Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

na felmentem pestre elhozni az új cumókat...a kereket még nemtom befûzetni mer nincs küllõ egerben:-(...viszont ami idetartozik: eddig vt egy avid cps!! tfékem 160as tárcsával de gondoltam némi kis plusz fékerõ meg inkább jobb hülés érdekében veszek hozzá 185ös tárcsát ill háttra is vettem egy 160as bb7est..viszont ezek másfélék mint amire számítottam..sztem oan amit a bb5höz adnak:-( hullámos picit de alig van rajta egy két lyuk vmivel nehezebb is mint a régi fajta..sztetek próbáljam lecserélni használtra ami régifajta? vagy annyira nemrossz ez sem.. csak így ennyi lyukkal nemtom mennyire viseli maj a hõt...

Újakon ilyen van, nekem is ilyen van 203asban. Asszem Rundagon a tárcsa neve vagy mi. Én tapasztaltam melegedést, de a fékhatás nem csökkent nagyon.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak a féknyereg szöge változik. a méret persze azonos.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de ha a hátsó fékem már alapból hátsó, akkor nem különbözik semmiben az elsõtõlaz adapter, mert a jagwirw is-is 6-8" se más elölre hátulra használható.
de azért mondom neki.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van fizikailag. hogy hogy kerül forgalmazásba, arról nem tudok nyilatkozni.
kérd meg a kereskedõdet, hátha már tud is hozni. de mindenképp mondd meg neki hogy elsõ vagy hátsó kell!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de lessz és ez a lényeg. és kb mikor nem tudod? szeptember vége, max október?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Sh cuccos.
sh áron:) ebben csak a boltok tudnak segíteni, nekem ötletem sincs mennyiért megy egy ilyen:)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
hol mikor mennyiért?
az utóbbi nem is olyan fontos, csak legyen már. hátra nekem bõven jó a 180 és nem akarok másik tárcsát.
ki fogja forgalmazni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, jelentem nemsoká kapható a 160-180 is-is adapter... végre:)
van goodridge-s hayesom, de kb azonos fékereje volt mint a most levõ újabb gyárinak, így fent figyel a polcon.
viszont a fékcsõ kevésbbé sérülékeny, szal ellenállóbb, na meg a májerfaktor...:o

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
amikor én vettem misitõl, akkor volt neki acélszövetesbõl 2 féle színben, meg kevláros
a kevláros jóval drágább, de az acélszövetes is kb +10% fékerõt adott és sokkal kevésbé sérülékeny

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no és azok közül meik a mit tud kb?
mert látom van jópár féle csõ

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a goodridge elég jó
és okosan lehet kb a gyári árán venni, többszer fel tudod használni, szóval ha csere, akkor a legjobb választás

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Az alligator fékcsövek jobbak, mint a gyári hayes?

olcsobb de szerintem nem jobb
goodridge ami mindent visz,most van pár uj dolguk,nézz szét a honlapon.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
na felmentem pestre elhozni az új cumókat...a kereket még nemtom befûzetni mer nincs küllõ egerben:-(...viszont ami idetartozik: eddig vt egy avid cps!! tfékem 160as tárcsával de gondoltam némi kis plusz fékerõ meg inkább jobb hülés érdekében veszek hozzá 185ös tárcsát ill háttra is vettem egy 160as bb7est..viszont ezek másfélék mint amire számítottam..sztem oan amit a bb5höz adnak:-( hullámos picit de alig van rajta egy két lyuk vmivel nehezebb is mint a régi fajta..sztetek próbáljam lecserélni használtra ami régifajta? vagy annyira nemrossz ez sem.. csak így ennyi lyukkal nemtom mennyire viseli maj a hõt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az alligator fékcsövek jobbak, mint a gyári hayes?

A sebesség mindent megold.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
es az mx2 sem olyan rossz fek, bar tenyleg a hfx9 az igazi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mx2 + deore kar van rajta. azon legalábbis amit most vett dig

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
azt végülis ki lehet cserélni,nem?
bár akkor abbol már ott vagy mint egy hfx9el..

néztem hogy sok pro nem a magal megy hanem a 9esel..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
engem csak a 4 ujjas fékkar zavart.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
egy polarx supermanen beleillik a kepbe

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szeretem a solet, mert igenytelen egy valami, rohadt egyszeru beallitani. :)

persze magamnak sosem vennek, mert fekero mint olyan az nem nagyon van :D de legalabb hayes

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F