Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. április 15. - 18:03
Az ára azért nem gyenge a red metal zero.-nak.
Ami a legszebb, a súlya sem. 752 az elsõkerék 910 a hátsó. 1662 gramm párban. Ezért a pénzért /700 euro/ szerintem nehéz, nem egy jó vétel.
Dt swiss xr 1450-et a súlya is ennyi most megkapod 650 euroért.
Szerintem klasszisokkal jobb vétel. Nekem 1,5 éve van meg, s még nem kellett hozzányulni, pedig kapott rendesen. Mondjuk a grafikája elég fos.......
Írta 2010. április 14. - 22:17
Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés
igen, nyilván nem csak egy vélemény számít...de az már nem hinném, hogy véletlen, hogy több szájton (p. MTBR, Evans, ChainReaction) találni több felhasználói véleményeket és egyöntetûen istenítik...
És ebben mi olyan nagy baj, hogy ezeket megosztom azzal, akit érdekel a téma (pl. kereket tervez venni, építeni...)
Troy kolléga tapasztalatból írta a véleményét és az jött le, hogy igen csak meg van elégedve a kerékkel...vagy az más?
/OFF
De ne kanyarodjunk el a bicajos témától...ez a topik nem errõl szól, ha jól sejtem...én azért javasoltam a kereket, mert sztem Papabear fekete/piros/fehér kombójához nagyon durván passzolna a Fulcrum kerékszett...
Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.
Mivel nekem nincsen Fulcrum fóbiám, sõt szerencsére semmilyen fóbiám sincs, így személy szerint nagyon kiváncsian várom a tapasztalatodat a "pudingról"!
De amiket olvastam róla, az alapján nagyon durva kerékszett lehet..
Írta 2010. április 14. - 21:59
Írta 2010. április 14. - 21:57
Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.
Hát kinek a pap, kinek a paplan. Ízlés dolga. Különben mindenkinek ugyan olyan brinyója lenne, és az uncsi volna.
Tigger: Kicsit hülye szögbõl fényképeztem, nem csirke az hidd el.
Köszi a dicsérõ szavakat is!
Írta 2010. április 14. - 21:31
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés
Írta 2010. április 14. - 21:04
Írta 2010. április 14. - 20:57
Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.
Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. április 14. - 20:30
Nagyon OFF:
Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...
ON.
jah, vili, már vissza is szívtam
Írta 2010. április 14. - 20:25
ez egészen elképesztõ, hogy ilyen alapján kitiltanál/tok valakit...
Nagyon OFF:
Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...
ON.
Írta 2010. április 14. - 20:23
én is nézegettem ezt a vázat, és a színe még most is nagyonnagyon..
Írta 2010. április 14. - 20:20
Alakul az új bringám:
Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M
nagyon szép bicó! viseld egészséggel!
De fotózd le a másik oldalról is, hadlássuk azt a szép SLX-et és a váltót...
Írta 2010. április 14. - 20:19
de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...
nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.
meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.
ok, habár azt is leírtam, hogy tapasztalatok (felhasznalok, akiknek ilyen kerekük van) alapján dönttem emellett...
nem tudtam, hogy gond, ha leírom a véleményemet, miközben egy kollégának felmerült a kerékvásárlási kérdés...
még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál
??? que?
Írta 2010. április 14. - 20:07
Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.
eddig is tudtuk nincs íízlésed
furcsa ilyen nagyobb méretben. olyan kis csirkének tûník benne a revelation.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 14. - 19:52
Írta 2010. április 14. - 19:46
Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M
Írta 2010. április 14. - 19:32
Erre való a tiltó lista.
Mondjuk aki moderátor az nem teheti meg.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 14. - 19:08
Írta 2010. április 14. - 18:23
Írta 2010. április 14. - 17:54
nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 14. - 17:12
Igen jól látod!
) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.
Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )
Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Fûzetve sem lehetne sztem ilyen tudású kereket olcsóbban kihozni...
Én is XT agyakon filóztam, majd bejött a képbe DT kerekes Speci/Shimano agyas kerék és végül a Fulcrum mellett döntöttem a súly/erõ és karbantartás igénytelenség miatt.
Az számomra elég meggyõzõ volt, amikor egy srác írta, hogy 18e kmt ment vele anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnia..
Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam az enyémet...
Persze vannak ennél jobbak, csak éppen nem ennyiért..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére