Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

alisejk

alisejk

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Próbált már valaki Juci7 féket Simánó tarcsával?? Simánó agyat akarok, csak ott az a hülye Centerlokkk....

Más: Itthon be lehet szerezni Centerlokk -> hatcsavaros átalakítót?? Ha igen akkor tipp, h hol?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a legjobb. felesleges a gyári sm-bh63-as csõnél másabbat venni, fõleg drágábbat.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha kell valakinek esetleg olyan tré csõ, ingyér adom, még szinte új!
egy kis halálfélelmet kelteni biztos jó lessz :D

a gyári shitmano csövek azok mennyire jók? (lehet h tavasszal mégis lessz saint, és azt akarom megtudni, h mennyire jó a gyári csõ, mert low cost megoldással futna a dolog.)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
hat xt koppintas, de valoban tree lett, ossze sem lehet hasonlitani az xtvel

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
messze nem azt adták, hanem egy fém mintájú csövet:)
az az a fék amin mindenen olcsósítottak, így lett az ami lett belõle.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha a sramhoz is azt a régi xt csövet adták, akkor az is nyúlik mint állat. blokkolt keréknél, majd fél centit tudom még bentebb húzni a kart két ujjal, de még eggyel is eléggé érezni h nem túl kemény. legalább adagolható. (viszont szar, és "majrévasnak" jó)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én a régi formulámhoz tettem fel elõre egy hayes fékcsövet, ég-és-föld! (elcsé emléxel még arra a evo9.5-re? :) )

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
mondjuk az én héjszem, abszolút nem nyúlos, pont ezért szeretem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez igaz is lehetne ha nem lenne az xt fémcsöves féke..:)
ami nyúlós mint a takony.
a hayes gyári (mûanyag fekete) fékcsövénél nem sok merevebb és keményebb nyomáspontot adó fékcsö van.
és ezt leszámítva rengeteg múlik a fékkar merevségén is persze

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Visszatérve a fékcsövekre.
Szerintetek jól gondolom(?): a kevláros a fékcsõnél, kicsit nyúlosabb a fékérzés viszont jól adagolható, az acélszövetesnél meg sokkal koppanósabb és nagyobb a fékerõ viszont kicsit digitális a fékezés.
A hayes-em elég nyúlos és ez hátul azért kicsit zavaró(nem levegõs, csak olyan, mint a többi), ezért szeretném lecserélni valami jobb fajta acélszövetesre.

A sebesség mindent megold.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát igen..nekem se jön be..cserélniakarom régire nekem az jobban is tetszik

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát nemtom, hogy mennyire izlés kérdése nekem a hullámos van bent és nem nagyon vagyok vele megelégedve, viszont probáltam ugyanolyan Juicy 5-öt sima tárcsával és sokkal jobnak tünt.
A mostani gyorsan tulmelegszik és darálos érzése van, de biztos van aki ezt szereti;)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
ízlés kérdése..én konzervatív vok:) szal maradok a réginél...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a code fékük érdekes lessz

hullámos rotorhoz még anyit hogy pl a gyári dhi,Gee Aterton,Sabrina Jonnier,Sam Hill a hullámos tárcsával ment Fort Williamben,míg Peaty,Mick HAnnah meg a nem hullámossal...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Amúgy én is 4-5 hónapja a BB7et ezzel a kavéslyukú tárcsával(203) használom elöl. Nagyon sok km kellett a bekopáshoz. Városi ökörködésben CC-zés meg stb.. brutálul fog. Jól adagolható, de ha picit joban meghúzod nem tudsz beleülni a bringába úgy, hoyg fejre ne állj és ehez elég 1 ujj lazán. Visziont lejtõzés közben elmegy a fékereje, de kibírja.. az utolsó fát is ki lehet még kerülni vele... :D :D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
a csomagolás azér nem:) :) ..ott virít rajta nagy betûkkel h senki el ne tévessze h SRAM...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
bocs félreérthetõ voltam, az AVID hullámos tárcsájáról nyilatkoztam;)

ugyanaz a fék cleansweep tárcsával hibátlan

de az avid is rájött ezek szerint, szal jövõre már minden a régi:-)
Autist Team:)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hulláossággal nincs baj ..csak az avid féle hullámos ratyi..nem hül és ennek ez a következménye mint ami a haveroddal is történt..egy baja h berezonál a teló mer nemmindig érintkezik teljes felülettel a fékpofa

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
akkor mégiscsak igazunk lett hogy szar a hullámos tárcsa...:chin:

:-)

(málna koma ausztriában szénné égette egy juicy 5-ben, én többet fékeztem, ráadásul hátul kistárcsa volt csak és nekem a cleansweep tárcsával az ugyanolyan juicy 5 fék hibátlan volt)
Autist Team:)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
ja kérdésekre válaszolva...igen csak hosszabb lejtõ alján sok erõteljes fékezésután gyengül..