Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ebbe ne menjünk bele, mert 1 sör nem sör;)
persze, legalább nem kell kerülgetnem:)
Majd priviben keress meg ha tervezel erre tekerést. Júni vége elõtt nem hiszem, h nagyon ráérek, de próba cseresznye:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha ingyen adod (vagy max 1-2 sörért), akkor elfogadom. :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Dave!
Van nekem 1 pár alig használt fekete explorerem. Igazából nem használom és remélem nem is fogom:)
Ha esetleg megint HHH-val próbálkozol, akkor gurulhatunk egyet és odaadom szivesen... Csak találjunk megfelelõ idõpontot:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ez van, explorert akartam mindenképp, aztán mcgywernek éppen ez volt olcsóba. nekem sem tetszik, de hát ez van, gurul és jó. :) (igazából így 500 kilcsi után kezd lekopni a sárga festék, szóval lassan fekete a közepe is:D)

tam: valahogy így álltam hozzá én is. nem akartam feleslegesen pénzt beleölni (csak zsebpénzbõl meg nyári munkákból épült szép lassan, kivéve a kerék, az karácsonyi ajándék, de abba is bele kellett adnom, meg a váz:)), de mégis egy jó és mégis pofás gépet akartam összerakni, ami nem hagy cserben a 60 kilóm alatt. majd egyszer lesz egy normális váz is talán...:) de azért köszi. :)

assasin: majd küldök egy képet, amin ez a bringa meg csapattárs 20" orbea váz + 350es hátranyúlós thomson nyeregcsöves gépes van. na az az, ami kontraszt. :D

kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...:D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
egyébként nem úgy értettem, h kicsinek tûnik neked a váz a setup alapján, hanem, h kis méretûnek hat, szal értitek:)
az enyémre is sokan mondják, h kicsi, de én már megszoktam, majd a köv nagyobb lesz:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Jól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)

én ezért már megkaptam a magamét:D

látom Dave te is így rögzíted a pótbelsõt:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás
olcsó. valóban. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A 699 font nem sok? :) Ha lesz akciósotok értesíts légyszíves.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
£699 RRP

Marint nem forgalmazunk, cserebe a CycleSurgery nyomja nagyon.

annyira nem jok mint amennyire ok azt hiszik. szerintem. amig a CS-nel dolgoztam, addig atment a kezemen par, es igazabol egyiktol se voltam annyira elszallva, hogy uuu meg aaa. Talan a limitalt szerias titan merevvaz. de attol se azert mert Marin, hanem mert titan :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jah csak a sárga közepû gumi szúrja nekem is a szemem.
én is kiváncsi lennék h mennyire "olcso" ez a szép yeti váz :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás

en hulye most jovok ra milyen olcso. ha ezt hamarabb tudom, nem XTC-t veszek :D

mennyire olcsó?

btw marint forgalmaztok?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem egesz pofas. persze a narancssarga gumi nelkul megjobb lenne :) de latszik hogy hasznalhatosagra van epitve nem szepsegre. ezzel szemben megis jol nez ki. :spoko:

vazbol meg

Posted Image

en hulye most jovok ra milyen olcso. ha ezt hamarabb tudom, nem XTC-t veszek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

[/size] várd meg a jövõ évi wenson palettát! ;)

Épp akartam mondani :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...

Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.:) majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem. :)

assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona. :D

171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na. :)

várd meg a jövõ évi wenson palettát! ;)
conti gumival nekem is bejött.
most maxxis flyweight (2.0, 560 gramm) van fenn, használom aszfalton is rengeteget és stabilabbnak éreztem, mint a speed kinget!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...

Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.:) majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem. :)

assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona. :D

171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=114317

sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).

már csak egy rendes vázat kell venned! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Jól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://kepfeltolto.h...t=img&id=114317

sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

szép a speci, de váltókkal lenne az igazi. (3x9 rendszer)

Úgy már próbáltam, nem az én világom. Viszont van egy eladó X9. ;)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

szép a speci, de váltókkal lenne az igazi. (3x9 rendszer)

wenson uti is egybevan. jó gép.

nem....ez igy najsz