Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem lehet hanem biztos hogy ez egy felmatricazott aruhazi szenacel lom. nezd meg a kozeli kepeken ahogy jon fel a matrica szele, stb. meg az a telo... te jo eg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nincsen "hát":)
Ez egy felmatricázott vasdarab:D:D:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez biztos?
mondjuk jobban megnézve, , hát lehet hogy igazad van..
nem vagyok otthon a régi nikolaiokban, csak nagyon szeretem az ujakat, és a formavilágát tekintve nekem elfért volna hogy ez niko. mondjuk 90es évekbõl..
I don't care how it pedals

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

én meg azt mondom hogy igenis kérje meg az árát!.. eluralkodott egy olyan trend hogy mindenki szaré hugyé akar vázat venni. persze ez itt nem egy jellemzõ eset, csak az elvek...
"mer használt", meg "van az íbéjen ennyiért ilyen meg annyiért olyan"
de annyi blood nincs a pussyjában hogy lerendelje, mer nem tudja hogy kell.
ez egy kult bike, tessék megtisztelni.
félreértés ne essék, én is eléggé mai géppel nyomom, de biztos nem adnám oda a nico-t váltópénzér

--- az más kérdés hogy nem így szerelném ---:)

a fent említett váz,soha a büdös életben nem volt Nicolai,és nem is lesz!
amúgy a többiben igazad van!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én meg azt mondom hogy igenis kérje meg az árát!.. eluralkodott egy olyan trend hogy mindenki szaré hugyé akar vázat venni. persze ez itt nem egy jellemzõ eset, csak az elvek...
"mer használt", meg "van az íbéjen ennyiért ilyen meg annyiért olyan"
de annyi blood nincs a pussyjában hogy lerendelje, mer nem tudja hogy kell.
ez egy kult bike, tessék megtisztelni.
félreértés ne essék, én is eléggé mai géppel nyomom, de biztos nem adnám oda a nico-t váltópénzér

--- az más kérdés hogy nem így szerelném ---:)
I don't care how it pedals

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Betyár egy darab az a "teleszkóp"!:scared:
Nem biztos ki merném próbálni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lolka és polka :D:D:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez egy agyhalott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
:mybad:
álomvilágban él szegény, viszont a beárazásnál nem volt szégyenlõs...
majd rájön...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nicolai:clap: :lol1:

http://piacter.bikem...t=239437&cat=12

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
az agyváltónak valóban hosszabb az élettartama, ha nem kap túl nagy nyomatékot mint ahogy kifejtettem az elõbbi pár postomban. olvass a gyártó honlapján. valszeg meg fogod találni. de ha bármilyen garanciális problémád lenne az aggyal akkor arra számíts hogy ugrik, mert nem megfelelõ konfigurációban használtad.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Váltója és használója válogatja.
Tény viszont, hogy egy jól tömített rendszerben a külsõ szennyezõdés miatti kopás minimális, vagy nincs is. A régiek meg az idõnek készültek, hiszen az x évenkénti/kilóméterenkénti olajozáshoz ált. külön nyílásuk is van. A lánc sem szól bele a dolgába.

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
én úgy tudom h az agyváltónak sokkal hosszabb az élettartalma mint a sima váltónak.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
kérdem én minek ide ennyi fokozat meg ilyen széles áttételezés? aki meg tudja hajtani a sala által említett legnagyobb fokozat akár felét is (persze tartósan) annak megemelem a kalapom. sõt annak igazából már nem is kell a legkisebb fokozat ugyanezen felállás mellett, mert az már van olyan erõs hogy a függõleges falon is felmásszon.... egyszerûen nincs értelme.
az agyváltó hátrányai: viszonylag nagy belsõ ellenállás (a nem használt fokozatokat is forgatod, így azok súrlódását is le kell küzdened), nagy tömeg, szívás beállítani.
a láncváltó hátrányai: nagy kopás (keresztbe váltáskor), érzékeny a szennyezõdésekre (pl sár).

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Hát remélem erre rácáfolok majd:D
Nem vagyok grammhuszár szóval tõlem 20kg is lehet:D
Mi a fene tud benne elálítódni?

nem kell grammhuszarnak lenni ahhoz hogy eszrevegyel par kilo kulonbseget. nem valtokar-furkalasrol meg titan csavarokrol beszelek, hanem masfel kilos agyvaltokrol.

a fokozatok allitodnak el, tul gyakran fordul elo, hogy a 7 vagy 8 fokozatbol csak az also 3-4 marad meg par het hasznalat utan. es rohadek melo a bovden feszesseget allitani a nexuson.

en nem kivanok neked semmi rosszat, es ne legyen igazam. oromteli bringazast kivanok inkabb, ugy is az a lenyeg, nem az hogy mivel mesz!

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

én sem volt, sõt nem is vagyok, csak egyik napról a másikra leugrott 1,5 kiló a bicóról. éreztem a különbséget, azóta próbálok odafigyelni :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

mondjuk az hogy feleslegesen cipeled ket rendszer sulyat ha egy rendszer magaban is betoltene a funkciot amit kell

es hogy igy tobb dolog tud elromlani.

az agyvaltok szeretnek csak ugy hasznalat kozben elallitodni. [dolgoztam szervizben, nem a levegobe beszelek] a normal valto meg ledobhatja a lancot. na most nalad ez mindketto elofordulhat.

es mi pontosan az elonye ennyi fokozatnak? mert nekem a 27 is sok tud lenni neha.

Hát remélem erre rácáfolok majd:D
Mi a fene tud benne elálítódni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mondjuk az hogy feleslegesen cipeled ket rendszer sulyat ha egy rendszer magaban is betoltene a funkciot amit kell

es hogy igy tobb dolog tud elromlani.

az agyvaltok szeretnek csak ugy hasznalat kozben elallitodni. [dolgoztam szervizben, nem a levegobe beszelek] a normal valto meg ledobhatja a lancot. na most nalad ez mindketto elofordulhat.

es mi pontosan az elonye ennyi fokozatnak? mert nekem a 27 is sok tud lenni neha.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

...vagy kilences sorral a dualdrive-on? :-)

Nexus 8 + 3-as sor: jómagam azért tettem le ilyen keverékrõl, mert ez - amellett, hogy áttételben tán túlzás - a két rendszer hátrányait is egyesíti.
Egyébként ez egy jó kis mindenes gép lett, a várostól, az országúton át az Alpokig!
Gratulálok a merészségedhez és várom a tapasztalatokat! :-)

Hallani akarom a hátrányait:DDDDDD

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
...vagy kilences sorral a dualdrive-on? :-)

Nexus 8 + 3-as sor: jómagam azért tettem le ilyen keverékrõl, mert ez - amellett, hogy áttételben tán túlzás - a két rendszer hátrányait is egyesíti.
Egyébként ez egy jó kis mindenes gép lett, a várostól, az országúton át az Alpokig!
Gratulálok a merészségedhez és várom a tapasztalatokat! :-)