általánosságban milyen a váz minősége?én a gravel vázukat néztem építéshez(full monty)
Én minden szempontból elégedett vagyok vele, és nem kizárt, hogy a FM SL-t vettem volna, ha az is le lett volna árazva akkor. Annak jobban tetszett a papucskialakítása, masszívabbnak látszik, de ennek jobban tetszett a színe
Szóval nem nagyon tudok belekötni, semmi olyasmit nem vettem észre, ami gyenge kidolgozásra utalna.
Érdekes mód nem made in Taiwan, hanem China matrica feszül az alján.
Blash: ha olyanra gondolsz, ami a kormány tövéhez tenné a váltókart, akkor olyat próbáltam, igaz, nem gyáriban, de nem jött be. Ha nem muszáj, nem akarom elengedni a kormányt váltáshoz, és ezt két fogásból akár teljes értékűen lehet használni, a harmadikból is működik valamennyire. Akkor lenne tökéletes, ha 1-2 centivel jobban előre nyúlna a konzol, de néha sikerül eltalálnom kormány állítgatásakor, és akkor hibátlan. Úgy képzeltem, hogy egyszer majd kap fékváltókart, de lehet, hogy maradok ennél a megoldásnál, erre mehet az 1x12 rendszer is Két dolog nem tetszik csak benne: a kinézete, és hogy útban van egy klasszik pakolós kormánytáskának, mint amilyen a Podsacs.