51 mm-es a Fox villa offset, szóval nagyon klappol minden. Off: néztem ám a Stravan merre jársz mostanában léceken, le a kalappal!! Spiltboard-ot néztem magamnak csak mostanában örülök ha csúszni eljutok a párommal, felfelé megint külön lennénk mert nem jön velem az tuti...
Bíztam benne, csak lemaradt a " :)".
R2bike nem tudom levágja-e. Kint tuti találsz boltot ahol már láttak ilyet. Budapesten a Probike-ba vittem, nagyon meg vagyok velük elégedve. Amúgy a szerelő azt mondta jól lehet megépítve mert remekül lehetett dolgozni a nyakon. Sok villa elporlad ahogy rövidíteni akarják a nyakat.
A hosszal gondban voltam, a használati egyértelműen azt írja, a kormányszár felett ne legyen már alátét. Viszont mivel a Canyon váz nyaka 100 mm-es azzal nagyon rövidre szabtam volna (hiszen minden maradt a geo szempontjából így nem emelhettem a kormányszár alatt). Másrészt a szerelő is azt javasolta és a fórumokon is olvastam, hogy kell valamennyi, jobb úgy rászorítani a kupakkal az egészet. Teszteken is van felette bőven mindenhol....
5 mm van a kormányszár alatt és 10 mm felette (a régi 15 mm helyett). Így még legrosszabb esetben is be tudom építeni egy 110 mm-es nyakkal szerelt vázba.
szvsz, hogy felette van az max esztetikai dolog (meg ne verd bele az arcod), de mostanaban szerencsere mar amugy hagynak felette egy 5mmt, hogy az egesz rafogo kapaszkodjon, ne logjon a levegoben a vege.
a regi kormanycsapagy (csesze) siman rament, vagy kellett vmi hozza?
meg neked most melyik villad es exceeded van? A 17es, mint az enyem, az elso stepcasttel? arra nem emlekszem, hogy az enyem boostos e.
arn módosította - 2020. január 14. - 21:00

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére