Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Igen jól látod! :o) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.

Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )

Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Hegyibringás = Kerekes Jeti

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
papabear tetszik a bringád, de látom ragaszkodsz a színekhez :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?

Az a bajon vele hogy megvettem és már az elején se volt tökéletes, kotyogott vagy rágott 3 azaz három hónap után berohadt az összes csapágy (ekkoriban mésg nem sokat mentem sárban) elöl 2 hátul 4 . Mivel nem szabvány méretûek csak a sajátja jó bele, a Bikernél azt mondták mivel forgó alkatrész így nincs rá garancia (mi nem forog egy kerékszettben? ) . Anyag költséget kértek csak 9000ft, munkadíjat nem, ugyan olyan rossz nem lehet be állítani mivel rág vagy lötyög, azóta csak országúti kerékszettnek neveztem ki és esõben sem használom.
Fûzettem Xt aggyal dt küllõvel és 23-as syncross felnivel kerekeket azóta jók ( igaz a hátsó felnim körbe repedt azonban rögtön cserélték garanciálisan. Az xt agyak tömítésérõl csak felsõ fokon tudok nyilatkozni 4 hónapos sarazás után szét akartam szedni át zsírozni , levetem a tömítést és a zsír ugyanolyan szép fényû volt mint amikor a pisztolyból kinyomtam így visszaraktam a tömítést és kész volt a karbantartás 2 hónap múlva szedtem szét az agyakat és akkor sem volt egy gramm kosz sem az agyakban. Uff szóltam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)

Utólag belegondoltam, hogy a mostani kerékszettem ára is vetekszik egy jobb fajta kerékpár árával.:) A cseréjét csak esztétikai okok indokolnák, minõségi semmi esetre sem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ha már kerék akkor DT Swiss. A fél társaság nálunk ezekkel megy (240s Kivéve Zéé :) ), és mindenki messzemenõen elégedett.
Ha lenne sok zsé akkor én ezt venném: DT Swiss - XRC 1250

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nee...pedig a Turnerbe is menne a Fulcrum :)

Papabear, én a helyedben biztosan fûzetném a kereket, nem valami gyárit vennék. Nem mintha baj lenne velük, de ha Te választhatod az agyakat, a küllõket, a küllõanyákat, a felniket mégiscsak jobban hozzád nõ. Meg egyedibb is, ha ez szempontnak tekinthetõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Fulcrum-on kívül is van világ...;)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
A Fulcrum kerekeknél jobban futó kerekek nincsenek talán, a kimagasló agyak miatt! Hátrányuk, hogy picit nehezek, viszont nagyon erösek és merevek! Én nekem nagyon bejött a Fulcrum :)

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Ok, minden 5letet szívesen fogadok! :o)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?

A vazadhoz legjobban az általam favorizalt Fulcrum kerekek passzolnának (nekem Red Metal 5 van piros/fekete, nagyon durvan nez ki, es baromi erosek is, de konkret tapasztalatot picit kesobb, meg nem éledt fel a canga, a tárcsafék dilemmán vívódok... :( De amint meglesz rakok fel képeket és majd meglátod, miért jutott egybõl ez az eszembe a vázadhoz.. :)
Don't try this at home!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

lényegesen, feltéve hogy nem vagy több 80-85 kilónál
az slr, súlyához képest baromi erõs cucc.
az amclass - ról meg kb pont ez nem mondható el
egy idõben rengeteg gond volt az amclass agyakkal pl. ilemik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
szép kis bicó! az új Deore fékeket nagyon dicsérik az angolok (M595), esetleg érdemes azokat is megfontolnod. Kerékben nekema fulcrummal nagyon jó tapasztalatom van

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha jót akarsz az American Classicot elkerülöd messzire, illetve mit is beszélek American calssic kerékszett eladó ÓLCSÓN !!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Levetettem a karbon Fuji hardtail vázamat (eladó) és ez lett a bringámból. Most majd jöhet egy új kerékszett (American Classic van kinézve) meg a jelenlegi átrakott deore fékek is cserélve lesznek xt-re.
Addig is ennek így nagyon örülök, mert ez egy csoda (a váz amúgy két éve Ghost csúcsváza volt). :o)
Jól mászik, jól zúdúl lefelé, imádom.
Teló most csak egy R7-es ár/értékben ez volt megfelelõ, (tom, hogy nem lehetek sikeres Fox nélkül de még valahogy megleszek nélküle 1-2 évet)....

Feltöltött kép

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
kircsi! ;)

errõl a nekem a Roach cuccai jutnak az esezmbe... :) kéne is szerezni egy jó kis "páulót"... :)
Don't try this at home!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Talán nem teljesen off, ilyen pólóban (megjött ámérikából') nyomulok az Epic-kel:

Feltöltött kép

Feltöltött kép
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
K
K

Orsi bicaja. Apróból, és kallódó alkatrészekbõl összeállítva. Mokány kis gép.
Pedál, nyereg mindenképpen cserélve lesz.

k u t y a

k u t y a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Kösz, képet majd még szerkesztek, ha olyan iidõ lesz.
Gabe, aggyal minden rendben, komolyan nem kell csengõ:)