a markolat mellé (alá) keress valami jófajta kormányt, az is hozzá tud járulni a "kényelemhez". (lehet röhögni.) a másik, hogy a beszámolóiddal egészen meghozod a kedvem, hogy tegyek még egy próbát az enyémmel. befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy vegyek rá BB7 fékeket és rakjam össze SS bicajnak, úgyis kezd hiányozni, mióta eladtam az inbredet. érdekes amit a gumikról írsz, létezik, hogy a Ranger ennyivel jobb, mint a TralBlazer? bár így visszaolvasva,a Ranger sem szereti a sarat... ja igen, és végülis a 32:18 áttétel, amivel gyárilag jön, nem feltétlenül tesz az emelkedők ördögévé. próbálj ki egy 20T hátul.
Nem jó irány a nagyobb hátsó lánckerék, az csak ellustít. Idén a két maraton középtávon a 29-es SS-sel (32:18) csak 1-2 helyen kellett tolnom és a szokásos terepeimen (Zala + Somogy dombjai) is ritka, amin nem tudom felküzdeni magam. (nem vagyok szuperhős, csak szeretek szenvedni, plusz az erős lábak a terepfutásban is hasznosak)
A laposabb, simább somogyi terepre most elviszem a Kona Major One-t (42:18), hogy javítsak az izomerőn és a technikámon és a Kona utazgat velem hétvégéken a Keszthelyi-hegységbe, Bakonyba, ahol hosszabb/meredekebb emelkedőkön tudom edzeni magam. [erős bennem a versenyszellem]
A TrailBlazerrel nyilván nem tudom összehasonlítani a Rangert, de azt olvastam, ezen a bütyköket szélesebben helyezték el, illetve a biciklin a gumi TCS (könnyű és gyors) változata van. Eddig meglepő módon viszonylag szárazon tudtam használni, kisebb eső után, de homokos vagy köves talajon. Nagy sárban nem is tervezem használni, ezért a gyenge sártűrés nekem nem hátrány.
Csináld meg SS-nek a vázadat és tavasszal csavarogjunk egyet együtt