a dropper gyavaknak valo ![]()
Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2017. december 11. - 18:40
Írta 2017. december 11. - 01:05
Ez milyen pedál? Hogy sikerült csak ennyire összesarazni a bringát? Vagy ez kép még az első kanyar után készült? Látod, ezé kellett (volna) a boost a villa, azzal biztosan jóval több hely lenne :PP
saint pedál, a cruxról kölcsönöztem. a nagyon saras részeket kikerültem. tudod, errefelé elég sok homok van, ami gyorsan szárad, főleg ha ilyen szeles idő van, mint tegnap meg ma.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2017. december 10. - 21:30
mivel ezen az oldalon még nem volt a vaspacim, játszunk "spot the difference"-t!
kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/12/10/501IMG_20171210_131826_1.jpg
nem kerül egy autó árába, de ezzel végre úgy tudok menni, mintha most kötöttem volna el. :D persze még mindig nincs kész, de erősen közelít. hála a tervezőnek (Brant Richards, áldassék a neved!), ez tényleg kézre/lábra áll, mindent szeret, kivéve egyenesen menni. :D ...nem úgy, mint a unit... :( a láncdobálásról még mindig nem sikerült leszoktatnom, de ami késik... mindenesetre a mai tekerés után némileg türelmesebben várom a tavaszt, az új inbred megjelenését.
egy bajom van csak, egyre hangosabban súgja egy hang a fejemben, hogy "vegyél droppert!" :wacko:
ja és ez a "sárvédő", hátnemtom', valamit használ-e, az biztos, nagyon fárasztó hallgatni, mert elég, ha csak elmegyek egy pocsolya mellett, máris hangja lesz. mér' ilyen szűk az RS villahídja?? a 2,4-es X-king még csak nem is egy nagy gumi!
Ez milyen pedál? Hogy sikerült csak ennyire összesarazni a bringát? Vagy ez kép még az első kanyar után készült? Látod, ezé kellett (volna) a boost a villa, azzal biztosan jóval több hely lenne :PP
Írta 2017. december 10. - 20:20
mivel ezen az oldalon még nem volt a vaspacim, játszunk "spot the difference"-t!

nem kerül egy autó árába, de ezzel végre úgy tudok menni, mintha most kötöttem volna el.
persze még mindig nincs kész, de erősen közelít. hála a tervezőnek (Brant Richards, áldassék a neved!), ez tényleg kézre/lábra áll, mindent szeret, kivéve egyenesen menni.
...nem úgy, mint a unit...
a láncdobálásról még mindig nem sikerült leszoktatnom, de ami késik... mindenesetre a mai tekerés után némileg türelmesebben várom a tavaszt, az új inbred megjelenését.
egy bajom van csak, egyre hangosabban súgja egy hang a fejemben, hogy "vegyél droppert!" ![]()
ja és ez a "sárvédő", hátnemtom', valamit használ-e, az biztos, nagyon fárasztó hallgatni, mert elég, ha csak elmegyek egy pocsolya mellett, máris hangja lesz. mér' ilyen szűk az RS villahídja?? a 2,4-es X-king még csak nem is egy nagy gumi!
Kisherceg módosította - 2017. december 10. - 20:26
- karakoram, Vejne és ttamas22 kedveli ezt
Írta 2017. november 29. - 22:43
Ime.Kesz.Lista is.Bringa is.Biztos.Pont. (:
.
.
Impozáns kerékpár, gratulálok hozzá!
- Vejne kedveli ezt
Írta 2017. november 27. - 15:16
Ime.Kesz.Lista is.Bringa is.Biztos.Pont. (:
.
.
Ez egy kisebb, illetve nagyobb csoda lett, nagyon tetszik.
Jól látom, hogy jelenleg nincs is ilyen ROS modell a niner kínálatában?
A felszereltséggel kapcsolatban: Tisztán látszik, hogy jól átgondolt és tervezett építés volt ez, pénztárcát sem kímélő alapos munka. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy a fékek és a hajtókarok miért "lógnak ki" a sorból? Nem mintha bármi baj lenne velük, ugyanakkor nagyon más szintet képviselnek, mint a bringa többi eleme.
A felniket viszont egyáltalán nem ismerem, miért döntöttél pont ezek mellett?
Mars módosította - 2017. november 27. - 15:17
Írta 2017. november 27. - 03:50
:) Ime.Kesz.Lista is.Bringa is.Biztos.Pont. (:

.

.
- karakoram, Kisherceg és Rabbit kedveli ezt
Írta 2017. november 22. - 14:21
ez pontosan mit jelent?
csak annyit hogy nem log ki a sorbol mert most mind hasonlo bringak itt 8P meg csak ugy mert szep ott az osz 8D
end.re: módosította - 2017. november 22. - 14:27
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2017. november 22. - 02:04
8D es Blanka acelmontiegysebije is 8P
end.re: módosította - 2017. november 22. - 02:05
Írta 2017. november 20. - 09:40
az S.A. S-RK5 ez?
http://www.sturmey-a...s/detail/rx-rk5
de leginkább miféle tatyó az ott?
az enyimét mutattam már? a nyáron újítottam.
nem, ez az : https://ebike.hu/ter...fekes-agyvalto/
/teszi a dolgát, de ha most csinálnám a váltósítást, inkább keresnék valami váltófület, és láncváltó... olcsóbban jöttem volna ki, és jobb is lenne../
a táska egy gearbestes Roswheel, 10 dolcsi volt, kissé lehetne mégnagyobb, mert arra szántam, hogy szerszám/belső mellé beleférjen egy pótmellény, de így is sok kacatot elnyel.
(hogy ne kelljen hátizsák). link: https://www.gearbest...507.html?wid=21
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2017. november 19. - 22:16
az S.A. S-RK5 ez?
http://www.sturmey-a...s/detail/rx-rk5
de leginkább miféle tatyó az ott?
az enyimét mutattam már? a nyáron újítottam.

Kisherceg módosította - 2017. november 19. - 22:17
Írta 2017. november 19. - 21:06
a lehetetlenzöld bicó:
az magyarázza az első gumma tisztaságát,hogy újabb, mint a hátsó.
hátul S.A. S-RK5 van, és igen, annyira renitens vagyok, hogy nincsenek fenn rendes prizmák, csak egy csengő.
Írta 2017. november 18. - 23:48
Meglátom, tavaszig van egy kevés időm kigondolni.
Ezt meg csak úgy:
http://www.kepfeltol...1/657unit_2.jpg
Elfogadnám a tacskód ![]()
Írta 2017. november 18. - 23:47
a markolat mellé (alá) keress valami jófajta kormányt, az is hozzá tud járulni a "kényelemhez". (lehet röhögni.) a másik, hogy a beszámolóiddal egészen meghozod a kedvem, hogy tegyek még egy próbát az enyémmel.
befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy vegyek rá BB7 fékeket és rakjam össze SS bicajnak, úgyis kezd hiányozni, mióta eladtam az inbredet. érdekes amit a gumikról írsz, létezik, hogy a Ranger ennyivel jobb, mint a TralBlazer? bár így visszaolvasva,a Ranger sem szereti a sarat... ja igen, és végülis a 32:18 áttétel, amivel gyárilag jön, nem feltétlenül tesz az emelkedők ördögévé.
próbálj ki egy 20T hátul.
Nem jó irány a nagyobb hátsó lánckerék, az csak ellustít. Idén a két maraton középtávon a 29-es SS-sel (32:18) csak 1-2 helyen kellett tolnom és a szokásos terepeimen (Zala + Somogy dombjai) is ritka, amin nem tudom felküzdeni magam. (nem vagyok szuperhős, csak szeretek szenvedni, plusz az erős lábak a terepfutásban is hasznosak)
A laposabb, simább somogyi terepre most elviszem a Kona Major One-t (42:18), hogy javítsak az izomerőn és a technikámon és a Kona utazgat velem hétvégéken a Keszthelyi-hegységbe, Bakonyba, ahol hosszabb/meredekebb emelkedőkön tudom edzeni magam. [erős bennem a versenyszellem]
A TrailBlazerrel nyilván nem tudom összehasonlítani a Rangert, de azt olvastam, ezen a bütyköket szélesebben helyezték el, illetve a biciklin a gumi TCS (könnyű és gyors) változata van. Eddig meglepő módon viszonylag szárazon tudtam használni, kisebb eső után, de homokos vagy köves talajon. Nagy sárban nem is tervezem használni, ezért a gyenge sártűrés nekem nem hátrány.
Csináld meg SS-nek a vázadat és tavasszal csavarogjunk egyet együtt ![]()
Írta 2017. november 18. - 23:19
Milyen szalagot használtál?
A gyári felniben (WTB Scraper) ragasztott szalag volt és adtak hozzá szelepeket is, úgyhogy csak folyadék kellett bele. Érdekes volt, hogy az egyiknél nem eresztett a varratnál, míg a másik egy csomó ideig "szelelt". Illetve ugyanannál valamilyen szalag illesztési probléma is lehetett, mert egy ideig szakaszosan levegőt eresztett a külőők irányába. Hál' Istennek már jó.
Írta 2017. november 18. - 22:53
Rakd össze! 32:20, bb7, tubeless. Egyszerű, de nagyszerű járgány.
Meglátom, tavaszig van egy kevés időm kigondolni.
Ezt meg csak úgy:
http://www.kepfeltol...1/657unit_2.jpg
- ttamas22 kedveli ezt
Írta 2017. november 18. - 21:40
Kedden "kidobtam" a belsőket. Az első kerék azonnal jó lett, a hátsót vagy tizenötször felpumpáltam és forgattam, mégis leeresztett, de a mai másfél órás etapon csak 1-2 tized barnyit engedett, úgyhogy most már jó lesz. Ezúttal a Kőszegi-hegységbe látogattam, ez azért más világ, mint a zalai és somogyi lankák és nyilvánvalóvá vált, van hova fejlődnöm. A köves, gyökeres (és beton talpfákból kirakott) ösvényeken/utakon a javasolt 1.0/1.1 baros nyomás bejött, nem koppant a felni, nem úszott a hátulja és elég kényelmes is volt. A gyári Kona markolatot kicseréltem egy szivacsosra, ez is sokat segített. A meredek lejtőkön és a csiki-csukis egynyomú ösvényeken nagyon kezesen viselkedett, lefelé a hátsó keré nagyon könnyen blokkolt.
Úgy érzem, jóbarátok leszünk
Milyen szalagot használtál?
Írta 2017. november 18. - 21:39

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére