arn, van ismerõsöm, aki stock pitch-csel maratonozik és túrázik.. bakony topikban megtalálod. a slayer-rel is elmentem bárhol, ahol az xc-s kollégák és nem a bringán múlt, hogy kb mindenhol utolsónak értem föl. nem bszogatni akarlak, de szerintem kissé túlmisztifikálsz néhány dolgot ahelyett, hogy megkötnéd a kis kompromisszumaid és élveznéd amit csinálsz.
on és béke.
szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.
sok emberrel ellentetben van osszehasonlitasi alapom, es amikor a haverok kozott az egyik bringaval a legjobban a tekerek, utana a pitchel meg a tudom is kikopom es nem tudok veluk haladni, utana a masikkal megint en tekerek a legjobban, hat nehez masra fogni. el lehet vele mindenhova jutni, mint a bringak nagy reszevel, de az is biztos, hogy nem ezt volt a legjobb tekerni. legurulni azt igen... baromi stabil egy gep.
update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.
szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).