Köszi, de Hayes-t nem veszek. Biztos jó, csak nekem nem tetszik.
Mekkora madár vagyok azt hittem azt kérded, hol lehet HFX9 HD kapni valamit jól elolvastam:D
Köszi, de Hayes-t nem veszek. Biztos jó, csak nekem nem tetszik.
Itt a fekeröröl van szo es nem valami szin meg festek dolog:
)
az XC az CC töl egy kis All mountain ra van (tarcsa nagysagtol füg), oda szeretne a hayes arulni a HD nel pedig egy kis FR meg DH-ra gondoltak a hayes urak. Most ,ha it a Din norma szerint megadnanak a fekeröket mint pl. a magura akkor jobban tudna az ember megkülömböztetni öket es meg a "piacuk" is jobban mene :)
Enyi
HD 203-as tárcsával van az XC meg 160-assal. De itthon el kell felejteni az egészet, mert tárcsa és adapter nélkül adják és így nincs különbség a kettõ között csak színben.
magura-nak van 180-as adaptere, szóval vennék egy olyat, meg egy 180-as pizzát, és megtartanám a marta-t
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
HD 203-as tárcsával van az XC meg 160-assal. De itthon el kell felejteni az egészet, mert tárcsa és adapter nélkül adják és így nincs különbség a kettõ között csak színben.Itt a fekeröröl van szo es nem valami szin meg festek dolog:
)
az XC az CC töl egy kis All mountain ra van (tarcsa nagysagtol füg), oda szeretne a hayes arulni a HD nel pedig egy kis FR meg DH-ra gondoltak a hayes urak. Most ,ha it a Din norma szerint megadnanak a fekeröket mint pl. a magura akkor jobban tudna az ember megkülömböztetni öket es meg a "piacuk" is jobban mene :)
Enyi
A sebesség mindent megold.
üdv
Azt szeretném tõletek megkérdezni hogy van e valami különbség a HFX 9 Hd és xc között?Mert külsõre semmi meg árban sem. Segitsetek pls
Köszi
üdv
Azt szeretném tõletek megkérdezni hogy van e valami különbség a HFX 9 Hd és xc között?Mert külsõre semmi meg árban sem. Segitsetek pls
Köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én csak a lujzáról tok nyilatkozni, az állat jó fék....avidot tartósan nem használtam, nem nyilatkoznék róla....ellenben a hfx magot le fogom cserélni lujzára,,,,Végigböngésztem a vonatkozó fóum részeket, de nem igazán talátam meg a választ a kérdésre:
Avid Juicy 7
vagy
Magua Louise FR
Csak elõre veszem, 185-ös tárcsával. Árban legjobb tudomásom szerint kb. egyformák. Jelenleg Martam van, ami nagyon jó, csak sajna itthon nem elérhetõ a 185-ös változata....
Szal, melyiket?
hd-vel a gyárilag 203-mas tárcsával szerelt változatot jelölik.üdv
Köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vegyél egy 185-ös tárcsát és egy 185-ös adaptert...
sokkal olcsóbban kijösz és ha jó a féked akkor miért cserélnéd le?
Végigböngésztem a vonatkozó fóum részeket, de nem igazán talátam meg a választ a kérdésre:
Avid Juicy 7
vagy
Magua Louise FR
Csak elõre veszem, 185-ös tárcsával. Árban legjobb tudomásom szerint kb. egyformák. Jelenleg Martam van, ami nagyon jó, csak sajna itthon nem elérhetõ a 185-ös változata....
Szal, melyiket?