Annyit mondhatok, hogy légyszi, valamit csavarozzál az első villára is!!
Zsákot, kulacsot, kisbaltát.... amúgy meg menő, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
Annyit mondhatok, hogy légyszi, valamit csavarozzál az első villára is!!
Zsákot, kulacsot, kisbaltát.... amúgy meg menő, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
hat jo, hogy megvette, 50/34-es hajtomu vsn rajta, en biztos rogton lecserelnem 46/30-asra, van is grx-bol, bar lehet uj elsovalto kell hozza.
ment pm.
meglátom mi lesz, egyelőre ki kellene próbálni. az mondjuk előnyös, hogy e/h 100/135mm papucstáv, 68mm-es (hacsak rosszul nem mértem) menetes középcsapiház , így tág terét látom a "gányolásnak"
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
jójó, a flaneling tényleg túlzás lenne, de nem tervezem, hogy újra espédézzek.
2017-es. bár kb minden ugyanaz.
hat az ingben tekeres, foleg kockas flanelben engem mindig megbotrankoztatott
honnan sikerult 2019-es ronint talalnod? raadasul ujonnan?
jójó, a flaneling tényleg túlzás lenne, de nem tervezem, hogy újra espédézzek.
2017-es. bár kb minden ugyanaz.
Edited by Kisherceg, 2021. April 25. - 12:47.
Én azt hittem, ez adventure bicaj... 🙄 Akkor vegyem le a flat pedált róla? És kockás flaneling sem lehet rajtam tekeréskor? 😂 😁
Ujabb orszaguti kormanyos probalkozas?
a lányok flottája
volt ma egy kis tavaszi karbantartás: gumicsere, nyeregmagasság állítás, méretpróba (jó-e már a következő bicaj), ilyesmi.
má külön garász kell nekik
a lányok flottája
volt ma egy kis tavaszi karbantartás: gumicsere, nyeregmagasság állítás, méretpróba (jó-e már a következő bicaj), ilyesmi.
Edited by Kisherceg, 2021. April 05. - 19:43.
Jó jó, tudom, unalmas már... De mégis! Videóztam is egy régi GoPro Sessionnel, minőség sajnos nem valami jó.
Szóval, Sopron Downhill ma is. 16x - Strava-proven. (párom szerint beteg vagyok)
Pike villa benn már, kölcsön kellett kérnem pumpát, mert felütöttem mindjárt az első lefelén. Utána szuper lett minden.
Videó link (kattins a külön linkre, ha nem jönne be):
Edited by zscs, 2021. April 02. - 18:03.
Végre tegnap jó idő volt a montizásra - csak az utolsó órát gurulgattam szemerkélő esőben a ~3.5 órából.
Nos, Sopronban jártam, az ottani Sopron Downhill pályán. A balos, "freeride" nyomon mentem le 9x , a sárga háromszög jelzésen mászva vissza. Profi géppel is lefotóztak az egyik ugratón, sajnos nem álltam meg kontaktot kérni, pedig jó kép lett szerintem.
Csak ajánlani tudom a pályát! XC gép + dropperrel is vállalható szerintem, de azért van 3 bátorságpróba, köztük egy meglehetősen nagy és ijesztő, ami nekem tegnap, 7 év után először ment - illetve vállaltam be. 2014-ben, mikor először jártam itt, kijelentettem, itt soha az életben nem merek lemenni. Nos, már igen!
Szóval, 2 fő nyom van:
1) balos nyom: freeride nyom
2) jobbos nyom: ez a DH nyom
ezek kb. a pálya 1/3 részén átjárhatóak, illetve a pálya legvégén ismét össszefutnak. A balosban az eldobók/ugratók olyanok, hogy le tudsz gurulni a túloldalukon, kivéve kettőt, de egyik kerülhető, másiknak pedig van egy "chicken way" alternatív table top verziója.
A DH pályán 2 éve jártam, na az nekem too much. A fenti részen van egy gap hatalmas ugratóval, amit kb. 40 km/h tempóval kell megugrani ahhoz, hogy ne kenődj fel a leérkező rámpa falára, nekem az no way valahogy.
Ez egy tegnapi videó egy másik bringástól, ideális körülmények voltak:
Fenti részen a DH-nyomon ment, a pálya 1/3-a körül átment a freeride line-ra (én is ott mentem), szerintem egészen jól látszik, az milyen. Ha tehetitek, látogassatok el ide!
(Legközelebb, ha összejön, a kőszegi pályát is megnézem.)
tegnapi fotó, új külsők+kerekek, villa egyelőre még a régi RS 35 Silver TK. Nagyon bejön ez a bringa valahogy. Tegnap jártam pár kemény ösvényen vele és jöttem le pár helyen, ahol most mertem először. Például Nagy-Hárs északi meredek DH, tovább a szintúttól piros jelzés sziklakert (igaz, az alsó része keményebb ennek csak), Árpád-kilátó DH balos ösvényen a sziklakerten most jöttem le először, jobbos ösvényen ~4.5 év után jöttem le ismét (jóval keményebb most az az ösvény, mint 5-6 éve volt), Nagy-Hárs keleti trail is megvolt, Trinity 2x is (Kis-Hárs), stb.
yah mega
már volt előtte , sajna csak ez rendelhető, minden soldout
jobb kép sajna nincs
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
idei bicaj, remelem latszik.
https://www.instagra...id=r5iw1xmufo8x
szép darab. grat,
megatower ?
azé majd egy jobb képet lőhetnél
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Móricz könyvét olvastam, jó könyv! Vagy ez a Charriére?
utóbbi
nyissunk irodalmi kávéházat a szabadonfutóban ?
a vicces hogy 2018ban (inkább 17 mert a 18as bringák akkor szerelődtek le) még meg tudat csinálni a svábli a 2,25" rocket ront 55,5 mm szélesre (a felni tök ua mint a 919en volt)
Móricz könyvét olvastam, jó könyv! Vagy ez a Charriére?
jólvanjól, a bringa biztosan pöpec lesz.
viszont fontosabb, hogy a Pillangó (úgy látom), ugyanaz a kiadás lehet, mint ami nekem is megvan. (bocs, hogy így végigtúrtam a könyvespolcodat, de ezek jobban érdekelnek, mint a bringák)