Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. január 27. - 11:29
Írta 2010. január 27. - 11:07
Aske Single Speed a bringa? Vagy csak rosszul látom a képeken? Ha igen, hogy vész fel fel mindenhova?
Írta 2010. január 26. - 20:21
Nekem ellenben sokkal jobban tetszenek ezek, mint az ûrtechnológia. Hiába no, különbözõek vagyunk és ez jól is van így.
Grat a 2 Cove tulajnak, penge verdák!
Írta 2010. január 26. - 20:00
Írta 2010. január 26. - 18:09
Írta 2010. január 26. - 18:03
Itt van a galéria.
http://img94.imagesh...dsc00136lp.jpg/
A fejlesztés folyamatos, nincs kész bringa csak abbahagyott.
Karbon hézagolók, alu lánctányércsavarok úton a crc-tõl. Nyeregcsõvel várok legalább addig míg kijön az új syncros (200g körül), bilincs az KCNC Road Pro TI csavaros lesz (12g). A hátsókerekes terveket meg már leírtam a kerekes topicban de az még odébb van.
Szépen szalad a bringa terepen (aszfalton ilyen áttétellel meg gumikkal nem ajándék), az eddigihez képest nyújtottabb pozíciót szoknom kell még. A kormányt még feljebb emelem 5mm-rel, a nyergen ma toltam elõre vagy 1 centit sokkal kényelmesebb lett (csak most meg elkurtam mer csuszok róla elõre
Ami nem látszik:
stucni: Truva Stylo Race 60mm
kcs: Chris King Sotto Voce
áttétel: 32x18 (Shimano DX lánckerék)
tömeg: valamivel 11kg alatt
Az említett változtatásokkal 10kg alá menne.
Írta 2010. január 25. - 20:33
de igazabol ha mukodik, es a tulajnak tetszik, akkor ez kb pont eleg is. nekem nem tetszik, de nem is olyanom van es igy kerek a vilag
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 25. - 15:12
leginkabb azert gondoltam en is hogy tobb volt a hatrany mint az elony, mert a shimano eltuntette a kinalatbol ezeket a fajta kerekeket igen hamar.
tudod mint "1997 a dobfek eve a shimano-nal"
aztan 98 ota mar egy szot se hallottunk rola.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2010. január 25. - 12:23
tudod mint "1997 a dobfek eve a shimano-nal"
aztan 98 ota mar egy szot se hallottunk rola.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 25. - 11:45
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. január 25. - 11:23
Ezzel azért némileg vitatkoznék. Tekintve, hogy a kerékszett az enyém volt, így saját tapasztalatot is tudok mondani. A ritkás fûzésnek valóban nincs sok értelme (cserébe a küllõk méretei igen vastagok), ellenben az agy felõl vannak a niplik, így a forgatott tömeg ennyivel is kisebb. Valamint a hátsó kerék van hasonló módon fûzve, mint a Mavic csúcs kerékszettjei (ISO Pulse). Itt is a hajtás felõl radiálisan, míg a másik oldal 2 keresztre. A 85 kilóm alatt egyszer sem éreztem "kolbásznak" a szerkezetet sõt, szerettem ezt a kereket, csak jött másik
szerintem Tam is arra gondolt, hogy a ritka fûzésnek nincs sok értelme.
amit írtál elõnynek, hogy belül van a küllõanya, az ok. viszont hátrány is, mivel középen sûrûn vannak a küllõanyák, sokkal nehezebb hozzáférni...
ritkább fûzés -> erõsebb felni -> több anyag -> több súly a kerék peremén...
nem kötekedni akarom én sem, csak írom, amit gondolok
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. január 25. - 11:08
Írta 2010. január 25. - 10:58
Ezzel azért némileg vitatkoznék. Tekintve, hogy a kerékszett az enyém volt, így saját tapasztalatot is tudok mondani. A ritkás fûzésnek valóban nincs sok értelme (cserébe a küllõk méretei igen vastagok), ellenben az agy felõl vannak a niplik, így a forgatott tömeg ennyivel is kisebb. Valamint a hátsó kerék van hasonló módon fûzve, mint a Mavic csúcs kerékszettjei (ISO Pulse). Itt is a hajtás felõl radiálisan, míg a másik oldal 2 keresztre. A 85 kilóm alatt egyszer sem éreztem "kolbásznak" a szerkezetet sõt, szerettem ezt a kereket, csak jött másik
A mareting újabb áldozata. Ha annyira jó a hajtás oldali radiális fûzés, a tárcsafék oldalon miért nem erõltetik mondjuk elöl bal oldalt? Ugyanaz a csavaró erõhatás lép fel, mint a hajtásnál. És ne mondja senki, hogy "mert a fék nagyobbat terhel". Nekem 1300 wattos maximumom van, ha az nem csavarja, akkor a fék sem.
Súly: 32 db alu anya súlya: 11 gramm. Jelentõs megtakarítás, mondhatom, fõleg, hogy a felnibe ahol belemegy a küllõ, ott jelentõs erõsítés kell, no meg a küllõfejnek is nagyobb súlya van, mintha sima egyenes emnetes küllõszakasz lenne ott - mint a hagyományos keréknél.
No meg ha annyira jó ez a fûzés, a shimano miért tért vissza a hagyományosra?
Nem kell mindent elhinni .)
Peace;)
Írta 2010. január 25. - 10:51
voltunk kinn a hóban:
új nyereg (specialized pitch)
2*9 hajtás
100mm-es thomson (a 110mm túl hosszú volt)
Az is Thomson? Még megvan? Eladó?
Írta 2010. január 25. - 08:28
meg igazabol tul sok elonye - barmennyire is ezt akartak velunk elhitetni - nincs.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. január 24. - 20:40
sulya [kb is eleg] mennyi?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 23. - 23:35
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 23. - 23:33
jah, mutatós, csak ha centírozni kell, akkor fonják a szemöldöküket a szerelõkKösz az infot. Mutatós ez a fajta fûzés.
Egyébként mit bír egy ilyen? AM-re XC-re való inkább?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére