Ez kellene neked Meg egy Kmc x9 gold lánc
Persze nem egyszerû beszerezni LX goldot
van egy ilyen szettem. (a nagylánckereket leszámítva)
Jaja, Raleigh eléggé kult márka. A váznak fórumokon utána lehet keresni, sorozatszám, meg egyéb jellemzõk alapján. Pl. hogy alapméretes villa van-e még benne. Nyeregcsõ átmérõ se mindegy, régebben mindenféle méretû nyeregcsövek voltak. Esetleg matricázás, gyári felszereltség alapján.
Így mindent egybevetve 90-es évek elejére/közepére saccolom. Becsüld meg, nagyon szép darab, megérné felújítani. Az alkatrészeket persze nem könnyû ízlésesen összeválogatni hozzá, ugye mert vagy retro cuccok, amik nehezen beszerezhetõk, vagy újak modernek, de akkor meg elveszik a retro feeling.
én inkább olyat vennék, amit az elsõ villa sárvédõ tartójára lehet csavarozni, .
A váz irtó dögös, különösen a monostay támvilla kialakítás. Milyen márkájú? Ami rá van írva?
elkészült a terepgépem, gondoltam megosztom. a váz, a teló és az alkatrészek többsége vateráról összekukázott vagy havertõl csereberélt. az alapját egy 5 éves gepida mundo adja, amelybõl mostmár csak az elsõkerék és a hátsóagy, sor plusz lánc (ez utóbbiak cserélve lesznek) van meg. az egész nem került negyven rongyba szereléssel együtt, de szerintem elég pofás lett, viszonylag könnyû, a fékek fognak tisztességesen, a váltó vált rendesen. alföldi dûlõutakon kifogástalan.
én inkább olyat vennék, amit az elsõ villa sárvédõ tartójára lehet csavarozni, mert ennél nagyon megtöri a bowdent. nekem is volt ilyen, inkább lecseréltem...http://ecx.images-amazon.com/images/I/31VTFpQBQKL._AA300_.jpg
tektro, és ezzel lehetne megforditani is a stucnit
persze, ha nem akarod...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ehhez már elkelne egy második kulacstartó. A legrosszabb az lesz, amikor átállsz országúti pedálra (mert hajtani jobb, mint az SPD), s hogy fennkölt legyek, leszállva eszedbe jut Charles Baudelaire: Az albatrosz címû verse (utolsó két sor).[...] 110km és 1200m szint lett a végén. [...]
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nem fordítom, mert így fér el a bowden, meg terepen praktikusabb.
Bandázzsal mi a bajod, a színén kívül?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.