Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..

ugyan Tyler.. amit birtokolsz, az birtokba vesz!

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Sziasztok.

Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)

Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.

Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.

Képek hamarosan.....

Bocs mindenkitõl az OFF-ért, de nem jártál nemrég a Duna Plázában az XMS-ben (Apple bolt)? :)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)

Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.

Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.

Képek hamarosan.....
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..

TL-LD610 | CATEYE
Nem olcsó (6-7e HUF), cserébe valóban erõsen világít, mégis pillekönnyû. 2 db AAA-s elemmel/akkuval operál. Elõl pedig egy Cateye Uno-t használok, igazából csak a rendõrök és a többi bicajos miatt, hogy idõben észre vegyenek stb. (Éjszakai terepre pedig Magicshine MJ-808-am van, egyelõre.)

Rabbit: komoly az Anthem, kedvenc xc/maraton álomvázam! A kiegészítõkkel sem spóroltál látom, szuper gép! ;-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintem ilyen.

Feltöltött kép

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
Igenis, rehab kiránduláson voltunk, ha tudtam volna szívesen fotózok Neked, úgyis cipeltük a gépet. Láttam a képrõl, hogy ott készült a környéken, meg persze a bicajod is megismertem. :)

Vázcsere:
https://picasaweb.go...feat=directlink

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
Köszi! :-) Ó igen, ezek szerint Te fotóztál egy padról, ahol talán pároddal ülhettetek (?)! Elég oxigénhiányos állapotban mentem arra, sokat nem láttam és nem hallottam. Jobb, hogy nem kértél meg, menjek el elõtted még egyszer, hidd el, mert egyszerûen örültem, hogy éltem! :-)
A fotó is ott készült valahol és egy régi mobillal, kb. 10 perccel a találkozásunk után. :-)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
Találkoztunk ma a Nagy-Hárs zöld körön, nem? Sajnos rossz lett a fotó, melyet kattintottam, majdnem szóltam, hogy gurulj el újra. :-)
Rendben van a bicajod, nagyon.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
Tuned AM 3000-D:
Feltöltött kép

Mérlegeltem és számolgattam: 416g-mal könnyebb most a bicaj csak a kerékszett cserével (mérve).
Új a Fulcrum Red Metal 3 kerékszett, Geax Saguaro 2.2 TNT külsõk tubeless-ként használva, elsõ hajtómûn új XT közép- és kistányér, új sor, új lánc, új tárcsák (2011-es Magura Storm). Doxa lett a cucc, ma teszteltem mindenféle (sivatagi) körülmények közt! ;-)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
kapott új kormányt, meg menõ alu szelepsapkákat
Race Face Atlas FR 1/2", 785mm

Feltöltött kép

Feltöltött kép

CSD

CSD

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Tavasz óta nagyjából kicserélõdött minden:
Feltöltött kép

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
A Cannondale nagyon ott van és szimpatikus a Magellan is. Szerintem utóbbi színei teljesen harmonikusak - igaz, kicsit fuxos hatású a sok aranyszínû cucc, de az összhatás eléggé rendben van. :-) Megjegyzem, az utóbbi idõben nagyon fullos a felhozatal, fõleg a két Ibissel...
Nos, én egy visszafogott, sáros és poros low budget darabbal jövök: 2007-es Merida Sub 60-V, L-es méret (20").
Feltöltött kép
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Gyárihoz képest eltérés:
- villa: RockShox Duke SL, 2005 MotionControl
- pedál: Shimano M324 SPD
- lánc: SRAM PC-971
- hátsó felni: Sun V-fékes (nem tudom fejbõl)
- kormány cserélve OS-re: FSA XC-282, 620mm széles, 18 mm rizer
- stucni: X-Mission OS, 90mm
- nyeregcsõ: Thomson Elite 27.2 x 410mm, 15mm SB
- fékpofák: Ritchey
- külsõk: hátul 40%-os Schwalbe Nobby Nic 2.25, elõl WTB Wolverine Race, 2.2
- egyéb tuning: küllõprizmák elõl, CatEye csengõ:-), Cateye lámpa hátul, ócska régi BBB lámpa elõl;-)
- home-made low budget sárfogó a villán, belsõbõl és tépõzárakból

Enjoy! ;-)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

a legutóbbi szerzeményem, a cross/trekking/fitness/retro(??)/mtb kerékpárom.
...

Ez egy eklektikus monti.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
elég csinos :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
a legutóbbi szerzeményem, a cross/trekking/fitness/retro(??)/mtb kerékpárom.
gumik, stucni, kormány,markolat, nyereg és bovdenezés volt a személyre szabás (eddig).

Feltöltött kép

sok fukszos cuccos, ami nem a stílusom, de azért aranyos... :)
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

nem teljesen értem, mi indokolta a radiális fûzést, de ez ilyen...
Feltöltött kép Feltöltött kép

mint fent is jeleztem, sokrétû felhasználásra szánom, de edzeni nem fogok vele. azt nem szoktam, csak biciklizni. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Köszönöm mindenkinek! Most én is arra hajlok, hogy marad. Egy 2010/11-es 17"-os fekete Flash F2 vagy F3 érkezik majd valamikor a páromnak, azért majd kipróbálom. A hosszabb felsõ csõ lehet hasznos dolog....
Ha marad, akkor megy bele egy Lefty, mert azt már nagyon szeretnék.

Ezt nem szabad lecserélni.Vagy ha igen,nem kell eladni.Nekem is van a sufniban egy Volvo team :)

A gond az, hogy egy klasszikus kék/sárga, elsõ szériás CAAD3 "cshampionship proved" már díszeleg a falon, hibátlan állapotban :D

szép a nybilincs...de sztem hátrafelé néz... :)
én fordítva raknám

Így kell felszerelni, ahogy van. Kizárólag carbon vázhoz vagy nyeregcsõhöz ajánlják a fordított felszerelést
http://www.bikethoms.../CollarFull.pdf

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
szép a cannondale.

lájk.
ha váz is megy, stipistop.

ez nem az a bringa. :)

De ahogy a cotic vázát megtartanám ha mástnem szobadísznek, úgy tartanám meg a cruxot is, egyszerûen mert tetszik.

oké. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Richie: Arra kell néznie, amerre van a bevágása a nyeregvázcsõnek.