Látom elszabadult a ....
VV arra gondol, "megalapozatlan" állításként, hogy nem használtad még a F@#*rum (hú majdnem bambi lett...) kerekeidet, mégis agyon dicséred õket.
Tudod ez olyan dolog, mint a más tollával... Szerintem akkor jelentsd ki, hogy nagyon jó kerék, ha tényleg lesz "kézzel fogható" tapasztalatod.
Én merem mondani, hogy jók a mavic felnik, mert volt már 2 fajta is és megállták a helyüket. Nem volt viszont Xt kerekem, így az nem tudom milyen.
Mint minden ez is szubjektív, a technikai teszteket is csak emberek írják, és még ha nagyon tapasztaltak is azért az ízlés is beleszámít.
A versenyzõket tényleg nem szabad alapul venni, persze nem kapnak gagyi cuccokat, hiszen óriási presztízs, de attól még lehet szar amit te kapsz ki, tudod termékhiba.
Szerintem az aki annyira nem ért hozzá, néha beleesik abba a hibába, hogy olvas vagy hall valamit és azt elhiszi fenntartások nélkül. Velem is megesett.
És mindenki happy!!! Ommmmm....
Teljesen igazad van, mint "ex" szakújságíró, tudom, hogy a teszteket két lépés távolságból kell olvasni...
ennyi az egész... sztem ezt már kár tovább ragozni, de nagyra értékelem a gesztusodat, hogy próbálod levezetni a feszt...
A Red Metal Zeroról nem írtam, csak annyit, hogy elég jó LEHET, mivel azt nem ismerem még annyira sem, mint a RM 5-öt, mivel az nem volt lõtávolságban...a versenyzõ példát csak azért hoztam fel, hogy azért lehet a Zeroban valami, ha világklasszisok használják... nyilván bármennyire is nyokmatnák a szponzorok, ha nem lehet vele jól menni más típust/márkát választanának. Én nem is ezt az osztályt nézegettem, a felsõ kategóriás kerekekben semmilyen tapasztalatom sincs, mivel pénzem sem lenne rá... az alsó/közép kategóriát veséztem ki, mikor az volt a tét, hogy 44e Ft ból mi a legjobb kihozható kerék a SZÁMOMRA.
Köszi,
Bulesz

Sign In
Create Account

Back to top