Nagyon klassz helyek! Írtad, hogy vegyek hasonló kerékpárt. Többször volt már CX és gravel a fő kerékpárom, de valahogy hiányzott mindig a ht mtb. Azzal valóban el tudok menni mindenhol, reggel a 2 órás köreim kapcsán annyi út azért nincsen ahol gravel féle utak vannak és hasonló mint ahol te jársz nagyon kevés van. Jó 6 évvel ezelőtt a Specialized Crux CX bringával a Pilis felé is simán elmentem az mtb utakon, de nagyon sokat változott a talaj azóta, elég jelentős az erózió. Rengeteg a vízmosás, gyökerek, kövek.
nekem sem veletlenul van a ht mellette de oszinten szolva szivesebben tekerek mar sikon (vhol lustasag, de egeszsegileg jobban is esik - konnyebb a terhelest koordinalni - ezert erdekelne egy lejtozos ebike).
amugy becs ilyen szempontbol tenyleg paradicsom, tekerhetsz tobb tizkmt sotteren, mehetsz tobb szazat tukorsima aszfalton, gyonyoru helyeken (varak, erdo, stb). a duna menten sikon, ha a wienerwald vagy alpok fele veszed, akkor felfele. montinak ott a wienerwald, mindent elerhetsz kb 10-20 percen belul.
de azt is tervezem, hogy felpakolom a bringat vonatra es vegigjarom az osztrak dunakanyar latnivaloit.
az errozio sajnos itt is megvan... lassan mar ott tartunk, hogy a ht is keves lesz nehany helyen, pedig en is 35os gumival jartam ezeket a kornyekeket ot eve.
Edited by arn, 2019. August 06. - 16:00.