Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tárcsafékek - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:41
Írta 2006. május 29. - 21:48

jah.. a hussefeltek is EDDIG:D
nemtom mi van velem. felnit és vázat se török.. ez valami beteges dolog lehet. vagy csak mindig midnen törik és letagadom:D
amúgy teljes határozatlanság. avid v hayes. utóbbi problémamentesebb. de az avid is meglepõen fog, és szebb is a színe.
nemtom mi van velem. felnit és vázat se török.. ez valami beteges dolog lehet. vagy csak mindig midnen törik és letagadom:D
amúgy teljes határozatlanság. avid v hayes. utóbbi problémamentesebb. de az avid is meglepõen fog, és szebb is a színe.
Írta 2006. május 29. - 21:37

thez nálad a hfx9 is jól teljesit, te kivételezett vagy

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 29. - 21:12

meglátjuk.
Írta 2006. május 29. - 17:48

akkor most az a hibája, hogy hibátlan? 
ne bántsd már szegény Avidot mindig, amikor olyan rendesen mûködõ kerékpáralkatrész volt/van a piacon...

ne bántsd már szegény Avidot mindig, amikor olyan rendesen mûködõ kerékpáralkatrész volt/van a piacon...

Írta 2006. május 29. - 17:37

márka hehe név haha ellen:D
mér, jóez. nekem nem sülöget megfelé. perpill hibátlan a fékezet.
mér, jóez. nekem nem sülöget megfelé. perpill hibátlan a fékezet.
Írta 2006. május 29. - 12:35

Jaj ezt a tárcsát nem szeressük 
merénylet volt az Avid márkanév ellen

merénylet volt az Avid márkanév ellen

Írta 2006. május 27. - 22:55

jah ez a poligon hillámos pizza
egy a lényeg, tudsz biciklizni:D
egy a lényeg, tudsz biciklizni:D
Autist Team:)
Írta 2006. május 27. - 22:53

nekem ezzel van és a beigért lejtõ sem sütötte meg. lehet továbbra sem fékezek sokat azért van, de ki tudja

Írta 2006. május 27. - 15:14

A Juicy 5 nálam is teljesen jól muzsikál, viszont a gyári tárcsa tényleg nem valammi nagy durranás, a hosszabb erösebb fékezésekkor tényleg elég hamar megsül, amit nem igazán értek,mert elméletileg jobbnak kéne lenni a Poligon-nak, mint a Cleenswepp-nek, mert ugyo az a drágább, tehát fejletteb tárcsája, de hát mégse. Az meg ugye elég dühitõ, hogy az ember vesz majd 30-ért egy féket, és utánna még költhet 1 5-öst új tárcsára, ha azt akarja, hogy a maxot hozza ki a fékjébõl.
De mindent összevetve egy jó fék én teljesen meg vok elégedve vele most is ezt venném, ha megint féket keresnék ebben az árkategoriában.
De mindent összevetve egy jó fék én teljesen meg vok elégedve vele most is ezt venném, ha megint féket keresnék ebben az árkategoriában.
Írta 2006. május 27. - 10:33

meglátjuk:)
Írta 2006. május 27. - 10:25

próbáld majd ki hosszabb lejtõn, nekem elment az ereje(gyári, hullámos, 203-as poligon pizza)
cleansweep tárcsával jobb, majd próbáld ki;)
cleansweep tárcsával jobb, majd próbáld ki;)
Autist Team:)
Írta 2006. május 27. - 10:23

én szerintem a gyári tárcsával használom és tökéletesen fog
most van a nagykerben úgytudom, pár napja láttam is bent.
most van a nagykerben úgytudom, pár napja láttam is bent.
Írta 2006. május 27. - 09:58

Írta 2006. május 27. - 09:57

a juicy5 tényleg elég jó az árához képest.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 27. - 01:46

Thanks!
Szal maradjak Juicy 5-nál.
Az a baj azt hallottam nincs a negykerekben.
Legalábbis itt a boltban nemrég azt mondták.
Ilyen kelendõ?Ilyen jó?
Vagy akkor már vegyek Seven-t?
Az más sok.
Szal maradjak Juicy 5-nál.
Az a baj azt hallottam nincs a negykerekben.
Legalábbis itt a boltban nemrég azt mondták.
Ilyen kelendõ?Ilyen jó?
Vagy akkor már vegyek Seven-t?

Az más sok.
Írta 2006. május 26. - 23:37

volt formulám, érdekes volt.
tul sokat kellett huzni a karon, hogy fogjon, ha meg kintebb állítottam a kart, nem értem el az ujjammal...
tultölteni kellett volna, de otthon egyáltalán nem szervizelhetõ, mert speciálalkatrész kell hozzá. (pedig nem ijjedek meg egy fék szétszedésétõl)
louise freeride: olyan, ahogy mondják - ha kifogod, tökéletes, ha nem, akkor csak a sz*pás van vele, ereszti az olajat a fékkarnál, vándorol a nyomáspont, blabla.
tul sokat kellett huzni a karon, hogy fogjon, ha meg kintebb állítottam a kart, nem értem el az ujjammal...
tultölteni kellett volna, de otthon egyáltalán nem szervizelhetõ, mert speciálalkatrész kell hozzá. (pedig nem ijjedek meg egy fék szétszedésétõl)
louise freeride: olyan, ahogy mondják - ha kifogod, tökéletes, ha nem, akkor csak a sz*pás van vele, ereszti az olajat a fékkarnál, vándorol a nyomáspont, blabla.
Írta 2006. május 26. - 22:49

és kukkázhatod a legkisebb karmantyú tönkremenése esetén is.
avidban kellemesen csalódtam, remélem problémamentes lesz.
avidban kellemesen csalódtam, remélem problémamentes lesz.
Írta 2006. május 26. - 22:45

a lujza fr amúgy atom kurva jó fék, csak ki kell fogni szerencsével, -nekem pl nem sikerült, de ismerek olyat aki ikinek igen - mert ha nem sikerül akkor 7ente légtelenítheted, meg töltögetheted utána az olajat...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 26. - 22:37

az elsõ. a többi problémásabb, és alkatrészellátása 0, azaz nulla
m,ost tesztelek egy juicy 5öt, elején nem fogott semmit, de már harap, meglepõen.
a kis csavar pedig a fékkartávolságállító. semmire sincs hatással csak a fékkar távolságára a markolattól.
m,ost tesztelek egy juicy 5öt, elején nem fogott semmit, de már harap, meglepõen.
a kis csavar pedig a fékkartávolságállító. semmire sincs hatással csak a fékkar távolságára a markolattól.
Írta 2006. május 26. - 21:51

Sziasztok!
Tárcsaféket cserélek.
Tud vki véleményt mondani ezekrõl:
-Avid Juicy 5
-Magura Louise Fr
-Formula Extreme?
Köszi
Tárcsaféket cserélek.
Tud vki véleményt mondani ezekrõl:
-Avid Juicy 5
-Magura Louise Fr