Köszi.

A kormány is elég új. Azzal karácsonyra leptem meg magam.

A villa 66SL rugó nélküli. Elvileg az õ idejében(2006) õ volt a legkönnyebb 66-os,de igazad van,mert õt és a vázat nem akarom elcserélni.A gumikon akartam én is lefaragni és eredetileg nem ezeket a gumikat akartam megvenni,de olyan jó áron jutottam hozzá,h nem bírtam otthagyni. De azt hiszem nem volt rossz,hogy hagytam magam rábeszélni ezekre a gumikra,mert itthon tényleg nagyon jól teljesített az eddigi rövid tesztelés alatt,de vasárnap megyek Schladming-be,majd ott ugrik a maki a vízbe.

Még a kormányszár,kormánycsapágy és a nyeregcsõ merült fel gondolatban nálam is.Fõleg az utóbbiból nem tud valaki ajánlani valamit? Haverok a thomson-t ajánlgatták.
14 alatt?Az nem zsebpiszok.De gondolom,hogy nem ballonos kerekekkel.
Gondolkoztam ezen a levegõs tagon is,de akárhogy számolgattam csaknem nyerõ a csere. 100-120 egy ilyen tag (DH). Ha ezt eladom,még a fele sincs meg,míg egy titán rugó 15-30 ezer körül beszerezhetõ tudtommal. Bár tény,h súlyban sokat nyerek egy levegõssel.
Ezen a házi UST dolgon én is elmélkedtem. A mostani Bikemagban pont tárgyalják részletesebben. Majd átrágom.
Még az agyakon gondolkodok,hogy nem-e túl nehezek, bár minõségileg ezekkel is nagyon megvagyok elégedve. Elöl marzo QR20, hátul novatech 10mm-es gyors zárral.
Közben átnyálaztam nagyjából a nyeregcsöveket és -50 grammért nincs kedvem 20 ezreket kifizetni.