A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960szó sincs róla h hetente kell csak sztem felhasználástól és idöjárástól függöen gyakrabban...
That's all folks!
That's all folks!
hagyjátok már ezt az egyszerü beállítást! egy hidraulikust miért lenne nevezebb beállítani mikor csak fel kell tenni egyszer jól? :chin:
légtelenités is egyszerü.
sztem akkor is sokkal jobb egy hidrauikus: felrakod. tekerhetsz akármilyen idöbe. sárba, vizbe (ugye cj?) de a fékcsöhöz hozzá se kell utána nyulni. max a sarat letörlöd.
egy bowdenest ezzel szemben többször kell állítgatni mivel kopik a pofája. tudom h egyszerü de akkor is kellnem beszélve a bowdenek - házak cseréjétöl... ergo kevesebbet kell törödni egy hidróssal!
That's all folks!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
szvsz fékerõben, azonos tárcsaméret, és gyártó (nyilván avid, õk tudnak csak madzagost gyártani a többi csak probálkozás) esetében gyakorlati különbség nem nagyon lesz (mérhetõ persze biztos) de én spec pl szívbõl utálom a bovdenes "érzést". persze ez nyilván szubjektív.Az, hogy a BB7 lenyomhatja a Juicy 5-öt legfeljebb abból adódhat, hogy a BB7-et pofon egyszerû állítani.
nem tartozom elszámolással, de:
szerencsére nem vok olyan ember aki csak azért meg tud/akar venni vmit m az csak úgy jó. elsõdlegesen azért veszek tárcsát m az elõzõ fékeim pofái annyira elkoptam 1 jános-hegyezés során tavaly, h az elsõ fékem köpte a szikrákat és elég beteg hangja volt már. asszem érthetõ h cserélem õket.
2. a másik h ritkán tok a bringámra költeni, de akkor 1 általam középkategóriásnak ítélt, de lehetõleg hosszú élettartamú cuccot vennék rá. az itt elhangzottakból 1 juicy 3 v 5 ennek megfelel tehát nem "hoki" (ha nem így látod szívesen veszem, a te észrevételeidet is róluk)
3. és igen elõfordult már h begyûrte a dzsuvát a V fékem.