Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

78 kg vagyok. De én biztonsági szempontok miatt akartam nagyobb tárcsákat, nem azért mert nem fogtak meg a 160-asok.

Jó az! Nekem véletlenül lett 180-as, de utólag örülök neki! Vészfékezésnél is jól jön és még egyszer sem sütöttem meg(voltam vele freeride pályán többször is), pedig ráncigálom rendesen! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
78 kg vagyok. De én biztonsági szempontok miatt akartam nagyobb tárcsákat, nem azért mert nem fogtak meg a 160-asok.
Csak a 180-assal gyorsabban megállok.

A Recon meg nekem elõrelépés volt, tekintve hogy gyárilag Dart2 volt rajta. És a Reba-ra még minimum 40e-t rá kellett volna tennem a Recon-hoz képest. Az említett WCS cuccok közel nem kerültek ennyibe, ha már belemegyünk ebbe.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nyomogassátok az én Fox-omat, ex Rebell villa. Na az tuning után finoman mozog. De szó sem volt a mozgásáról, csak furcsa volt, hogy wcs cuccok, slx hajtókar és egy viszonylag egyszerûbb villa. Nálam a váz és a villa cserélõdött elõször komolyabbra jó 6-7 évvel ezelõtt, aztán utána a többi alkatrész.

Milyen nehéz vagy, hogy 180-as tárcsák kellenek?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

nem rossz ez a magellan. hátul is 180-as atárcsa, vagy nekem kellene új szemüveg?

Hátul is 180-as, igen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
off
ezzel azért erõsen nem tudok 1et érteni
mint ex rugós recon, jelenleg levegõs recon, 29s reba, ex reba és anno több róka tulajdonosa., valamint friis élményként ob. foxi próbálgatója
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás
nem rossz ez a magellan. hátul is 180-as atárcsa, vagy nekem kellene új szemüveg?

a teló "fejlesztésrõl" meg annyit, hogy a rugós reconomat nyomogatva két fox tulaj is elismerte, hogy bizony finomabban mozog, mint a csili-vili rókáik. amik még az egykori rebámhoz és revelationomhoz képest is harmatosnak tûntek.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Az a lényeg, hogy Neked tessék, a többiekkel nem kell foglalkozni :)

De azért kell. Sok jó tippet kaptam itt. :) Pl. hogy ne tegyek fel 203-as tárcsát, mert félbetöri a gépem. :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az a lényeg, hogy Neked tessék, a többiekkel nem kell foglalkozni :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Köszi! A Recon-hoz annó nagyon jó áron jutottam hozzá, azért vettem azt. Reba-t viszont akkor nem találtam sehol megfizethetõ áron.
Én meg vagyok elégedve a Recon-al, arra amire én használom tökéletes. :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én a wcs cuccok árából inkább a teleszkópot cseréltem volna, ezen kívül szép bringa. Sok kilométert vele!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Kész a gépem, megkapta a 180-as XT tárcsákat. Harap mint a veszedelem, újra kell tanulnom a fékezést. :D

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Az enyémen eddig a kopó dolgok lettek cserélve fékpofa, lánc és racsni, a múlthéten pedig az abroncsok és az agyak is kaptak némi szeretetet. Most megint hangtalan mint újkorában.

Szép a speci. A shimano racsni, pedig egyáltalán nem a gagyi kategória. Igazából racsniból nincs is nagy választék. Ami a felsõ kategóriát illeti WI eno, 15-tõl kapható.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

szép, de ez megint az a kategória amit nem mernék sehol sem otthagyni

Kellett nekem rákeresni a OnOne-ra,azon belül is a képekre. :P :D

Én a Kross - ra kerestem :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Milyen racsnit használsz?

A gyárival megegyezõt: Shimano SF-MX30. A dobozára az van írva, hogy Cr-Mo, 1/8"-os és 3/32"-es láncokhoz. Gondolom a spórolás miatt volt gyárilag is ilyen, bár a bringaboltban ahol az újat vettem azt mondták, hogy ez egy kifejezetten szar ár-érték arányú kínai tucattermék, de ha ez is elmegy annyit mint az eredeti akkor minden km csak ~1 Ft lesz.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a pedal allat a csepelen :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Az enyémen eddig a kopó dolgok lettek cserélve fékpofa, lánc és racsni, a múlthéten pedig az abroncsok és az agyak is kaptak némi szeretetet. Most megint hangtalan mint újkorában.
Feltöltött kép

Milyen racsnit használsz?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Azt hiszem kb. másfél év után összeállt a kocsmába járós bringám. Amint látszik, a kerékpár az igényesség és a finom kidolgozottság jegyében, kompromisszumok nélkül épült :D Az outival már nem szívesen jártam a városba, féltem lelakatolni és otthagyni, ezért készült egy ilyen gép is.
Váz: Csepel, muffolt acél, 57 cm
Kormány: Noname bajuszkormány, olasz stucnin szürkére fújva, BMX markolattal, Csepel kormánycsapágy.
Nyereg: Noname fekete, szürkére fújt nyeregcsõvel.
Hajtás: 46/18 fix, Noname négyszöges hajtókar, acéltengelyes, gumiblokkos pedál.
Kerekek: Beretta (?) felni, Csepel agy, 26"-os hagyományos külsõkkel.
Fék: Tektro fék és fékkar, Dura-Ace bowdenház
(Tudom, hogy nem "trendi", a négyszöges a fix hajtással pedig nem a legjobb, de skidelni úgysem tudok, nekem meg így is jó :))
Feltöltött kép

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
bazzmeg:D
"Ride today, heal tomorrow"

Bati95

Bati95

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

AM-re nem érzem szükségét, inkább xc, maraton felhasználásra. Egy fullmerev acél OnOne-ra fenem már a fogam. Lassan elkezdek majd rá spórolni.

Kellett nekem rákeresni a OnOne-ra,azon belül is a képekre. :P :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szép, de ez megint az a kategória amit nem mernék sehol sem otthagyni
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.