kibír a villa, max cincogni fog addig a fék...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
De 1gyel kisebb mint kéne, de már megszoktam!
A hosszú stucni és nyeregcsõ megoldja a gondot, a nyeregcsõnek így komoly kilengése van, növeli a komfortot :)
Mostanában jobban kedvelem az aszfaltos tekergést, elsõsorban a fixivel, de ehhez a dombvidékhez még fixin gyenge vagyok.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Ma voltam tekerni és csináltam én is pár fotót!

Nem kicsi neked ez a váz? Biatorbágy környékén vannak jó helyek, csak más gumival kell támadni! :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
mert elég szûkös volt az anyagi keret és a hone agyak tûntek a legjobb ár/érték arányúaknak még az adapterekkel együtt is!
Elsõ:Novatech: 8720, Hone 4980 + adapter 2700
Hátsó:Novatech 15000, Hone 7540 + adapter 2700
Elõre épp belefért volna, de egyformát szeretett volna.

De amúgy tévedsz,mert nem városi villogós bicó! :P A villa mint mondtam,csak ideiglenes!!!! Mert ez járt a vázhoz!
Hálistennek alföldön lakik unokaöcsém, úgyhogy egy darabig jó lesz neki ez a villa, de amint lesz pénze lecseréli egy marzo dirt 3-asra!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Elkészült unokaöcsém elsõ " komolyabb" mindenes gépe!
Váz: wheeler buddy 02, sr suntour villával
Kerekek: single track, hone agyak, dt küllõ 2.25-ös köpenyek
fékek avid bb7, 160 és 185, avid fékkarral, aligator centerlock adapterekkel
hajtómû új deore integrált tengellyel, kona cowan rockringgel és láncterelõvel és E13 40-es lánctányérral
hátsó váltó acera( ideiglenes) alivio váltókarral,fogsorral, sram lánccal
nyereg,kormány,stucni bike+, nyeregcsõ pedig umf asszem ennyi!
Hátsó váltó cserélve lesz bár még kérdéses,h milyenre. HONE a legesélyesebb bár kissé sokallom az árát,de az agyhoz csak ez passzolna. A villa pedig egy marzo dirt 3-as lesz ha jól sikerülnek a dolgok.
Vélemények?Javaslatok?

Az a szerencse hogy gondolom városi villogósbicó, mert terepen gondok lennének vele (pl 185ös BB7 vs teló :D)
Centerlock adapter amúgy minek? (értsd pl miért nem sima 6 lukas 9/10mm tengelyes agy?-pölö novatec)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hátsováltonak esetleg sora vagy tiagra?
ahogy elnéztem azok bírják a legjobban a strapát, és olcsóak is legalábbis a sora
de amugy patent de az a telo nagyon nem kellene ebbe.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Elkészült unokaöcsém elsõ " komolyabb" mindenes gépe!
Váz: wheeler buddy 02, sr suntour villával
Kerekek: single track, hone agyak, dt küllõ 2.25-ös köpenyek
fékek avid bb7, 160 és 185, avid fékkarral, aligator centerlock adapterekkel
hajtómû új deore integrált tengellyel, kona cowan rockringgel és láncterelõvel és E13 40-es lánctányérral
hátsó váltó acera( ideiglenes) alivio váltókarral,fogsorral, sram lánccal
nyereg,kormány,stucni bike+, nyeregcsõ pedig umf asszem ennyi!
Hátsó váltó cserélve lesz bár még kérdéses,h milyenre. HONE a legesélyesebb bár kissé sokallom az árát,de az agyhoz csak ez passzolna. A villa pedig egy marzo dirt 3-as lesz ha jól sikerülnek a dolgok.
Vélemények?Javaslatok?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pont 4-et? 5 nem jo?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Amíg 4°ot nincs elõredöntve az ülés pénzésrt sem ülnék rá, de utána nagoyn szívesen :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
++++++++++++++++++++
Nekem mocsokmód bejön! :)
Gratula hozzá!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Én ilyet hajtok: http://fixedgear.hu/...pei/45/01_b.jpg -fixi anyától és cruiser apától származik ez a furi gyerek ...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
amikor töltött a kép, hirtelen nagyot néztem "mekkoraezefejcsõ" (a tûzcsap miatt)
az ilyen rövid bowden jól néz ki, annyi hátulütõje lehet hogy mivel rövid, megfeszül, megreped, és hamar kikezdi a váz festését
amúgy abszulút retro:D