46/17 dimbi-dombin? Ha ez könnyû, akkor vagy nagyon kemény vagy, vagy én nagyon gyenge. (utóbbi a valószínûbb ) Nálam 42-18 van, szintén hullámos úton járok vele, és néha így is sok (30km/h 100as fordulaton) síkon kiváló, de hegyre ritkán megyek vele...
salzburgban tekerek, ahol vannak hegyek (de meg milyenek - gyonyoru! igy egy ev multan is utopiszikus az egesz, gyor utan), de a varoson belul nincsenek igazan szintek. ugy ertettem, hidnak fel, le, stb. a labaim ugyan erosek, de kondim abszolut nincsen, iden vmi 500kmre volt idom a montival, es epp ezert kellett mar nagyon egy bringa. mar csak egy honapot leszek itt, de baromira orulok, hogy tekerhetek.
mar ha az eso engedi - igazi bringaparadicsom lenne, ha nem esne folyamatosan (1.5-2x annyi, mint az esosnek tartott londonban).
az otthoni varosi bringam egy ktm turabico, valtoval (de alig hasznaltam) - direkt megneztem, hogy melyik attetelt hasznalom folyamatosan. sima 2:1es volt, azt ereztem jonak. ehhez kepest, ezt jonak erzem ilyen sub 20as temponal, es 32 kornyeken is. az alacsony fordulat ellenere, nem nehez hajtani. lehet az agressziv geo miatt, passz.
ezt a belvarosban levo hegyrol fotoztam (monchsberg):
https://www.facebook...&type=3