Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18557 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

vinni kell egy par uveg seritalt a szerelonek, az altalaban javit az alkupozicion :D

Ez egy nagyon jó tanács.. megis fogadom:):):)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vinni kell egy par uveg seritalt a szerelonek, az altalaban javit az alkupozicion :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

avid code féktest mindkét oldalán van légtelenitõ csavar , ha jol látam.... kérdés az hogy a tökéletes (levegõ , és nyulásmentes ) fékhatásért mindkét oldalon elkell végez a testen a légtelenitést vagy elég csak az egyik csavarnál?????

ajánlom probikeot ez ügyben. õk is szívtak vele, meg 2x-orra sikerült a dolog, de meglett...szóval ha oda viszed, megcsinálják, de a szívás miatt nem lesz olcsó móka

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mint sala maestro írta kicsivel elõbb, õ azért utál codeot légteleníteni, mert külön kell a két oldalt. szóval õ nem véletlenül nem vállal ilyet, szóval sok sikert:D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
avid code féktest mindkét oldalán van légtelenitõ csavar , ha jol látam.... kérdés az hogy a tökéletes (levegõ , és nyulásmentes ) fékhatásért mindkét oldalon elkell végez a testen a légtelenitést vagy elég csak az egyik csavarnál?????

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha nem valami spec csavar akkor bármilyen jó oda. menj be a bicóval csavarboltba és nézd meg hogy a sima normálmenetes belemegy-e. vagy vedd le a féket és csak azt vidd be (egyszerûbb és még nagyon hülyén se néznek majd rád). ja kérj alá rugós alátátet, és akkor ha nem zargatod sokat (leszeded 2-3-szor) akkor még csak el se hagyhatod. nem lesz szép de a kart se hagyod el, így nem kell sebészre se költeni.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Feltöltött kép

Amivela végén megszorítod a bovdent?

bármilyen 5ös (vagy 6os?) imbusz.

nem,a képen a nagy A-hoz közeli kis csavar,ami végülis azt a karszerû képzõdményt tartaná.sajnos nemtudom mi a neve,de anélkül is mûködik rendesen a fék,de hát annak illenék ott lennie.....

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Ha néha cincog erõsebb/hosszabb fékezések után, de elmúlik pár másodperc elteltével az általában normális.

Ha állványon nem ér hozzá, de ha ráülsz akkor igen, az nem normális. Érdemes kivenni a kereket és a lehetõ legpontosabban berakni újra ("földön" rakd be, ne állványon legyen a bicaj), majd a féket beállítani.

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok, kb. egy hónapja vásároltam egy Merida MATTS TFS 500-D-t. A hátsó tárcsafék nagyon gyakran ad egy csikorgó hangot, mintha valami beleérne a tárcsába, tekerés közben. (néha nics ez a hang) Már visszavittem a boltba, megnézték, állványra téve nem igazán hallható ez a hang, lehet súlyterhelés esetén jön elõ? Kell ezzel a hanggal foglalkoznom? A boltban azt mondják minden rendben van.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Feltöltött kép

Amivela végén megszorítod a bovdent?

bármilyen 5ös (vagy 6os?) imbusz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
sikerült elhagynom mindkét rögzítõ(?),lencsecsavart Tektro IO tárcsafékeim oldalairól.(most lehet röhögni...)Valaki tudna nekem küldeni 2 db ilyet,ha a csavarrról elhagyta féket,vagy adatot róla,ill fellelhetõségi helyet?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
röviden? Tényleg ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gyikgyigo

Gyikgyigo

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Valaki ûberhaxpro, elmeséli nekem ,hogy Miért jobb a hidraulikus tárcsafékkel vacakolni meg légteleníteni, mint egy bowdenest sitty sutty felpattintani azt kész. Mert nekem csak bowdenes van és ajánlották nekem a Juicy5-öt? Sokan mondják hogy jobban adagolható, hát ami nekem van azt úgy tudom adagolni ahogy én akarom. Tényleg jobb a hidrós?

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Off
Viszek virágot, a sírodra:D
on
FanatiX

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eleve nehezebb egy avidot mint pl Shimanot
Code annyiban szopósabb, hogy a féknyereg mindkét oldalát külön kell légteleniteni :D

szóval nincs idõm, nem érek rá, haldoklom...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

enyém se csinálja.

vidd el máshova légteleníteni, lehet hogy még is levegõs csak elbénázták.

azlessz ... sztem is levegös maradt , és ök nemcsinálták meg szervizbe normálisan

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Miért?
Ilyen szívás lelégteleníteni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
avidot nem vállalok pláne nem code-ot :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
enyém se csinálja.

vidd el máshova légteleníteni, lehet hogy még is levegõs csak elbénázták.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

ez igy szokott lenni az avidoknál

:chin: tényleg?, jo tudni... de akor elsö mértnem csinájja?