Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én már megrendeltem az X Kingeket, nekem is bevált a cucc a Pilisben, nagyon tetszett. a tizes váltó is jó volt, bár nem jobb szvsz mint a kilences. Hétvégén a Velence TT-n is bizonyíthat. nem jössz le? mondjuk neked nincsen közel

sajnos nincs autom, oda megyek, ahova a tobbiek magukkal visznek :) ez legkozelebb az underworld lesz.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én már megrendeltem az X Kingeket, nekem is bevált a cucc a Pilisben, nagyon tetszett. a tizes váltó is jó volt, bár nem jobb szvsz mint a kilences. Hétvégén a Velence TT-n is bizonyíthat. nem jössz le? mondjuk neked nincsen közel

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Dirt pályán a palm track (ha így írják)

pump track olyan letezik.ahol a sebesseget a pumpalassal szerzed.

palm bol csak a beach

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A Pitch-el nagyon sok mindent lehet csinálni, de felfelé eléggé munkás, én maratonozásra csak végszükségben vetném be

off: tegnap voltunk bakonyban, es vittem a 29ert - megy a stumpi eladasra, franko volt ott is :) lefele persze nem olyan jo, mint a speci, de igy latexszel jol gordult at a kis kilogo sziklavegeken (a latyak miatt szelesebb utakon mentunk csak), kenyelmes volt. lockolva felfele marha konnyu volt hajtani, nehez kerek ide vagy oda. viszont a maxxis aspent oszre lehet majd cserelni kellene, mert szarazon franko, de ha eltomodott, akkor elol elegge csuszik.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
A Pitch-el nagyon sok mindent lehet csinálni, de felfelé eléggé munkás, én maratonozásra csak végszükségben vetném be

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik."

Csúnyán koszolódik hála a mûanyagozásnak. 11,8 kg, elvileg. Dirt pályán a palm track (ha így írják) majdnem ledobott, bár én vagyok a béna. A törés remélem nem fog kiderülni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).

túl szép ez egy utcai gépnek, félteném
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

arn, van ismerõsöm, aki stock pitch-csel maratonozik és túrázik.. bakony topikban megtalálod. a slayer-rel is elmentem bárhol, ahol az xc-s kollégák és nem a bringán múlt, hogy kb mindenhol utolsónak értem föl. nem bszogatni akarlak, de szerintem kissé túlmisztifikálsz néhány dolgot ahelyett, hogy megkötnéd a kis kompromisszumaid és élveznéd amit csinálsz.
on és béke.

szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.

sok emberrel ellentetben van osszehasonlitasi alapom, es amikor a haverok kozott az egyik bringaval a legjobban a tekerek, utana a pitchel meg a tudom is kikopom es nem tudok veluk haladni, utana a masikkal megint en tekerek a legjobban, hat nehez masra fogni. el lehet vele mindenhova jutni, mint a bringak nagy reszevel, de az is biztos, hogy nem ezt volt a legjobb tekerni. legurulni azt igen... baromi stabil egy gep.

update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.

szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Feltöltött kép

update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
arn, van ismerõsöm, aki stock pitch-csel maratonozik és túrázik.. bakony topikban megtalálod. a slayer-rel is elmentem bárhol, ahol az xc-s kollégák és nem a bringán múlt, hogy kb mindenhol utolsónak értem föl. nem bszogatni akarlak, de szerintem kissé túlmisztifikálsz néhány dolgot ahelyett, hogy megkötnéd a kis kompromisszumaid és élveznéd amit csinálsz.
on és béke.

szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ott a pont :)

Én is kínlódok most, de nekem a törött karom miatt kimaradt mindenféle téli-tavaszi edzés/futás, ellenben sokat lehet segíteni egy lockolható/állítható kompressziójú taggal, valamint ültethetõ villával. A DT-t 15-rõl be tudom ültetni 7 cm-re, az már nem kicsit ad ideális mászási szöget. Ha jól emlékszem, neked egy dög nehéz Pike volt az elejében mindenféle állíthatóság nélkül. Ne lepõdj meg, ha nem úgy ment a dolog, ahogy.

OFF vége, ígérem :)

a hatulja sem volt lockolhato, inkabb az... a sullyal nem volt olyan nagy problema (13.7 volt tokkal vonoval). meg szerintem a geoja sem az a kifejezett maszo geometria, akarmiket is irtak az ujsagok. a stumpjumpert sokkal jobb tekerni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

de jol lenne egy nagy garazs, teli bringakkal.

Ott a pont :)

Én is kínlódok most, de nekem a törött karom miatt kimaradt mindenféle téli-tavaszi edzés/futás, ellenben sokat lehet segíteni egy lockolható/állítható kompressziójú taggal, valamint ültethetõ villával. A DT-t 15-rõl be tudom ültetni 7 cm-re, az már nem kicsit ad ideális mászási szöget. Ha jól emlékszem, neked egy dög nehéz Pike volt az elejében mindenféle állíthatóság nélkül. Ne lepõdj meg, ha nem úgy ment a dolog, ahogy.

OFF vége, ígérem :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ezt honnan tudod? Láttunk már országútival backflip-et :D Én már bármit eltudok képzelni bármirõl.

lehet 10 bringa / klipp :D

Sõt, van itt egy sala nevezetû emberke is, aki fullface-ben és dh bringával tolt maratont :)

en is kinlodtam a pitchel turan - lefele jo volt, de felfele en meg sosem szenvedtem annyit, mint akkor (sz*r egy csoportban a leglassabbnak lenni). a stumpival sokkal jobb volt maszni... aztan itt gyorben egy ev utan azert elojott, hogy mennyivel jobb egy merevvel menni. majdnem visszakanyarodtam a crossbringamhoz :) de jol lenne egy nagy garazs, teli bringakkal.

az ibis inkabb trailbike nem?

Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni. :)

haha - nalam is hittek, hogy a pitchel majd en leszek a lejto ordoge, aztan felvilagositottam oket, hogy ez inkabb olyan nalam, mint az anyukaknal, amikor terepjaroval viszik a varosban oviba a gyereket. biztonsagerzetet ad.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni. :)

ez lenne a lényeg de van akinek más célra kell
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Kösz a dicsérõ szavakat.

Szóval az eddigi mászásoknál sem a gép volt a gyenge láncszem, hanem én (Salz-on is sokat toltam felfelé).

11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szep lett, gratula
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kösz a dicsérõ szavakat.

Trail-ezni nem fogok vele, hasonló felhasználású lesz, mint az Epic volt. Mindkét "rugózó" elemet zárva simán jó mászónak tûnt még így nagyon alul fújva is. Lehet, hogy az Epic részer' geometry csak én nem vagyok az, a maratonozás csak kedvtelés, nem eredmény orientált :) Szóval az eddigi mászásoknál sem a gép volt a gyenge láncszem, hanem én (Salz-on is sokat toltam felfelé).

Nem, fekete nem lesz, az Epic-en is a legfõbb bajom a színével volt, más kivetnivalót nem tudok mondani (persze nem ezért lett cserélve) :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sõt, van itt egy sala nevezetû emberke is, aki fullface-ben és dh bringával tolt maratont :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

jah egy orszagutival is meg egy downhill bringaval is... csak nem ugyanott es ugyanugy :) azert az epic meg ez mas mufaj.

Ezt honnan tudod? Láttunk már országútival backflip-et :D Én már bármit eltudok képzelni bármirõl.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nem hasonló cél? Azt hittem mindkettõvel lehet bringázni :)

jah egy orszagutival is meg egy downhill bringaval is... csak nem ugyanott es ugyanugy :) azert az epic meg ez mas mufaj.