én most csak 2-re (bár a gellért-hegy nem éppen hegy, de ha már annak csúfolják). mindezt 10-0 rugóúttal. én nyertem.
Én meg hegyen lakok és a bükk is csak 10 percre van 100-140-0 rugóúttal, szóval sajnálom de én nyeretem :bananadan
én most csak 2-re (bár a gellért-hegy nem éppen hegy, de ha már annak csúfolják). mindezt 10-0 rugóúttal. én nyertem.
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb ![]()
Én is, nekem is ilyen van. Csak kíváncsi voltam az ellenzõk véleményére.Én ezt használom, jó volt Manituhoz és jó a Foxhoz is, nekem nem zörög, a Szilvás röviden egy gyors szemcsitörlés kesztyûvel és hibátlanul láttam. Együtt fordul a kerékkel, szerintem jobb mint a váz sárvédõk, mert ott a forduló kerék kikerül a sárvédõ síkjából, és veri a sarat, az adaptert beteszed a villába és egy pillanat alatt felpattintható, bármikor, szeretem!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én ezt használom, jó volt Manituhoz és jó a Foxhoz is, nekem nem zörög, a Szilvás röviden egy gyors szemcsitörlés kesztyûvel és hibátlanul láttam. Együtt fordul a kerékkel, szerintem jobb mint a váz sárvédõk, mert ott a forduló kerék kikerül a sárvédõ síkjából, és veri a sarat, az adaptert beteszed a villába és egy pillanat alatt felpattintható, bármikor, szeretem!off
Az ehhez hasonló sárvédõkkel mi a gond?
Én 100-ra, bár nekem csak 120/100 a rugóút.Ja és én is 60km-re lakok a legközelebbi hegytõl
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Lehet hogy hülyén mutat, de én is elég hülyén mutatok fülig sárosan. Ráadásul mivel szemüveges vagyok, elég gáz ha teli megy sárral az arcom és a szemüveg. Onnantól kezdve csak botorkálás lenne, nem verseny.és elég hülyén is mutat...
amúgy nem értek egyet azzal az állítással h könnyebb mint 10kg sár
erre talán nem ragad rá a sár?
Picasa _Alex_
alföldre minek neki olyan?
:D
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb ![]()
Nem jó minden villához, nem teljes a fedése elõre, zörög és nehéz.
Sok a bolond a maratonokonMindig csodálkozok maratonokon is, hogy alig látni sárvédõt. Pedig már vannak elég jók is.
A fedése jóval több mint a semmi, fel lehet úgy tenni hogy ne zörögjön, és jóval könnyebb mint 10kg sár.
A sebesség mindent megold.
Mindig csodálkozok maratonokon is, hogy alig látni sárvédõt. Pedig már vannak elég jók is.Nem jó minden villához, nem teljes a fedése elõre, zörög és nehéz.
Picasa _Alex_
Nem jó minden villához, nem teljes a fedése elõre, zörög és nehéz.off
Az ehhez hasonló sárvédõkkel mi a gond?
Picasa _Alex_
A szemed.én nem vágom h ez most a testem mely részét védené meg a sártól....
Én is ilyen sárvédõt csináltam.Vasárnap a német DH bajnokságon sikerült elcsipni 1-2 jó masinát.
Junior klasszisban pl.