halkan mondom, én a helyedben, kipróbálnék egy sportosabb geóju bringát, mielõtt kicseréled a váltót és úgy sem lesz jó.Köszi!^^
Tehát akkor õ róla lenne szó.Valahogy majd vissza kellene kapnom a régi agyat.http://forum.bikemag...postcount=11050
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2009. augusztus 15. - 19:03
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 15. - 18:50
Aske, megépítetted azt bicajt (csak a teló lenne egy vaniliás róka), amit nemrég megálmodtam magamnak! A részleteket tudnál a vasról írni? Tudom, úriemberek között nem illik pénzrõl beszélni, de kíváncsi vagyok, h ez az egyszerû setup mennyibõl jött ki ezzel az exklúzív vázzal. sacper. Köszi!
Írta 2009. augusztus 15. - 17:08
Aske gyönyörû lett a bicaj! Tegnap láttalak is vele élõben. Együtt jöttünk vissza a Balatonról Szhelyre.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2009. augusztus 15. - 16:29
Köszi!^^
Tehát akkor õ róla lenne szó.Valahogy majd vissza kellene kapnom a régi agyat.http://forum.bikemag...postcount=11050
Írta 2009. augusztus 15. - 16:27
Írta 2009. augusztus 15. - 16:05
Írta 2009. augusztus 15. - 15:47
Hát köszönöm még erõt kell vegyek magamon és felhívni valakit,hogy lehet,hogy ez az agyváltó ilyen vagy valami gondja van mert akkor aki akarja oda adom persze nem ingyen de mindennel.agyváltó+bal fékkar+jobb fékváltókar:)
Mert ha ez ilyen akkor repül és akkor kéne egy ajánlat láncváltósra.Deore XT-re gondoltam mert a legtöbb trekkingen mert a többi mtb-n is azokat nyomják.SLX megfordult a fejembe, nem értek hozzá
Egy igénytelen láncváltó kell^^
Mert ha ez ilyen akkor repül és akkor kéne egy ajánlat láncváltósra.Deore XT-re gondoltam mert a legtöbb trekkingen mert a többi mtb-n is azokat nyomják.SLX megfordult a fejembe, nem értek hozzá
Írta 2009. augusztus 15. - 15:04
nem is beszélve a hatalmas légellenállásról.
Írta 2009. augusztus 15. - 12:38
nem emlekszem tul jol az ominozus bringara, de az remlik hogy eleg rovid a felso cso, es magasan van a kormany. olyan felegyenesedett helyzetben nehezebb nagy erot kifejteni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 15. - 09:51
A súly is számít, fõleg ha jó helyen van a könnyítés, de a geo szerintem is fontosabb. Vízszintes úton országútival (9 kg alatt) jóval gyorsabb vagyok, mint montival (11-12 kg), de emelkedõn a monti jobb, mászósabb a geója.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. augusztus 14. - 23:07
a súly nem minden, gyereküléssel, gyerekkel hátul corvussal jobban megyek, mint bármelyik montival
kivéve terep persze 
geo szerintem is többet számít, a következõ a gumi.
geo szerintem is többet számít, a következõ a gumi.
Írta 2009. augusztus 14. - 21:54
mondjuk amikor átültem a Kellysrõl a Konára elég feltûnõ volt az 3 kg különbség. pedig még van hova könnyíteni a Konát is.
Írta 2009. augusztus 14. - 21:44
valoszinuleg azert nehez tekerni a bringat mert nehez.
Nekem is ez jutott eszembe elõször.
Nos igen, ezzel egyetértek, valahogy geoja más és nem lehet olyan erõt kifejteni így, cserébe viszont kényelmes...Amúgy a vázgeó is ludas lehet, trekkingen (vagy akár túrásabb montin) én is szenvedek, alig bírok haladni. Nekem kell a sportos testhelyzet, máskülönben valahogy nem tudok rendesen erõt kifejteni. Van ennek valami anatómiája.
Szerintem.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2009. augusztus 14. - 21:31
Mikor egy 18 kilós trekkingrõl átültem egy 12,5 kilósra nem lettem gyorsabb semmivel, igazából észre sem vettem a különbséget, csak a lépcsõn cipeléskor. Persze a nehezebbnek jobb volt a geoja, azóta sem ültem annyira kényelmes bringán.
Amúgy a vázgeó is ludas lehet, trekkingen (vagy akár túrásabb montin) én is szenvedek, alig bírok haladni. Nekem kell a sportos testhelyzet, máskülönben valahogy nem tudok rendesen erõt kifejteni. Van ennek valami anatómiája.
Amúgy a vázgeó is ludas lehet, trekkingen (vagy akár túrásabb montin) én is szenvedek, alig bírok haladni. Nekem kell a sportos testhelyzet, máskülönben valahogy nem tudok rendesen erõt kifejteni. Van ennek valami anatómiája.
Írta 2009. augusztus 14. - 20:58
az én bringám is 14 kiló (még kimondani is sok), de a hobbi országútisokat mindíg otthagyom. mondjuk küzdeni is kell vele rendesen. az mondjuk tény hogy könnyebb bringát könnyebb elvinni a-ból b-be.
Írta 2009. augusztus 14. - 20:21
valoszinuleg azert nehez tekerni a bringat mert nehez.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 14. - 19:47
lehet hogy csak a bringát kéne normálisan beállítani a testméreteidhez, vagy a gumit felfújni, esetleg a féket elengedni meg hasonlók. az agyváltónak amúgy nagy a belsõ vesztesége a sok fölöslegesen forgatott (ezáltal súrlódó) fogaskerék miatt, plusz a zsír, meg olaj ami benne van az is nehezíti a tekerést. egyszóval sportra nem alkalmas a rendszer, túrázni viszont kiváló, mert igénytelen. aki anyázik hogy menjél gyorsabban az meg elõzzön meg ahelyett hogy társalgásra pazarolná a túltengõ energiáit.
Írta 2009. augusztus 14. - 19:47
Mivel páran kérték,hogy mondjak élmény beszámolót,hogy milyen is a kerékpárom ezért ide írom.
Hát azt kell mondjam,hogy hallgattam volna az anyai szóra,hogy ez nem lesz jó.
Nem a legnagyobb áttételen maradt? A váltás mûködött rendesen? A legkönnyebb áttételen is nehéz volt?
Most többen elégedetten hátradõlnek és azt gondolják:-ugye megmondtuk!
Te meg mint a jó pap, holtig tanulsz.
Írta 2009. augusztus 14. - 19:40
Mivel páran kérték,hogy mondjak élmény beszámolót,hogy milyen is a kerékpárom ezért ide írom.
Az agyváltós kerékpáromat ami talán van egy hónapos és elég drága volt és még,hogy két heti futkározás alatt legyen kész nem érte meg.Az egyik fõ problémám az,hogy irtó nehéz tekerni.Már hallottam a fülemmel hátulról,hogy anyáznak,hogy menjek már gyorsabban:( de egyszerûen nem tudtam tekerni és már 10 perc után a tüdõm ki köpöm állapotban voltam.Fájtak a térdeim meg ami a lábon fájhat.Nem tudom,hogy ez hiba vagy valamit állítani kell rajta de ha ez ilyen marad kénytelen leszek eladni a rendszert és egy új láncváltós rendszer összerakatni.Akár már lehet is jelentkezni is érte ha valakinek kell!Én vagyok 3x8 sebességes agyváltós ha valaki nem tudná
Az agyváltós kerékpáromat ami talán van egy hónapos és elég drága volt és még,hogy két heti futkározás alatt legyen kész nem érte meg.Az egyik fõ problémám az,hogy irtó nehéz tekerni.Már hallottam a fülemmel hátulról,hogy anyáznak,hogy menjek már gyorsabban:( de egyszerûen nem tudtam tekerni és már 10 perc után a tüdõm ki köpöm állapotban voltam.Fájtak a térdeim meg ami a lábon fájhat.Nem tudom,hogy ez hiba vagy valamit állítani kell rajta de ha ez ilyen marad kénytelen leszek eladni a rendszert és egy új láncváltós rendszer összerakatni.Akár már lehet is jelentkezni is érte ha valakinek kell!Én vagyok 3x8 sebességes agyváltós ha valaki nem tudná
Írta 2009. augusztus 13. - 21:01
a fully nem csak az öregeknek jó ám, én is szerettem nagyon a konát (04 dawg matic), csak kicsi volt a mérete és el kellett adnom. azóta nincsen normális vázam, meg fullym se.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére