A Pitch-el nagyon sok mindent lehet csinálni, de felfelé eléggé munkás, én maratonozásra csak végszükségben vetném be
off: tegnap voltunk bakonyban, es vittem a 29ert - megy a stumpi eladasra, franko volt ott is

A Pitch-el nagyon sok mindent lehet csinálni, de felfelé eléggé munkás, én maratonozásra csak végszükségben vetném be
szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).
arn, van ismerõsöm, aki stock pitch-csel maratonozik és túrázik.. bakony topikban megtalálod. a slayer-rel is elmentem bárhol, ahol az xc-s kollégák és nem a bringán múlt, hogy kb mindenhol utolsónak értem föl. nem bszogatni akarlak, de szerintem kissé túlmisztifikálsz néhány dolgot ahelyett, hogy megkötnéd a kis kompromisszumaid és élveznéd amit csinálsz.
on és béke.
szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.
update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ott a pont
![]()
Én is kínlódok most, de nekem a törött karom miatt kimaradt mindenféle téli-tavaszi edzés/futás, ellenben sokat lehet segíteni egy lockolható/állítható kompressziójú taggal, valamint ültethetõ villával. A DT-t 15-rõl be tudom ültetni 7 cm-re, az már nem kicsit ad ideális mászási szöget. Ha jól emlékszem, neked egy dög nehéz Pike volt az elejében mindenféle állíthatóság nélkül. Ne lepõdj meg, ha nem úgy ment a dolog, ahogy.
OFF vége, ígérem
de jol lenne egy nagy garazs, teli bringakkal.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ezt honnan tudod? Láttunk már országútival backflip-et
Én már bármit eltudok képzelni bármirõl.
Sõt, van itt egy sala nevezetû emberke is, aki fullface-ben és dh bringával tolt maratont
Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni.
Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni.
Kösz a dicsérõ szavakat.
Szóval az eddigi mászásoknál sem a gép volt a gyenge láncszem, hanem én (Salz-on is sokat toltam felfelé).
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
jah egy orszagutival is meg egy downhill bringaval is... csak nem ugyanott es ugyanugy
azert az epic meg ez mas mufaj.
Nem hasonló cél? Azt hittem mindkettõvel lehet bringázni
gondolom nem hasonlo celra akarja hasznalni, mint az epicet. a trailbringarol visszaulni egy xcre nekem is eleg fura volt...