Megjelent az Apróban, én meg pár nap hezitálás után ráugrottam. Keveset használták, párszáz km aszfalt lehet a hátsó gumiban...
A mérettábla alapján megint a felső határát súrolom az M/L-nek, ami a mérete, 180-nak szoktam mondani magam, de lehet, hogy már csak 179.. az előző gépsárkánynál mégis egy bő centivel hosszabb, és bő 2-vel magasabb a nyeregvázcsöve. Én már maradok az égbe húzott nyeregcsöveknél, úgy látszik, de ezekről később akarok nyilatkozni, amikor már belaktam. Ha lett volna egy ugyanilyen, ami L-es, szívesen ráültem volna, és lehet, hogy azt hozom el, de így ez meg kap egy 90-es stucnit majd.
A milyenbringátvegyek topicból látszik, hogy eredetileg vázat kerestem, csak ez meg szembejött, és többé-kevésbé mindent tudott, amit akartam, igaz, a 3,0-ás 650B-t nem, de a 2,8-at igen. És ez úgyis másodlagos.
A Judy, meg ezek: érezhető, hogy nem top kategória, de telókhoz pont nem értek. A Reba szerintem jobban működik, és könnyebb, de nem lepődünk meg. Sőt, szerintem a Suntour Raidonom is meggyőzőbb volt, de még csak egy kört mentem ezzel.
Szerintem itt főleg a váz a jó
Isobump...öö isospeed: mint írtam, szerintem "van valami", tényleg valami történik. Valami tesztben a softtailek között volt a típus, mondjuk ezt sem az eddigi 24 km alatt fogom tudni megmondani
Edited by ZolkoW, 2020. October 13. - 11:54.