Sziasztok!
Köszi a dícsérõ szavakat.
Para! - Akkor tied a csillagos polarx gondolom. Így többé már nem lehetek inkognitóban.

Mellesleg én is Latinkás voltam.
KeX - Sokáig küzdöttem míg kialakult a végeredmény (már ami most van), és mit mondjak nem volt igazán költséghatékony a dolog. A váz postával 525 font, a cuccokat ugyanígy mind rendes kereskedelmi áron szereztem be. Most gyorsan utánaszámolok mindent az eredeti áron kb 350-360k jön ki.
Elég régóta ez a telóm van elöl, nehéz meg magas de rohadtul megbízható és igénytelen. Mivel anyagilag teljesen rámentem (szó szerint még a fejem felöl is eladtam ami volt mármint a hajam) legközelebb bármi érdemi módosítás csak jövõre lehet. Nézegettem persze telókat a lényeg, hogy 2 kiló alatt legyen és full levegõs. Vagy 100-120mm fix vagy a rock shox féle 85-130 állítható. A fox bizonyhogy jó lenne de árban elég durva.
A setupról annyit ami a képrõl nem nyilvánvaló: xt fékbe tessék goodridge fémes betétet tenni. Hátul 160as tárcsával jobban fog mint a gyári cucc 203assal. Elöl el sem merem képzelni mit mûvelne. Aztán ajánlom ss-re a blackspire mono veloce tányért: tetszõleges fogszámban kapható elfogadható áron (30euro körül) szép és könnyû. 4 csapágyas novatec agy hátul szép hanggal, dmr láncfeszítõ hasznos cucc.
Lánc KMC X8 99 8 sebességes.
pali kj - áttétel 32/16
tamaska - hát igen nekem is dobogtatja a szívem a reynolds, meg elég szépen van megcsinálva a váz. Kézzel hegesztett, monostay támvillák (nemtom jó-e de szép), láncvillánál felülhegesztések, gyönyörõ papucs, belülrõl le van festve (vagy be van vonva) rozsda ellen, hope bilincs, tartós lakkozás, két év csere+2 év féláras garancia, szóval love. Stucni meg kormány maradványok, elõbbinek a hosszával semmi baj ha valaha cserélem is ilyen rövid lesz csak könnyû, kormány az tényleg alacsonyabb lesz meg persze könnyebb (stylo megtetszett mostanában) de ez az egész elsõ részre elmondható. Ezzel együtt így kényelmes nekem az eddigi tankokhoz képest érzésre jó súlyban van, nyerget még talán egykét centivel magasabbra kell húzzam aztán ok. Végre egy olyan gép amin rendesen ki tudok nyújtózkodni.