Szal maradjak Juicy 5-nál.
Az a baj azt hallottam nincs a negykerekben.
Legalábbis itt a boltban nemrég azt mondták.
Ilyen kelendõ?Ilyen jó?
Vagy akkor már vegyek Seven-t?

Az más sok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
_daci_ karbantartastol milyen szinten felsz? Mondjuk eves szinten 1x?
Mert akkor vehetsz hidrosat. Persze ha nagyon tolod, es sokat esel akkor erdemes gondolkodni
csak félek a hidróstól h sok a macera, ha elesek, nagy kár keletkezhet.
helló
az lenne a kérdésem h van egy juicy 5 -om és a fékkaron van egy pici csavarható inbuszkulcs fejû izé ami nem tudom h pontosan mire való...azt észrevettem h ha beljebb tekerem,akkor mintha a fékkar(mármint maga a kar) jobban eltávolodik...csak ennyirõl van szó,vagy azzal megnõ-e a nyomás a fékcsõben->erõsebb lesz a fék?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem hiszem, hogy egy xtr fék 160-as tárcsával kinyírna egy teleszkópot. ha xtr féket veszel, azt nem egy suntour telóre fogod feltenni, hanem egy minõségi telóra.
1. a teleszkóp tervezésénél biztosan belekalkulálták ezt is, ugyhogy szerintem nem lehet vele probléma
2. az egyértelmû hogy a tárcsafék más erõhatásnak teszi ki a telót mint egy v-fék, de szerintem elõbb fogod lecserélni a teleszkópot, minthogy a tárcsafék következtében bármi rendellenesség fellépjen.