De hátra 7"-os tárcsa...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mert elég szûkös volt az anyagi keret és a hone agyak tûntek a legjobb ár/érték arányúaknak még az adapterekkel együtt is!
Elsõ:Novatech: 8720, Hone 4980 + adapter 2700
Hátsó:Novatech 15000, Hone 7540 + adapter 2700
Elõre épp belefért volna, de egyformát szeretett volna.
De amúgy tévedsz,mert nem városi villogós bicó!A villa mint mondtam,csak ideiglenes!!!! Mert ez járt a vázhoz!
Hálistennek alföldön lakik unokaöcsém, úgyhogy egy darabig jó lesz neki ez a villa, de amint lesz pénze lecseréli egy marzo dirt 3-asra!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ma voltam tekerni és csináltam én is pár fotót!
Elkészült unokaöcsém elsõ " komolyabb" mindenes gépe!
Váz: wheeler buddy 02, sr suntour villával
Kerekek: single track, hone agyak, dt küllõ 2.25-ös köpenyek
fékek avid bb7, 160 és 185, avid fékkarral, aligator centerlock adapterekkel
hajtómû új deore integrált tengellyel, kona cowan rockringgel és láncterelõvel és E13 40-es lánctányérral
hátsó váltó acera( ideiglenes) alivio váltókarral,fogsorral, sram lánccal
nyereg,kormány,stucni bike+, nyeregcsõ pedig umf asszem ennyi!
Hátsó váltó cserélve lesz bár még kérdéses,h milyenre. HONE a legesélyesebb bár kissé sokallom az árát,de az agyhoz csak ez passzolna. A villa pedig egy marzo dirt 3-as lesz ha jól sikerülnek a dolgok.
Vélemények?Javaslatok?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960