Ma kedvet kaptam a bringázáshoz, csapattam kicsit a hóban, nagyon jó volt. Gép nem volt nálam, ellenben a múlt héten lõttem pár képet a bringáról. (ótvar telefonos minõségért elnézést)
Itt van a galéria.
http://img94.imagesh...dsc00136lp.jpg/
A fejlesztés folyamatos, nincs kész bringa csak abbahagyott.
Karbon hézagolók, alu lánctányércsavarok úton a crc-tõl. Nyeregcsõvel várok legalább addig míg kijön az új syncros (200g körül), bilincs az KCNC Road Pro TI csavaros lesz (12g). A hátsókerekes terveket meg már leírtam a kerekes topicban de az még odébb van.
Szépen szalad a bringa terepen (aszfalton ilyen áttétellel meg gumikkal nem ajándék), az eddigihez képest nyújtottabb pozíciót szoknom kell még. A kormányt még feljebb emelem 5mm-rel, a nyergen ma toltam elõre vagy 1 centit sokkal kényelmesebb lett (csak most meg elkurtam mer csuszok róla elõre). Nyárra SPD lehet befigyel vérmérséklettõl függõen.
Ami nem látszik:
stucni: Truva Stylo Race 60mm
kcs: Chris King Sotto Voce
áttétel: 32x18 (Shimano DX lánckerék)
tömeg: valamivel 11kg alatt
Az említett változtatásokkal 10kg alá menne.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
igen. nem. nem tudom.
Hát olyan még nem volt, hogy ne jutottam volna fel valahova ahova tartottam. Ha mást nem tolva (szoktam azért
). Nem sietek általában sehova, másrészrõl viszont sikerélmény, ha valahova eddig nem tudtam feltekerni és szépen lépésrõl-lépésre sikerül. Mindig többet-többet tudok kitekerni és a végén egyszercsak fennvagyok.
Az erõmet meg úgy osztom be, hogy tekerek amíg a tüdõm meg a lábam bírja.Pihi-tolás aztán hajrá!
örülök az érdeklõdésnek
szerk.
Kisherceg
Csini a cove, általában a speckó színek nem jönnek be, de ez a kevés kék nagyon elegáns. Meg szépen kis van suvickolva a bringa.
Egyetlen dolog viszont van ami nem tetszik: az alsócsõre hekkelt külsõ. Értem én, hogy szar érzés hallgatni a kövek kopogását (én is hallgatom), de ez így ronda.
Teker
RAUH-Welt
B E G R I F F
leginkabb azert gondoltam en is hogy tobb volt a hatrany mint az elony, mert a shimano eltuntette a kinalatbol ezeket a fajta kerekeket igen hamar.
tudod mint "1997 a dobfek eve a shimano-nal"
aztan 98 ota mar egy szot se hallottunk rola.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"