egy ilyet egyszer szívesen kipróbálnék! kíváncsi vagyok, mennyiben más, mint a unit, vagy az eddigi (acél)vázaim.
ha sopron fele jársz dobj egy üzit;)
Szerintem semmiben. Nem kell ezek mögé a nagy nevek mögé semmi csodát elképzelni.
Ha meg idézném egy vázépítő-javító mester értékelését erről a vázról, egy világ omlana össze benned.
az emlegetett döglött ricsi váz a tied volt? ha igen megértem a nem túl jó véleményt, valószínű én sem vélekednék róla szebben:) de így hogy nálam nulla gond két év folyamatos használat után, csak annyit mondanék h sajna belenyúltál a sz**ba
láttam nálad a középcsapágynál is repedt..
a trikoloros verziónál a csúszúpapucsaé volt gond ez tény, de ez hálaisten lekerült 2015 től.
egyébként van egy helyi bringaboltos gyerek akiről tudom hogy előszeretettel látogatja egy trikoloros ricsivel a soproni dh pályát minden probéma nélkül
Én is láttam nála a képeket
gondolom könnyű váz, esetleg nem a legmívesebb technikával összerakva, így nem túl masszív
na így születnek a városi legendák;) v próbáltad már? ![]()
egyébként meg valamit valamiért, a 2.2kg nak nyilván ára van. lehet nem 20 év múlva mész vele "orvoshoz" hanem 10.. de legalább építhető belőle egy viszonylag könnyű "modern" monti, ha unod már az alut v karbont
Edited by mayor, 2017. August 31. - 23:33.

Sign In
Create Account

Back to top