Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a fékezéses módszer hatásos, és veszélytelen ha nem pírítod meg a féket.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
a rongy azért is hasznos, mert akkor nem vágja el a tárcsa a kezed:D igaz csak bõrt hoz le, nem mélyen vág, na de akkor is:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
ha nem nagy a nyolcas akkor kimegy belõle magától is, legalábbis nekem kijött(kb akkora volt h fékpofától fékpofáig járt)
Ha aztcsinálod amit VV mond akkor figyelj oda hogy nenagyon süssed meg a tárcsát

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Én tettem már akkora nyolcast a Roundagon-ba, hogy a vázba beleért, otthon kerék ki, állíthatós kulcs elõ, és azzal huzigáltam. Még a nagyon picit is ki bírtam szedni belõle. Olyan lett, mint a gyári.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
köszi,a kézzel való hajlítgatás nemsokára megtörténik,a lejtõzés hétfõn a mátrában :P (várom már:))

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

tudtok valami jó módszert arra,hogy hogyan lehet enyhe 8-ast kiszedni féktárcsából?már régebben írtatok pár módszert,csak sajna nem váltak be.....

simán kézzel hajtogass rajta picit. elõtte persze nem árt kesztyût húzni, vagy egy rongyba tekerni a tárcsát, hogy ne nagyon zsirozd össze.
ha ügyes vagy, tudsz javítani rajta.
és a VV által ajánlott sok lejtõzés sok fékezés is szokott segíteni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hosszú lejtõzés fékkar "tépéssel", egyengetés (célszerszámmal vagy egyéb:) eszközökkel).

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
tudtok valami jó módszert arra,hogy hogyan lehet enyhe 8-ast kiszedni féktárcsából?már régebben írtatok pár módszert,csak sajna nem váltak be.....

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Boltban is van bent 1,simán fékkarnál elfolyt a tömítés,sztem. 1 hónapos nem volt a fék.
www.sintesibikes.com

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ha a betét és tárcsa anyaga ugyanaz, mint a Tektro Aqulia-n, akkor ûberdurva lehet! Nekem olyan fékem volt, igaz bowdenes az, de nagyon szerettem.

Auriga Pro van/volt apróban párban, nézz körül. 30 Matyi környékén.

Erre a fékre pedig Tam mondta, hogy a fékkarnál valami tömítés gagyi, sokat vittek be hozzá.

Amúgy meg BB7. :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

mennyire jó a tektro auriga comp típusú tárcsafék?valakinek vmi tapasztalata?vagy itt is igaz,h olcsó húsnak híg a leve?

Hát ennyire ... http://www.testbike....t2.php?pid=2064

Egy pár ezer forintal drágábbért szerintem jobbat is kapsz pl: Hayes HFX MAG tárcsafék 160mm 19900.- probike ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mennyire jó a tektro auriga comp típusú tárcsafék?valakinek vmi tapasztalata?vagy itt is igaz,h olcsó húsnak híg a leve?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
holnap ráérek
de csak délután

módosítva, lehet hogy nincs ilyen feltöltõcsonkom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Üdv!

Formula oro szervízelésével merre foglalkoznak Budapesten?
Történt ugyanis, hogy a vadi új biciklimen fékbetét és tárcsa nélkül sikerült behúznom a fékkart, az egyik munkahenger kiköpõdött, olaj elfolyt.
Mielõtt még nagyobb hülyeséget csinálok, inkább elviszem szakemberhez...

Köszi!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

próbáld meg valami erõs ragasztószallaggal jó szorosan betekerni, ugy nagyobb az esélyed, hogy egyben marad a mátra végéig.
amugy lehet hayes csövet venni, nem nagy összeg ha jól emléxem.

o.k. thanks

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

megnéztem a fékcsövet, de lehet hogy hozzápótolok egy kis összeget és veszek egy komplett féket, pl.: hayes stroke trail-t, magával a márkával megvagyok elégedve.

A mátrát mindensetre lenyomom ezzel a sérült csõvel....

Utólag is köszönöm Robnak és Vargányának a segítséget....

próbáld meg valami erõs ragasztószallaggal jó szorosan betekerni, ugy nagyobb az esélyed, hogy egyben marad a mátra végéig.
amugy lehet hayes csövet venni, nem nagy összeg ha jól emléxem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás

Valamit felkapott a tárcsa és az rásült. Lehet az egy levél, kutyaszar, mókus, bármi.

Mókus,mekkora jó:-))))))))))))))

elod

elod

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Koszi a valaszokat :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem is csinált ilyet a saint...semmi baj nincsen, lehûl és jó

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Valamit felkapott a tárcsa és az rásült. Lehet az egy levél, kutyaszar, mókus, bármi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök