Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
inkább nem írom,törölhetõ

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyersz a szeles kormannyal amikor gyorsan kell jonni lefele es jol jon az extra stabilitas. de mi van a lassabb, technikasabb reszeknel?

plusz nem mindenkinek ugyanaz a vallszelessege sem. Lehet Jorusnak a 740 ugyanaz erzesre mint nekem a 680.

lehet nem 600as kormany valo az ibisbe, ezt nem vitatom. de ez a "mostantol csak a meter szeles kormanyos 29" mtb-k jok es minden mas szar" mar kezd nagyon az idegeimre menni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mondjuk errol nekem a "more travel is better" es a 29 vs 26 trendek jutnak eszembe.

nem mindenkinek van szuksege ra. foleg nem a 700as kormanyra.

Egyetértünk ebben.

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez nem ugyanaz. ötvenvalahányas kormányokkal egyszerûen nem lehet olyan biztonságosan menni, mint egy min. 64es kormánnyal. ha megnézzük, akkor mára ennél kisebb kormánnyal valamirevaló bicajt nem szerelnek. én is idegenkedtem az überhosszú kormányoktól, de mióta a dh bringában 74es van, azóta meg vagyok gyõzve. és a maratongépemben is 71 van, ami viszont kicsit overkill, de nincs szívem levágni. 15 centit mozgó bringában pedig tényleg olyan a 60as kormány, mintha kanti féket tennél rá. egyszerûen behatárolja a bringa és a saját képességeid.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk errol nekem a "more travel is better" es a 29 vs 26 trendek jutnak eszembe.

nem mindenkinek van szuksege ra. foleg nem a 700as kormanyra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Rocsival értek egyet, már én is 700-ast használok.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
már megint irigykednem kell, szép gépek Gabe :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
addig jó neked az ekkora kormány, míg nem próbálsz egy nagyobbat.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az üléscsõ azért ez, mert gyorsan kellett jól kinézõ, és ez volt a klubom boltjában :)

Jó ez a Race Face kormány, de 635-ös, nekem 600-asnál szélesebb nem kellene. No meg idén már nem lesz bringára költve, fizetés nélkül nehéz..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

azzal az ibis-szel új távlatok nyílnának egy normális kormánnyal :) ekkora kormánnyal nem lehet bicajozni.... amúgy nagyon szép, bár még az üléscsõ elég kakukktojás.

No igen, ez azért kicsit más stílus, mint az Epic volt. Nagyobb rugóút, jobban ereszted lefele, szerintem sem ártana egy széles kormány. Köves-gyökeres részen nagyon kell az, márpedig az a gép kívánja, hogy ilyen helyeken menj ;) Egyébiránt nagyon szép, nagyon el tudnám fogadni!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Az elsõnek mekkore a fejcsõszöge?

szerk: közben rájöttem, hogy csak a nem beépített villa miatt tûnt laposnak

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azzal az ibis-szel új távlatok nyílnának egy normális kormánnyal :) ekkora kormánnyal nem lehet bicajozni.... amúgy nagyon szép, bár még az üléscsõ elég kakukktojás.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

Alattad soha nem fog eltörni.

A sebesség mindent megold.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

és ha lenne egy ilyened?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.040 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Az Ibis az nagyon durva. Megkérdezhetem miért egyenes kormány?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
8,9 kg-ról ugrott le 8,4 kg-ra. Konyhai digitális mérlegen 717 gramm az elsõ és 872 gramm a hátsó.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Gabe, az országúti hány kiló lett az új kerekekkel?
Egyébként szépek a paripák.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már régen linkeltem :) A géppark létszáma csökkent egyel... Az országútin cserélõdött a gyári Shimano WH-R500 kerékszett Hope Pro 3 agyakra, Mavic Open Pro felnikkel és 1,5-ös Dt küllõkkel + A2z titán tengelyes gyorszárak

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

Az RZ-t kérném, jöhet a címemre ezzel a Crossmax szettel is akár. Nem dobod fel mindkettõt az apróra, aztán amelyik megmarad, azt összeépíted?

A fene mindenit, még a végén megbarátkozok ezzel a Merida vázzal, jól néz ki így összeépítve a gép.