Köszi! Lehet jobban érezném a különbséget ha teleszkóp lenne. Így most 44-es teleszkópról váltva 51-es merevre semmi gondom vele. Nem mozog a villa, egy csomó minden mással vagyok elfoglalva
.
Ebben most lehet nem lesz igazam de ha árulták 44 és 51 mm-es villával is akkor azért láb és hátfájós, falnak menő különbség nem lehet (vagy rövidebb-hosszabb kiegészítőkkel orvosolható). Vagy szemét kapitalista módon adták amivel tudták csak vigyék
.
Szerintem nem nagyon tudja a Canyon választ a kérdésedre. Próbáld meg a chet-en. Aki ott ül nem fog tudni válaszolni, de mikor a villát kérdeztem legutóbb előkerítettek valami technikust a válaszhoz (várattak egy keveset).
Ma néztem rá, párom női Exceed CF SL-je, ami 2017-es, már olyan boostos RS SID RL-el szerelt, ami 51mm offsetes.
Karakoramnak megnyugtatásul írtam, hogy a 44mm helyetti 51mm-es Niner villa is biztosan jó, ha gyárilag is adják ilyennel.
Közben írtam a Canyonnak, a régi GC CF SL esetén 42/44mm-es a jó (erre hajlanék), vagy mehetek 51-re is, de 1 hete nem válaszolnak...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére