Igen jól látod!
) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.
Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )
Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...

jaja ismerõs... én egyébként anno pontosan azért vettem Fulcrum kereket, mert minõségben nagyon komoly (iparis agyak, felnik, küllõk) és árban nem olyan vészes ehhez a minõséghez képest (RedMetal 50 korül ebayrõl 40 - RedMetal 10 olyan 35-40 között)
Fûzetve sem lehetne sztem ilyen tudású kereket olcsóbban kihozni...
Én is XT agyakon filóztam, majd bejött a képbe DT kerekes Speci/Shimano agyas kerék és végül a Fulcrum mellett döntöttem a súly/erõ és karbantartás igénytelenség miatt.
Az számomra elég meggyõzõ volt, amikor egy srác írta, hogy 18e kmt ment vele anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnia..

Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam az enyémet...

Persze vannak ennél jobbak, csak éppen nem ennyiért..