Neked hiszek, nem kevés tapasztalatot szereztél az utóbbi években különböző felnikkel és gumikkal.
De én azt mondom, hogy először mindenkinek meg kellene tanulnia lejtőzni, az alapvető technikai dolgokat bármikor tudni használni.
Hiába van alattam a csúcs XC gép egyszerűen béna vagyok hozzá lefele..
Amíg a 21mm-es ENVE M50 kerekekkel (tudom jövőre szélesedik) és a virsli gumikkal állva hagynak, vagy amíg Barbinak is elég a RaceKing elől hátul az obertrauni XC pályára addig nem fogok semmit a kerekekre 
Sokszor hallani, hogy a mostani XCO pályák alapvetően igénylik az össztelóst 25mm-es felnivel, dropper csővel és természetesen boost agyakkal... hogyne, azért nyert a 45 kilós Yana merevbringával világkupa összetettet dominálva az egész szezont. Persze el lehet adni a sok nagyon jó újítást a tömegnek, akik ugyanúgy nem tudnak bringázni.
Alám rakhatnak bármit, amíg az első komolyabb akadálynál beszarok. Arról ne is beszéljünk, hogy esések után hetekbe telik mire kiheverem az emléket.
A legelső montimmal voltam szerintem a legbátrabb 12 éve, 26-os kerékkel, 1,9"-os alig mintás gumikkal és V-fékkel.
Nagyon igazad van ! Pont így érzem én is. Én is azt látom, kevesen értik azt meg, hogy nem a technika megy helyetted az úton, hanem TE irányítasz.
Nem mondom, nagyon sokat segít az új, jó technika. De a fő hangsúly a pilótán van.
A 45 kilós a te bringáddal is győzne. Vagy az én 27,5ös, sokéves bringámmal. 
Egy haverom 26os acél merev váz, merev villával, 580as kormánnyal nyomja. Kb megrekedt a 2000es évek legelején a fejlesztésben. Lefelé sokszor lenyomja a 29es össztelós bringásokat, felfelé kb mindegyiknél ügyesebb a legszarabb terepen is. De ilyen extra tehetségből kevés van. Csak mikor vele tekerek, mindig jókat mosolygok. Ő meg jókat mosolyog a haver 1millás karbon fullis, dropperes,....full-extrás csodáján.