Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

gondolom nem hasonlo celra akarja hasznalni, mint az epicet. a trailbringarol visszaulni egy xcre nekem is eleg fura volt...

Nem hasonló cél? Azt hittem mindkettõvel lehet bringázni :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez a csajozós gép nem az Ibis :) Én a fehér cuccokat helybõl feketére és/vagy Ud carbonra cserélném.

Feltöltött kép
11:38:11 IM 2012

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
full feketeben ezzel a grafitszurke vazzal szerintem meg jobban mutatna :) de ha mar feher... feher gumik? feher felnivel nagyon durvan tud kinezni.

gondolom nem hasonlo celra akarja hasznalni, mint az epicet. a trailbringarol visszaulni egy xcre nekem is eleg fura volt...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A karbon Ibis tulajdonosok azonnali hatállyal mondjanak le! :D Nagyon szép mindkettõ!

Gabe: kíváncsi leszek, hogy mit fogsz szólni a részing geometria után ehhez ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Gabe: Nagyon csinos lett az Ibis. Kis építõjellegû kritika. Szerintem idõvel mehet rá nagyobb tárcsa, fõleg ha kijutsz nagyobb hegyekre, fog is kelleni. Bár itthon is megbátorodik az ember egy ilyen masinával. Meg talán a felni gumi párost is valami izmosabbra. Nekem is ugyanilyen felnim volt, de a fullyban körberepedt. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Csak a felnivel vigyáz nekem körbe repedt hosszában és ez nem egyedi sajnos.

Úgy értem, nekem csak álom egy ilyen, mint ami most Gabe84-nek összejött. De ráhibáztál valahol: tényleg lesz egy új kerékszettem a régi bicajomra, annyit sikerült kipréselni a családi budget-bõl, viszont nem Syncros. A kommersz vázam alatt persze nem fog olyan tetszetõsen mutatni, meg nem is egy high-end darab, de legalább UST-s és végre megold egy csomó régi problémámat, amik miatt évek óta szívok. :-)

Szóval Gabe84, gratula és sok-sok ezer problémamentes kilométert vele!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Álombicaj!

Csak a felnivel vigyáz nekem körbe repedt hosszában és ez nem egyedi sajnos.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Azta mindenit, hát ez..., nem is találok szavakat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezek szerint a kedves otp szigorúan betartja a max. 3 napot. Szombaton utaltam, 3 munkanap, tehát szerda...le már levonták a kezelési költséget is...

Menettapasztalatokra én is kíváncsi leszek :) Sikerült túl sokat ereszteni a dt tagból, így gyakorlatilag hintaló, bár a sag is jó 40 % :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Szép lett, jót mutat benne a villám (kék matrica, hope kék + kék linkek) :)
A lock outos tekerön huzd meg egy pici imbuszal a csavart rajta. (azhiszem apró sorétek vannak alatta, ne szórd el öket, ha leveszed)

Menettapasztalat is érdekelne

Amugy a monétára még várok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mit takar a csajozós bringa kifejezés? Mondjuk a csajoknak valóban jobb, mert az Epic eddig mindegyiknek nagy volt, ez rövidebb :)

Szép, feltûnõ, a lányoknak tetszõ kerékpár. :)

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mit takar a csajozós bringa kifejezés? Mondjuk a csajoknak valóban jobb, mert az Epic eddig mindegyiknek nagy volt, ez rövidebb :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Feltöltött kép

Álombicaj!

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Nekem meg pont az tetszik benne:). Szubjektív, de kicsit sok benne a fehér elüti a váz színét , fekete nyeregcsõvel jobban mutatna. Na jól van, irigyvagyok...:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
De várom már, hogy oda jussak, hogy van fizetõ fix melóm és tudok bringára költeni. :D Asszem elõbb lesz egy AM bringám, meg 29er, meg outi egymás mellett finomabbnál finomabb cuccokkal, mint autóm, de hajj hol van még az. :D

Mondjuk akkor meg bringázni nem lesz idõ... -.-' Ördögi kör...

Ez az ibis meg jol néz ki, bár kicsit snassz ez a váz szín.
Ott virágozz, ahova elültettek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igazi csajozós bringa. :)

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nagy köszönet Tamáskának a postázásért, Rebell-nek a villáért!! Utóbbi beijesztett, nyomkodom miután megjött és nem mûködik a lock out...gondolom fejen állhatott a doboz, mert egy idõ után rendbe jött. Az elsõ féket nagyon nehéz volt beállítani, ferdének tûnik a kcnc adapter, reszelni akartuk, de végül apum csinált alu lemezbõl fél alátétet, így most istenes és csak az egyik pofához ér néha hozzá a tárcsa.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Kormány és kormánynyak csere van tervben. Valamint van még egy 520-as fehér pedálom, az kerül majd rá fel. Meg holnap alávédõmatricázom (szép magyar szó).

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Túl tiszta ez a bringa, nem szokott ez ilyen lenni :D

Sajnos igy van. A nyári szabi már pünkösd körül volt, most havonta 1 hétvégém szabad.
Bekoszolom, becs szó :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Még "prototípus" is lesz másfél hétig, mire ideér hozzá a villa :) Illetve az talán jövõ héten megjön, de akkor meg szerelõ haver nyaral, szóval legkorábban másfél hét múlva hétfõn lesz egyben.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Beidézem, remélem nem baj
http://www7.pic-uplo...j6ucfun8h7z.jpg
és Lopes-Link
http://www7.pic-uplo...fnnabwdufg8.jpg

Túl tiszta ez a bringa, nem szokott ez ilyen lenni :D

Szépek ezek a Mojo-k! Gabe-é olyan, mintha valami prototípus lenne, de durván néz ki :) Nagyon elfogadnám bármelyiket!