Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?
Az a bajon vele hogy megvettem és már az elején se volt tökéletes, kotyogott vagy rágott 3 azaz három hónap után berohadt az összes csapágy (ekkoriban mésg nem sokat mentem sárban) elöl 2 hátul 4 . Mivel nem szabvány méretûek csak a sajátja jó bele, a Bikernél azt mondták mivel forgó alkatrész így nincs rá garancia (mi nem forog egy kerékszettben? ) . Anyag költséget kértek csak 9000ft, munkadíjat nem, ugyan olyan rossz nem lehet be állítani mivel rág vagy lötyög, azóta csak országúti kerékszettnek neveztem ki és esõben sem használom.
Fûzettem Xt aggyal dt küllõvel és 23-as syncross felnivel kerekeket azóta jók ( igaz a hátsó felnim körbe repedt azonban rögtön cserélték garanciálisan. Az xt agyak tömítésérõl csak felsõ fokon tudok nyilatkozni 4 hónapos sarazás után szét akartam szedni át zsírozni , levetem a tömítést és a zsír ugyanolyan szép fényû volt mint amikor a pisztolyból kinyomtam így visszaraktam a tömítést és kész volt a karbantartás 2 hónap múlva szedtem szét az agyakat és akkor sem volt egy gramm kosz sem az agyakban. Uff szóltam.