Delma01: Ácsi, pontosítsunk!
A HOKI tárcsafék rosszabb mint egy nomrális v-fék. De Avidokról volt fentebb szó, nem a kis mx-ekrõl, erestékrõl, egyes promaxokról, stb!
BB5 már odatehetõ normális v-fék mellé (normális!=3K-s hanem kb vele 1 árú) a BB7 már nem.
BB7et igenis versenyzetetni lehet a Juicy3al, és nem hiszem hogy utóbbi fog nyerni; lásd elõzõ avid honlap besorolás(J5-B7).
Pontosítanék: A belépõ hidrós tárcsafékekkel felveszi a kesztyût a BB7, és van amelyikeket lenyom(hat)ja fékerõben; jó kar esetén adagolhatóságban is ott van.
Kosztûrése persze nem olyan jó, de nem is kell hõtágulással, légtelenítéssel(helyette bowdencserével), szállításkor a dugattyúval/fékkarral foglalkozni. Megjegyzem hogy rakható a szabad bowdenrészre végigredõzött gumi ami pár hónapig bírja és szinte tökéltesen zár, de annélkül sem adódtak idáig problémáim koszolódással szerencsére; a pici zsírt em sajnálom az alsó sapkából; és páran tudják hogy nem vitrinbringás vok, '06os DM-al kezdtem úgyhogy magas a tûréshatárom

Ha kell vfékkarral számolnia az illetõnek akkor megteszi, de ált upgradelnek az emberek olyankor nem kell, én is tudom, a fejlesztõ is tudja

Koca, ált jót mondanak a BB7rõl, mert madzagosok közül a legjobb; és magam részérõl inkább ezt választottam(és tenném most is, kb 7-8 féle t-fék kipróbálás aután is); én nem mondom hogy hibátlan, tökéletes, stb; de az árát szvsz megéri; és mindenki döntse el maga kinek melyik elõny/hátrány nyom többet latba. :prosze: